Як медицина Came для сексу ідентифіковано

У той же час були сексуальні зв’язки між людьми, протягом тривалого часу вони хвилювалися поетами, письменниками, моралістами, філософами, будь-яким, але не лікарям. Що таке, окремо жіноча репродуктивна система і чоловік, звичайно, турботлива, але частота, тривалість і якість їх взаємодії не дуже.

І тепер він робить. І не просто медицина, але і велика і страшна психіатрія, адже сексуальні розлади тепер включені в окрему секцію книги ДСМ-В психічних розладів, Американський блюз психіатрії.

Сьогодні існує кілька голосів з пурітанічного минулого, кілька голосів від глянцевого презенту, тепер є також медичний голос – з усіма його діагностиками, нормами, патологією та захопленими звичайними людьми, що падають з питаннями фахівців « 10 хвилин статевого акту є нормальним або божевільним?», «І не було сексу між мною і чоловіком протягом трьох місяців, є відхиленням?», «Я не відчуваю себе оргазмом кожного разу під час сексу, це час для мене, щоб бути госпіталізованими? й

Що це, медицина з її властивою догляду описана (закріплена) певна послідовність дій: бажання, хвилювання і оргазм. І свого роду «нормальний» оргазм під час сексуального спілкування. Тут знову з підсвідомих з’являється пан Фрейд, зі сто разів вже відповіли ідеї про «зрілі» вагінальні та «зрілі» гліторальні оргазми.

І здається «нормальний» відчути пік задоволення в той же час з партнером – ідея, яка приносить чоловікам нервової кішки придумці сексу, і жінкам неймовірних висот актора. І якщо щось неправильно на певній стадії, або з їх консистенцією, це називається проблемою. Медичний. Я маю на увазі, він дуже серйозний.

І хоча секс після контрацептивної і сексуальної революції довго перестав бути виключно для пологів, це послідовність для пологів - бажання-вимовлення-оргазм - що вважається нормою, інший - відхиленням. Якщо у дітей немає сенсу сексу, то що це? Задоволення? Почуття? Знімання напруги?

Після всього, якщо ми не говоримо про дітей, то клопи також секс, чоловіча ерекція не при необхідності для них. Не обов'язково звертайтесь до партнера. «Я це нормально?» І оргазм не дорівнює задоволеності і задоволення не дорівнює оргазму. Є багато індивідуальних нюансів. Після всього, є особливості обличчя, і є особливості відносин пари.

Наприклад, один з медичних діагностиків звуків, таких як «Жіночий сексуальний арозний розлад» – сексуальний аусальний розлад у жінок. І хоча вона явно написана в медичній літературі, що поява цього розладу впливає на багато чинників - починаючи від особистої історії, травматичний досвід якості відносин з партнером, важко відокремити від почуття «зловживання невірно з мене», якщо вона недавно не дуже хоче сексу і все, що хвилює раніше, зараз іноді навіть аноїс - oh жах, який з мене.

Діагностика? Психіатр? А де є страх і тривожність, вже сформований ринок продажів. Другий, мабуть, з точки зору обсягу після дієтолога: тренінги, курси, журнали, таблетки (легально і не так). І всі вони посилюють ідею, яка не хоче сексу, є проблемою, яка потребує невідкладного лікування.

Не робіть мене неправильно, я розумію, що ліки бажали краще – якщо є проблема (і переживаючи цей стан може стати проблемою для жінки), що утворюється в діагноз, це означає дослідження, статистику і сподіватися на фармакологічні методи вирішення проблеми, сподіватися на жінку Вігра в першу чергу. І тоді вона (Віагра) не (принаймні в ефективності з чоловіками), і діагноз, багато жінок утворюють відчуття «зловживання невірно з мене, хворим якось». Відчуття, що викликає хронічний стрес, і де стрес - немає місця для розмноження, тобто сексуальне бажання. Закрите коло.

Не можна прочитати статтю «10 способів повернення колишньої пристрасті», якщо є багато конфліктів, повторення та маніпуляції в парі – всі натиснути кнопку стресу, яка відключає бажання – ви не можете ближче до того, що ви хочете вийти з. Скільки не натиснути на газ з новою красивою нижню білизну і романтичною екскурсією, якщо друга нога натискає на гальмівний відступ і втоми - автомобіль не піде. Не було вилучено силу контексту.

Величезна відмінність відчуттів від тієї ж дії: відштовхувати вас на об'єкті ваг або неприємного чоловіка в метро. Повідомляємо, що ви не хочете, щоб ви були коханні на початку відносин або чоловіка, який накопичив файл провокацій розмір Everest.

Одна дія є різною реакцією. Одна дія – це різний контекст. Так само йде від "як милий він кидає шкарпетки навколо" до "як втомився від цього месок брудних шкарпеток" як натяг будується в парі. Це буде дивним, якщо цей натяжний пригнічення не поширився на секс.

Аксітет, депресія, незадоволеність вашого тіла також є джерелом бажаного розблокування стресу. І виникають складні періоди в житті, коли не перед сексом. Також є помірні функції. І є часи, коли жінка не зустрілася з правою особою, і вона не вірить в міф «здорового сексу». І тепер секс перестає бути варіантом для спілкування або зняття стресу, він стає обов'язковим елементом у списку досягнень фігурно-курортного працівника, і навіть такої недостатності, в якій перетворюється психіатрична діагностика.

Цей щоденний коктейль старої мораліглянцева гіперсексуалія і медичні візерунки «нормального сексу» Вона звучить для різних голосів у вашій голові, що робить його важкою для певної жінки почути і зрозуміти, що вона потребує від власної сексуальності, від її відносин з її партнером, від її життя.

Мачуха мій.

Надмірна вага – захист від шкоди

Коли медицина говорить про функціональну патологію, тобто тут зламана нога і функція ходьба порушена – це одна історія, у випадку «Ви не захотіли секс протягом трьох місяців» – про порушення якої функції ми говоримо про?Функція отримання радості від життя?

Чи є це причина сексу або ефекту? Чинить сексуальне бажання закохатися під яком інших проблем? І якщо так, буде їх постановка діагнозу або доповнить відчуття «Я психічно хворий» торту?

Ця стаття не про психіатриці, але про важливість розуміння своїх нюансів (особливо психіатричних) так, щоб не зробити їх іншим черепичним кліткам для сексуальності. Видання

Автор: Юлія Лапіна

Джерело: www.facebook.com/psychology.lapina/posts/ 1885307565030822