4 Способи, щоб бути більш дисквалізовані

Людина без внутрішньої дисципліни нагадує мене про кіточка. Тексти пісень, а це означає: Це страшно сидіти на ньому: що якщо він падає під тебе? Ці «головки» мають однакову «дизайн». й

Нерозрізні люди не зберігають своє слово, не мають плану дій, невідповідні і завжди пізно. Вирішуючи спільний проект з такою особою, ми хочемо, щоб Stirlitz був близьким до невдачі. часто відкладаються або скасовані плани.

Хто знає когось, що. Можливо, ви самі, як ненадійне крісло з круженими ніжками і пошкодженою спини? Але не кидаємо вас в пельмені.

Якщо ви не знаєте, що ви не можете покладатися.

Побачимо термінологію.

Що таке самодисциплін? Найрозумнішим словом, які я надійшло, є: Самодисциплін є коли ви вирішуєте, незалежно від вашого емоційного стану.й

Візьміть, наприклад, Наші відносини з тривожним годинникомй Навпіл минулого сім ранку вона робить найпристойніший звук на планеті.

Що робить дисципліновану людину? Вимкніть будильник сигналізації і сколите з ковдри. Я, можливо, він бейсінг і лікує себе для бути на Facebook ніч до. І будильник тривоги в цьому моменті зазвичай ненависає всі волокна безсоння душі. Але він все ще йде, щоб мити і зробити чай.

Що робить людину без внутрішньої дисципліни? Помідори годинника тривоги за півгодини пізніше або навіть вимикається з наступними думками: «Я спати трохи більше, сніданку на ходу, у мене є право спати, в офісі буде чекати, але обпекти все блакитним полум'ям!». І закінчується з хиткою, пізністю, звичаями, зіпсованими відносинами з іншими, провиною.

Нерозголошення особи дає іншим чином. Але болить внутрішню недбалість, перш за все себе. Не вимога відійде з ним на час, а потім він обов'язково лопається в самому несвоєчасному місці і в самий невідповідний час. На краще, ви можете пропустити літак або втратити свою роботу. По-перше, породжуйте своє життя у вогнищі самовизначення та саморегулювання.

Якщо ви не любите цю перспективу, нехай виходите з туману і закріпіть зламану стілець.

Що робити, щоб стати більш дисциплінованим?

1,1 км Збереження обіцянок

Наша планета буде дуже різною, якщо всі її мешканці зберігали свої обіцянки. Але це мрія. В реальності на планеті є більше людей, які чисто пропорційно необов'язково, ніж є китайські туристи на культурно-історичних сайтах. Неважливо, що ви повинні жити з ним. Але не кладемо! Можна виправити ситуацію, починаючи з себе.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Не існує різниці між нашими зобов’язаннями та нашими обіцянкамий Будь-яка обіцянка є словом тільки для себе. Коли ми заохочуємо колегу допомогти йому з доповіддю, ми обіцяємо себе. Ми розуміємо, що ми повинні витрачати час на наші нервові клітини. Пообіцяючи сусіда, щоб закрити двері в блок квартири двома поворотами ключа, замість одного, ми знову одягнемо до себе. Оскільки замок, закритий для одного повороту, то не хоче відкрити і вже зламався. У будь-якій ситуації з обіцянкою попит завжди на власній.

Як ви навчитеся виконувати ваші зобов'язання, коли ви нічого не робимо, але розірвати їх все життя?

Є два способи.

• По-перше, зміцнюйте себе з метою і сперечайте його. Якщо я не тримаю своє слово? Чи досягнете мети без виконання своїх зобов’язань? Як буде людина, яку я одержував себе? Що я буду мати як обман? Я використовую для роботи в газеті, де редактор використовується, щоб сказати, що тільки хороша причина не ввімкнути час, це ваш похорон. фраза поширена, але вона страшна мене. З кожним днем підійшов термін, і стаття була тільки третя написана, я уявляв себе, лежачи в труні, об'єднавши родичів, ручних колег, а також розчарованих газетних читачів. І на моєму бездиховому грудях спокушають подрібнені листя з незакінченим рукописом. Ця фантазія була жахливо зволожую, я закінчив статтю на час і поступово навчився своєчасно подати роботу без таких емоційних збурень.

• Другий спосіб не розбити своє слово простіше, ніж перший. Не робіть обіцянку, якщо ви впевнені, що ви будете тримати його. Або ви знаєте, що ви гонну брехню. Але більшість стиглих по дорозі через нездатність сказати ні. Ми не хотіли б сказати, що ніхто не запобігає. Ми боїмося не зустрічати очікуванням когось. Але нездатність відмовити – це подвійний кісточок. Виберіть, що гірше для вас: сприймати в очах інших, як некомфортна людина, але чесний або відповідальний, але ненадійний? І якщо ви подаруєте своє слово, тримайте його на всі витрати. Якщо Ваше життя залежить від нього.

2,2 км Зниження відповідності угод іншим особам

Якщо ми не робимо цього, ми захищаємо себе. Ми не хочемо, щоб ваш молодший школяр, граючи iPad протягом тридцяти хвилин на день. Таким чином, це не важливо, щоб бізнес-партнер поставив Вам копію листа на потенційний покупця. Так це те, що бабуся тихо годує своїх маленьких солодощів.

Як отримати інших людей для виконання угод? Є тільки один робочий рецепт: При створенні угод слід обговорити ступінь відповідальності за їх порушення.й

Наприклад, ви погоджуєтесь з вашим бабусям, що вона не дасть вашому дворічному алергічному сонному шоколаді. Не слухайте. А потім ви скажете, що якщо ви дізнаєтесь про порушення новоствореного договору, ви зупинитеся, залишаючи дитину самостійно з нею. великогабаритні імена лякалися і здається згодою. Але після тижня ви дізнаєтеся, що ваша дитина все ще їсть шоколадом.

І тут є важливий момент, пов'язаний з виконанням зобов'язань, які вже зробили. З Бабця не тримала свого слова, розуміючи, що ви не були Диффікулт? Неприпустимо? Чому болить бабуся? Чому лежачи тебе?

3. У Прийміть трохи більше, ніж ви планували, але без гіпи.

Це спосіб пошуку вперед. Так ви запевняєте себе проти збою або затримки деяких кроків в майбутньому.

Елементарні приклади:

• вирішили мити посуд - в той же час проковтнути підлогу на кухні;
  • Я вирішив прочитати 30 сторінок фантастики на ніч - Assil 35;
  • Я вирішив тренуватися три рази на тиждень – піти в тренажерний зал через день.

Важливо не перестаратися. В іншому випадку легко впадати в пастку самообману, протилежність цього в який нерозголошення людина падає. Не забудьте про свою мету, за яким ви діяли. Дисципліна заради дисципліни не тільки затишить ваш его, а й серйозно пошкоджує вашу мету.

Подруга шахтних снів, що володіють бізнесом. Але ні відмінна освіта, ні аналітична думка, ні велике бажання заробити його ближче до своєї мети. Чому? Перед тим як розпочати будь-який проект, який видається значною, він починає розрахувати ризики якомога більше. Вона отримує застряг на цьому етапі. Для столів і фігур забувають відкрити бізнес і заробити гроші. Він свого роду людина, яка потребує перевірок в таксі, не їздить. Це прояв зайвої дисципліни.

Ще одним другом шахти так захопився здоровий спосіб життя, який він майже загинув. Їзда на без вуглеводів дієта втратити кілька фунтів і побачити результат, він не зміг зупинитися. Стоп питна вода під час тренувань тренажерів, щоб схуднути швидше. На все включено пляжний відпочинок, він продовжував дотримуватися дієти, відвертувати маленьку воду, але багато алкоголю. Постраждав інсульт, коли він отримав додому. Його каталізатор, як підтверджено лікарями, був сліпий обсесії з дієтою, яка виснажує організм. Він уявив, що він сам розгубився, але насправді він був Все навколо нього захопило свою нову фігуру.

Надмірна дисципліна несе реальну небезпеку, тому що ви лікуєте енергію в неправильному місці.

4. У Визначте та визнайте свою частину несправності інших

Моя подруга мала ситуацію, яка практично руйнувала свій бізнес. Все було добре, компанія розробила, зростала прибуток. Він заспокоївся і давайте своїм партнерам бізнес. Я почав ще один проект. Через рік він помітив, що прибутковість компанії знизився, і склад був повним неспроможним товаром. Перевірити поточні звіти і захопити голову! За рік без його контролю бізнес майже пішов з банкрутом. Партнер не знав, як зробити бізнес, витрати компанії багато разів перевищують дохід. Моя подяка була знову. Три роки відновлення справ до попереднього рівня. Він чесно визнав, що багато благ для того, що сталося з ним. Він розслаблений, добровільно дав контроль і отримав те, що він заслуговує.

Люди не схильні бачити провину навіть у тих подіях, які стосуються них. Це простіше відлякувати інші. Нездатність бачити в процесі власної неоднозначності стебел з слабкості, а слабкість – одна сторона недипломної.

Уміння бачити, і головне, щоб визнати вашу недосконалість і вашу відмову є випробуванням на внутрішню міцність. Взявши відповідальність за чужу помилку, результат якої ви постраждали, ви стаєте більш чесною з собою. В кінці змусить вас не обіцяти або зробити трохи більше, ніж планується.

Також цікаві: 5 вправ, які розвивають творчість

Як тримати себе в великій формі на 12-годинний день

Якщо ви відчуваєте, що вам не вистачає самодисципліну, починайте його розвивати. Поясне рішення полягає в тому, щоб направляти його діями, пов'язані з собою.

Наприклад, обіцяємо себе, що сьогодні ви розповість зміст цієї статті до вашого друга. Ви думаєте, що ви будете тримати своє слово? Видання

Автор Ірина Салнікова спеціально для економіки

Джерело: Ірина Салнікова