Я пам'ятаю, коли мій дочок був маленький і зробив щось поганий, це не було достатньо для неї, щоб просто розповісти про це. Я не можу зупинитися до тих пір, поки я блюв її все під верхом голови.
І вона, відповідно, не було достатньо, щоб визнати свою провину, наприклад, і апологізувати. Вона мала бути дуже непропорційним, знебоченим для викривлення.
Як я кажу зараз, вона повинна зробити щось неправильно. Набагато більше, ніж вона відчувається всередині. Тоді я зловив його і я думав, Що таке ебать? Що робити? й
Ну, зрозуміло, що я викопав мами, мій неадекватний провин і абсолютно втратив особисті провини датчиків.Як багато провинтів, що потрібно відреагувати на шкоду, спричинену іншою поведінкою?
Результатом було вічне і неминуче переховування між двома поломи. Щоб уникнути провини, щоб дражнити, не відчувати себе. Навіть де це нормально і адекватно. Або навпаки, висить в вино. Можливо, навіть де це не нормально або адекватно. . йЯ все ще безкоштовно в цьому варіанті. Я знаю, що guilt є дуже важливим механізмом для підтримки зв'язків і відносин.
Я закручений, відчував винний, зробив поправки. Це суб'єктивний досвід, який залучає майже кожну частину своєї особистості. Я відчуваю себе фізично, оцінювати наслідки, реагувати на емоційно, робити щось.
Це здорова норма дорослого. Якщо вино підходить для дорослих. . й
Що означає?
Зв'язок з провиною ґрунтується на прощеннях або непристойності.
Найголовіші здібності дорослого – прощення. Закуска! Тут дитина запрошується, робляючи непристойні речі і привітності. Дорослий. Він каже: "Ай-яй-яй!" Ти зробив поганий. Але я прошу! Приходьте тут. Я не бачу тебе. Зв'язатися з нами . . ?
Хвороба – відповідальність дорослого. Поруч з доглядом, доступним, комфортним та комфортним. Всі психічні структури розвиваються нормально.
Так що в майбутньому варіант провини в здоровому нормі стає доступним для дитини. Не невротичні завіси, патологічні дії та соматичні завіси.
Кування – завдання батька. Не дитина!
Але чи в сім'ї вона була різною, то вона в цілому психіка і культура. З якоїсь причини провину дитини не підтримується дорослою здатністю пробачати. І вона тягує дитину в полум'я, п'ятий і червоний!
І тоді дитина змушена нести відповідальність не за його провину, а за образу значного дорослого. Це, не дорослий повинен мати цю компетентність, і дитина повинна зробити щось з переливанням батьків перед його поверненням до нормального. Це його.
Залежність від прощення. .Ви знаєте, як визначити людей, які застрягають на основі прощення?
Вони вірять в мантри «чутливість». й Є майже сто відсотків в особистій історії батьків, які не знають, як пробачити і вимагати від дитини до атонії для деяких фантастичних кількостей нестійкої провини. . й
І ще одна тонка точка.
Де вини з почуттям провини практично завжди природні проблеми з поділом. Оскільки це несправність, яка несе відповідальність за можливість відійти в спілкуванні. І його неадекватні обсяги є способом контролінгу автономії, перш за все, батько. А потім провинт стає незалежним способом перебування в...
Приготований Юлії Пірамової P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1097730033677780&id=100003223814627&_mref=message_bubble