Очікується або жити

Чим довше я живу, тим більше я бачу дві категорії людей. Хто живе. Як вони можуть. Не завжди вірно, не завжди доречно, не завжди ідеально. Не ідеальний. Взяти участь у заходах з дітьми. Вони неправильні. Отримайте і перейдемо. Вони живуть тут. Скільки вони можуть. Але вони роблять. Їх прагнення жити не граблікувати в повному ложці всі задоволення, але йти до снів, цілей. Зробіть щось, спробуйте щось.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ідеальне життя, ідеальний чоловік, ідеальні обставини для народження дітей, ідеальне покликання, ідеальне житло.

Очікується, чекаючи, тепер вона восьмий, і князь вийшов. І проблема не те, що вона чекала.

Очікується нормально, особливо для жінки. Але чекаючи ідеального, як уникнути будь-якої зустрічі.

Я знаю жінок, як це - принаймні п'ять нормальних чоловіків приходять до них, і вони всі неправильні. Не ідеальний! Це око корови, ці дивні шкарпетки зношуються, це бабуся в Уриупінську, це з якоїсь причини ніколи не був одружений, що дивний, і це ex-дружина з дітьми ... І тепер на деякий час не 20 або 30 років, і далі, більш витончені ідеальні. Ідеально підходить для кожної живої людини. Кожен рік стає більш детальним, іноді суперечить самому, все важливо в ньому, нічого не відкинути. Але ніхто не отримує. Не дивно.

Хтось чекає чоловіка прокидати і зробити щось. Вони очікують її по-різному, але найчастіше - розповідають чоловіка, що і як робити, коли і чому. Не змінюється. В будинку немає вечері і затишку, але є бензопили дружина з об'ємом Торсунова про чоловічі обов'язки. І вона дійсно очікує його, щоб взяти відповідальність, щоб отримати рано, зробити це і це. Вона знає, що робити і як це зробити. Але вона знає, що робити? Або її гасити - дайте йому почати спочатку, потім мене? Але прийде день?

А деякі чекають ідеальної роботи - їх робота. Так великий, так величезний і дуже любий. Ось чому вони не роблять нічого!

Не пропустіть! Зареєструватися Вони просто споживають те, що хтось інший робить. Вони лежать на дивані, сидять на шиї своїх батьків, а дівчата часто роблять нічого вдома. Я знаю людей, які називають себе господинями, тому що вони не працюють. Але в домашніх умовах - кошмар, чоловік все їдає, він також несе мозок. Бо вона чекає. Він чекає ідеального життя.

Хтось чекав ідеального моменту народження дітей, розраховує щось, чекає, відкладає багато років. Тому, якщо будь-яка дитина не потрібна, вам потрібно багата, горда, щоб не було проблем з ним, щоб після смерті він піклується про вашу душу. Він також зіграв фортепіано і мав чорний ремінь в карате. Так вона кладе її вниз, кладе її вниз. До того, як ви економите квартиру, то вам потрібна велика квартира, то вам потрібно автомобіль для їзди на карате, після чого потрібно піти на прогулянку, піти на прогулянку. А потім може виявитися, що чоловік не дуже підходить для цього – не ідеально. Або це може зайняти час, коли жінка може статися самостійно і легко.

р.

Хтось чекає вас на подорожі. І ось чому вона не збирається в будь-який час. Навіть з міста. Дуже мало для міста. Ми повинні йти далеко і довго, і до п'ятизіркових готелів. Очікується на ідеальний сезон, ідеальний квиток, ідеальний мандрівників. Ні. Навіть паспорт не робить – що робити це, якщо ви ще не йдете в будь-який час!

Хтось чекає вас, щоб зробити ваші мрії, зробити те, що вам подобається. Тексти пісень, а це означає: Він робить те, що він капелюхи і не робить нічого для себе. Поцілунки для роботи, сну і їсти. Це його. Поставте мрії в далеку коробку. Він періодично слухає своїх хобі і що може стати ними. Але він нічого не робить. Він хоче грати на фортепіано, але він ніколи не буде купувати його. Він мріє про малювання, але в домашніх умовах від письменника - тільки кулькова ручка - і реально, чому, бо він не може малювати на всіх. Він хоче танцювати, але він не робить його вдома. Він хоче працювати з дітьми і працює виключно з папером. Мрії психологічної освіти, математики, адже це принесе більше грошей.

Хтось сниться свого дому. Зробіть його затишною і красивою. Він живе в знімному будинку. І вона не завадить, бо вона невелика і не її власної. Тому що вона не вдається. Вони не купують милих штор, вони не роблять ремонт, вони не запрошують гостей, вони навіть не миють вікна, тому що вони не власні. Коли я отримую додому, я буду купити мій сонник. У той же час я живу в тканині без ящика.

Щодня... Це чудовий час, коли люди, які чекають на ідеальний, що буде ідеального весілля, ідеальна дитина, ідеальна робота, і ідеальний будинок і все, все, що вони мріяли. Тому що вони сниться не менше. А ще

Вони сниться, але вони бояться. Вони бояться переслідувати свої мрії. Зробіть реальні переміщення. Невеликі сходинки щодня. Знайти танцювальну студію, знайти час для неї, купити взуття, зареєструватися, купити підписку, пройти перший раз, другий, третій, просунути себе на четверту... Це невеликі кроки, які призводять до вас танці фламенко один день і гордість себе.

Щодня багато жінок втратить вагу, побудувати. Так легко знімати, це не так? На малюнку немає в будь-якому місці. Я зроблю це в рік, і у мене є ще картопля і торт. Але бути струнким знову багато маленьких кроків. Не їсти торти, пити більше води, перемістити більше, перемкнути до правильного харчування – знову, крок за кроком, подбати про ваше тіло. Через півроку у вас є тіло, яке вам подобається. Ви можете зробити це 5 років тому! Але з яких причин, просто зараз. І це краще п'яти років пізніше.

Щодня, кожен буде мати великий бізнес, який вони народилися. Щось великий, великий. Так що пам'ятник був поставлений і в книзі записів.Що робити невеликі речі? Тому краще не робити нічого взагалі. Немає у всіх. Але якщо ви думаєте про це, кожна велика річ має мільйони. Що ви просто робите, зробити, і разом вони з'єднуються в щось величезне. Визначений.

Найголовніше ми можемо зробити кожен день, щоб зробити хороші речі. Але чекаючи найбільшого і найважливішого

Всі очікування люди бояться помилок. Вибираємо невірну людину, відроджуючи неправильну дитину, виховавши його невірно, витрачаючи час на неправильну роботу... Але це життєва гума, нескінченний? Чи неважливо, що ви можете витрачати його лише на очікування? Або це найкращий час в житті для будь-якого – прямо зараз?

Деякі люди чекають ідеального приховує за вірою. Бог знає все і Він дасть мені все ідеально. Бог знає. Божа волю. Так само, як ми заслуговували. Ви не можете заробляти мрії.

Ви не можете нічого робити без отримання того, що ви хочете. Бог не занурився на що Він має. Але Він знає, що якщо ми не робимо нічого, то все без застосування. Ми не готові прийняти ще краще. Як і ті, хто виграти лотерею і квудерувати всі гроші протягом декількох місяців.

Нехай все ще живе. Зараз. Бог дав. Робота, де Бог дав. Щоб жити, де ви можете жити сьогодні і створити комфорт тут. Якщо це не ваша робота, це просто хобі. І насолоджуватися тим, що ми маємо. Не ідеальний, але наш. Що означає це реально.

Краще помилитися десять разів, але дія може призвести до щастя. Але бездіяльність не призведе до нас в будь-якому місці. Навіть для того, щоб виграти лотерею, вам потрібно піднятися і купити квиток. Для того, щоб отримати шлюб, у зручний для вас час, необхідно знайти можливості для знайомства та спілкування. Для народження дитини необхідно зробити спробу зачати її (іммікулювати останні два тисячі років, пам'ятаю, що сталося тільки один раз). Щоб навчитися грати на фортепіано, потрібно дізнатися ноти і поїздувати щодня трохи. Зробіть невеликі кроки знову і знову. Покажіть Бога, що ви хочете, що ви готові, що ви йдете вперед, не кислі в антизі.

Радханата Сваймі, у своїй дивовижній книзі «Журні дім», перерахував одну справу.

Тигр з'явився в індійському селі. І місцеві люди зафіксували двері, бояться нав'язаним предатором. Він жив на вулиці. Поруч з іншим смарагом. Не було нічого, щоб заблокувати. Якщо тигр прийшов до них, шанси на виживання нулі. А маленька нерва, Сваймі було готово піти в ліжко, коли він бачив його другу кладку палички поруч з ним. Наклейка невелика і не може врятувати вас від тигра. Що це таке? Це питання, що він запитав його другу. Садху відповів:Тільки Бог може врятувати нас. Але ми повинні показати його, що ми готові зробити щось.? Ніч пройшов спокійно, небезпека зникла.

Жива. Акт. Приготуйте, щоб зробити все до вас. Прийміть вдячність, що вже існує. Що може змінити життя більше, ніж мистецтво малих кроків?

Про нас Життя дуже цікава, різноманітна, несподівана, вражаюча і приваблива. Якщо в кінці цієї поїздки ви зрозуміли, що ви живете в усьому житті, а не просто живете тут і зараз.

Живіть своє імперфектне життя в недосконалих умовах з недосконалими людьми. Прийміть, що ви не ідеальний, і це нормально в нашому світі. І так як все невірно, то робити помилки не так страшно. І найгірший з будь-якої помилки може бути тільки відсутністю життя.

Як ви можете жити, як ви можете. Мрія, намагатися, приймати невеликі кроки.І променя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Доброго дня. Ми створили. У нас є багато хто з нас, що невелика хороша відданість від кожного з нас – і світ може стати досить різним.

10 Причини Чому ви не отримаєте очікувані подарунки

Ви просто повинні жити з ним. . й

Жива. Поки ви чекаєте на правильного трамваю, життя проходить по. Після того, як ви можете стояти на зупинці тролейбуса, де трамвайки ніколи не йдуть. Чи важливо для вас взяти трамвай або дістатися до місця призначення? Чи готові виїхати з переказами? Ви готові спробувати інші види транспорту? Ви готові придбати квиток, навіть якщо у вас є перевал? Або принаймні готовий знайти трамвайну зупинку, щоб піти на ньому, де потрібно йти?

Жива. Люблю тебе. Вивчайте. Створіть добро навколо вас. Це досить. Це досить для щастя.

Автор: Ольга Валяєва

Джерело: www.valyaeva.ru/zhdat-ili-zhit/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное