Як керувати своїми емоціями і чому

Дитина кріпиться до матері. Він залежить від настрою матері. Дитина має прямий зв'язок між настроєм матері та його безпекою. емпатія дитини є запорукою знати при виникненні небезпеки. Це як запах трави. Дивіться, як вони завжди слухають ліс, вони завжди оповіщуються.

Так є дитина, він завжди на охороні.

Ми починаємо плутати наші емоції та інші. Ми не допоможемо, але відповімо на емоцію іншої людини, адже з дитинства ці поняття застрягають разом на рівні безпеки. Ця тема була присвячена Paul Standzon.

р.

Подумайте про будь-який час, коли ви відчуваєте, що ви не повинні відповісти, але ви не можете. Тексти пісень, а це означає: І ви не даєте перевагу тим, хто його не може сказати. Головний, поліцейський, офіційний, клієнт.

Не відповідаючи не те, що слабкий. Не означає, що він хоче.

Часто буває, що люди хочуть підірвати нас для того, щоб годувати нашу бурхливу реакцію. Що сталося в сім'ях.

Купання, скандали є загальним способом спілкування в деяких сім'ях, для них це можливість висловити свою любов.

Це не їх несправність, це не означає, що вони погано, це просто сталося і це.

Уміння залишити людину своїми емоціями без допомоги йому в цьому є важливою особливістю. Ви можете спробувати допомогти, якщо він просить. Але для нього запитати, він вже повинен бути на рівні розуміння проблеми і бажання його вирішувати.

Якщо він не досягне цього розуміння, то будь-які перешкоди будуть сприйматися як вороже вторгнення.

Ця стаття є запорукою відповіді на багато питань:Що робити з коханими, я не можу допомогти, але реагувати!?

Як правило, ми не можемо допомогти, але реагувати, оскільки в нашому підсвідомому він виглядає як «Я нечутливий, я повинен показати емпатію, емпатію. й

Якщо ви вийшли в емоцію, то ви не зможете їх допомогти. Як допомогти алкоголіку п'яти з ним. Ви можете пити з ним, щоб він відчуває спільноту з вами (за потреби), але не п'яний.

Побоюючись бути невиготовленим бастартом нас на багато пустих, неефективних емпатій, що вичерпує нас як морально і руйнує наше здоров’я.

Тепер перейдемо до питання:Чому керують своїми емоціями??

Ми вже відповіли це питання вище, але головне, що ви отримуєте доступ до більш широкого поля дії. Ви починаєте бачити безліч варіантів, які ви не бачили раніше.

А хто руйнував настрій. . йЯ шкода, але я не можу зробити це для вас. . й

Ви починаєте вести більш свідоме життя, де добре продумані та збалансовані дії будуть проходити рефлексні дії.

Ваша якість життя буде змінюватися і ви будете більш успішними у всіх сферах. Видання

浜у 涓 蹇

Джерело: www.facebook.com/StandzonGroup/