ЕСЛИ я ТО, что у меня ЕСТЬ..

“Якщо я маю, то якщо я втратив те, що я маю, що я буду? й

Ерік Зем

Слова мають дивовижні здібності. Необхідно влаштувати їх в одному порядку, так як потік думки піде в одному напрямку, необхідно влаштувати в іншому - і ми розглянемо абсолютно різні речі. У альянсі «if» також є велика потужність.

Якщо ви не погоджуєтесь з цими питаннями. Ви можете навіть писати самостійно, який буде цікавим і корисним.

Триптих-трійка "Якщо" заяви1,1 км Якщо ви не розумієте призначення товару або послуги, не купуйте їх.

2,2 км Якщо ви не власник ваших дій, то дії починають самостійно.

3. У Якщо ви не економите принаймні 10% вашого заробітку, ви не маєте гідного майбутнього для себе та ваших дітей.

4. У Якщо ви поговорите занадто багато, люди перестануть слухати. Якщо ви не можете говорити досить, люди не розуміють вашої точки зору.

5. Умань Якщо ви лазі, ви будете поразку. Laziness завжди відбиває тінь на справжній потенціал.

6. Жнівень Якщо ви не помітите свою роботу, ви почуєте половину життя.

7. Про нас Якщо ви не інвестуєте прямо зараз, ви не маєте можливості отримати кілька разів більше за десятиріччя.

8. У Якщо ви не закінчуєте, що ви почали, шанси успіху є нульовими. А ви ще й відчували час.

9. Навігація Якщо ви не споживаєте достатньо рідини, ви ніколи не можете бути дійсно здоровими.

10. Якщо ви витрачаєте більше 75 відсотків того, що ви заробите місяць, ви будете найближчим часом.

11. Якщо ви не вирішуєте свої проблеми, вони в кінцевому підсумку підкорять ваше життя.

12. Якщо щось звучить занадто добре, це, ймовірно, не може бути вірним. Як мінімум бути обережним.

13.00 р. Якщо ви купуєте нові речі і обладнання занадто часто, зупинка. Ймовірно, що мінімальний може бути досягнутий. Хоча для цього мінімуму вам доведеться платити велику суму грошей.

14. Якщо ви не тримаєте час, ви можете пропустити багато важливих відкриттів і можливостей. Погляньте тенденції в суспільстві.

15.00 р. Якщо ви не купуєте запасного колеса для вашого автомобіля, шанси отримати в аварійний час. Не пропустіть на ньому.

16.00 р. Якщо день пройшов, і ви не дізналися нічого нового, він пішов в вагу або навіть кинув вам кілька днів.

17.00 р. Якщо ви думаєте про кинути свою роботу, якщо ви шукаєте до кінця дня, час його змінити.

18 років Якщо ви ніколи не допоможемо іншим особам, не очікуєте, що люди добре лікують.

19.00 р. Якщо ви не можете дізнатися про ваші помилки, то ви, ймовірно, не зможете дізнатися про це.

20. Якщо ви не мріяєте, то ви не зможете добитися нічого через брак мети.

21. Якщо ви не розумієте щось, не сердитися або роздратувати, просто запустіть запитати питання.

22. Якщо ви не читаєте книжки регулярно, ви пропустили можливість вчитися в день, яку людину створила протягом багатьох років.

23. Якщо ви незадоволені, час змінити щось. Щастя не падає зверху, вона повинна бути зароблена, і для цього потрібно зрозуміти, що проблема і зробити всі зусилля для зміни.

24. Якщо ви не бачите велику картину, ви будете споживати рутинкою і ніколи не досягнете довгострокових цілей.

25. Якщо ви одягнете певним чином, люди сприймають вас певним чином.

26. Якщо ви не намагаєтеся нічого нового, ваше життя стане нудним, і ваш мозок буде мереживним.

27. Якщо ви не любите, не маррі.

28. Якщо ви занадто емоційний прямо зараз, не приймаєте рішення і отримайте себе в порядку.

29. Якщо ви любите людей, більшість з них буде оцінити. Якщо ви сприймаєте людей як ворогів, послухайте їх і засуджуйте їх, ви отримаєте однакову відповідь.

30. Якщо ви займаєтесь творчістю, підготовляйтеся до тривалої самотності. І найголовніше, дізнайтесь, що самотність.

31. Якщо ви починаєте навчання нової майстерності, ви неминуче не зможете і помилитеся. Підготуйте свою психіку для цього заздалегідь.

р.

Мапа тіла: Як змінити життя на рівні тіла

9 Закони щастя

32. Якщо ви не знаєте, як концентрувати, ваша увага буде розбитись на частини, і ви самі не зможете нічого сенсу зробити: писати книгу, закінчити проект, створити бізнес.

33. Якщо ви можете бачити наслідки ваших дій, ви завжди будете одним кроком вперед. Якщо ми навчимо нас бачити залежність та наслідки дій, думок, дій та заходів. Все, що ви робите або не доводите до чогось. Видання

浜у 涓 蹇

Джерело: 4brain.ru/blog/%D1%83%D1%82%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B6%D0%B5%D0%B%D0%B8%D1%8F-%D0%B5%D1%81%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B8%D0%B%D0%B8%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D1%%D0%B%D1%%D0%B%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D