Жіноча найгірший ворог

«Погляд на неї. Відправити Варто поставити на себе одну жінку, яка прокоментувала появу незнайомця, яка пройшла, щоб отримати лінію в барі.

"Це субота ніч, не м'яч, кіндерелла!" Вона продовжила, з другом додаванням: "Що було мислити, коли вона витягнула, що плаття над собою?" Який гліттер буде запитувати на дату? ?

Група друзів сміється. Я був шокований, це були дуже грубі і недорогі коментарі.

Що таке?

Я дивився, чому ці жінки кажуть, що? Чому вони подбають про те, як ще одна жінка одягнена? Як я відчуваю, чи були їхні коментарі? Я шукаю в моїй сукні. Чи можна сказати, що я показаю, теж? Мапа Я дуже хочу, щоб привернути увагу.

І тоді я зрозумів, що критика може призвести. Це непряма агресія, і це причина, яку ми жінки застрягають в фарширований простір безглуздого конкуренції з іншими жінками. Ми готуємо в супі інших жіночих оцінок нашого зовнішнього вигляду. Почуття байдужості про наш зовнішній вигляд, досягнення та завдання. Ми продовжуємо підтримувати помилкову ідею, яку ми жінки в цілому недостатньо.

Не смішно про жіночу твердість.

Один 2011 рік показав, що коли жінка приваблива, 85% жінок роблять негативні коментарі про її зовнішній вигляд. І той, до якого ці зауваження спрямовані, відчуває себе відсутком суспільства і страждає такй Так вона шкода. Можна сказати, що змагання між жінками є біологічним питанням.

Неважливо, що це біологічний або соціальний, адже ми завжди маємо вибір. Ми можемо вирішити, щоб зупинити приниження один одного і почати підтримувати один одного. У суспільстві, яка прагне до гендерної рівності, є прикладом принципу.

Будьте міцною жінкою, яка допомагає іншим. Не приймаємо цей конкурс, який накладається на нас.Коли ми підтримуємо один одного, ми розбиваємо це невибагливе коло і даємо всім можливість висловити себе більш повністю в усьому. І якщо ви хочете знати, як це зробити, ось кілька простих стратегій.

Усунення спинки в колі друзів

Дивись у жінок, які ви взаємодієте, проаналізуйте свої теми, про що говорять інші жінки. Не лікуйте себе і припиніть своїх друзів. Деякі можуть відчувати себе некомфортно, але ви перебудете цей негативний тренд.

З повагою,

Ви не впадаєте в ту саму «сіну»? Кожна з нас випадково виявиться критик іншої сукні, способу говоріння або бджільництва. Не сором'язливі.Ви повинні взяти відповідальність за ваші слова і апологізувати, коли і де вам потрібно.

Підтримати ваші мотиви

Подумайте про те, що ви лікуєте інших жінок таким чином. Для того, щоб зрозуміти, потрібно поговорити з другом або психологом. Що мотивує вас змагатися з іншими жінками або заплутувати негативність?

Оцінити і похвалити один одному

Чи пропагував друг або колега за свою нелегку роботу? Вітаємо! Жінка зношена плаття і каблуки з місця? Вона відчуває себе настільки добре, вона відчуває себе більш впевненим після розбиття її коханим - не ви думаєте про це? Зробіть щось, що дає вам задоволення!

Зацікавити себе.

Поговоріть про свій успіх, поділіться ним. Зосередитися на ваших успіхах, не порівнювати себе іншим.Будьте кращим варіантом себе. Ви надихнете інших жінок, щоб зробити те саме.

Чоловічий вигляд жіночого тіла

Гідність та адекватність

Секретар Державного Madeleine Алібрайт сказав: «Це особливий місце для жінок, які не допомагають іншим жінкам. йй Жінки, зносні блискітки, страз і пір'я, коли ви будь ласка. І не звертайте увагу на тих, хто хоче застаратися або болить вас.Видання

Кредит Sarah Herstish

Джерело: womo.ua/hudshiy-vrag-zhenshhinyi-nam-pora-prekratit-unizhat-drug-druga/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное