Зроби, які допоможуть вам завоювати цей світ! Від Cinderella до Принцеси за хвилину!

Це відбувається, що запрошення на захід раптово приходить, а час збору дуже обмежений. Але переглянути мільйон Я дуже хочу! Не кажучи вже про те, що ви завжди повинні бути красивими.

Редакція "Сайт" Він розповість про те, як зробити цукерку за 15 хвилин за допомогою самих звичайних. Косметика: тональний крем, лайнер, тіні, туш, помада і порошок.

Як зробити красиву макіяж
  1. Застава кожного макіяжу. шкірай Робимо зволожуючу маску або зволожуйте шкіру безпосередньо перед макіяжом. Застосувати тональний крем зручний для вас спосіб: щітка - щільне покриття, губка - тонке покриття, а пальцями ви регулюєте себе.

2. Зробіть пару тампонів під очима у вигляді трикутника, щоб приховати темні кола і дати обличчя свіжістю. Для досягнення ефекту фотозгортання обличчя нанесіть на шкіру в місцях застосування консольу і Т-зони, якщо у вас є жирна шкіра, розсипте порошком з товстим шаром. Порошок дитини також підходить для цього випадку.

3. Перейдіть на очі. Завжди підкреслюють складку над верхнім повіком з коричневими тіні або скульптором. Далі застосуйте золоті тіні з ефектом фольги до мобільних очей. Якщо ви не, не знезаду. Просто нанесіть звичайні відтінки або пігмент, злегка зволожуючи щітку.

4. Намалюйте акуратні стрілки і приклейте свої вії або просто промийте очі тушкою в декількох шарах.

5. Додайте до вершини жекбонів висвітлювача або яскраві блискучі тіні дрібного шліфування.

6. Пофарбуйте губи з червоною помадою, зробіть центр вашого блиску губ. Дядько!

Дуже жіночний макіяж! Для жінок. кольоровий типй І найголовніше, нескладно виконувати і не створювати гіпсовий ефект. Подивіться, як ця дівчина робить красиву макіяж. Тексти пісень, а це означає: Я впевнений, що вона надихне вас бути красивими.

Завжди безперечно! Поділіться ідеями макіяжу з друзями.

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті

Він любить живопис і завжди готовий бачити фотографії! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.