Історія ремоделювання дивана: 27 ідей, після чого я не заспокоївся надовго!

Старі меблі Прогрійте душу майстра і будьте у всьому. Останнім часом друг пара попросив деревообробку, щоб тягнути стільці, простий такий, радянський. Він пофарбував дерево в насичений смарагдовий відтінок, або з особливою фарбою або лаком. Я вибрав божевільний оббивка, зелений в срібних яблуках ...

Що таке диво! Тут була яскрава, натуральна декая, і тепер - нові стильні меблі, і «старі», і річ неповторна. Немає одного Що таке економія.

Я пропоную вам ідеї для реконструкції старих меблів, які можуть призвести до цікавих трансформацій: чому не фарбувати обідній стіл з акриловими фарбами? До того ж, на столі вже 20 років, і є художній талант.

Меблеві редизайн Приклади натхнення
  1. Суперідея для захист дивана І маскування тих, хто вже з'явився на оббивці. Кишенькові на цьому покривалі просто створюються для зберігання корисних побутових предметів!

2. У цьому дивані є місце в пельмені.

Пофарбовані, пришивають нові подушки, і ось він, в'язаним піском!

3. Шале! Якщо у вас є можливість в'язання гачком, то не зав'язувати такі чудові покривала на дивані злочин. Білий як ангельський диван, пишний як свіжий бунг, і оновлений! Я не мав нічого фарбувати, але змінився.

4. Диван може стати повноцінним диваном, якщо підібрати ковдру. Експериментуючи з тканинами можна досягти несподівано приємних результатів!

5. Щоб зробити прості дешеві меблі виглядають шикарно в інтер'єрі, потрібно дотримуватися досить простих принципів: правильне поєднання кольорів і гармонії стилю.

6. Ось як старий стіл може вписуватися в новий інтер'єр!

7. Це невизнаний, невірний столик!
    Р

Але доля посміхалася йому: тепер приємно бачити.

8. Дуже дякую!

Пристойний і практичний стіл, його форми натягують на надійний дизайн і місткість.

9. Що таке меблі, як і раніше вона була перероблена. Хочу забути цей сумний вигляд.

Немає порівняння! Brilliant, bravo, незрівняний!
    3250Р. 3700Р.

10. Чому не покривають погляди дивана з чимось незвичайним? Він виглядає дивовижним.

11. Етнічні мотивиБагатість візерунків, яскравість, краса, від яких відбігаються очі. Цікава ідея також полягає в тому, щоб використовувати килими замість кришок і шапок.

12. Такий об'єкт навряд чи вражає всіх.
    р.

Редизайнована полиця 100 разів краще!

13. Непривабливий, звичайний, нудний стіл.

Що було чудово! Дуже ніжний.

14. Ця бідна дівчина потребує шансу на другий життя.

Великий результат Що таке крісло?

15. Хорор, жах. Він виглядає...

І тепер царське крісло!
    р.

16. Зіграно таблицю різними способами!

17. Я хочу, щоб... Це лази, так. Один новий покривак представить меблі і приміщення в іншому світлі!

18. Я люблю цей варіант! Хутро можна доповнювати будь-яким предметом меблів, на якому вони сидять.

19. Я хочу відкинути цей стілець, торкнувшись його, пошкодити його знову, відкинути його.

Після ремонту вона поважає!

20. Це гарне крісло!

21. Чудова ідея - це ручний чохол для старого крісла.
    р.

22. Як перетворити новий диван!

23. Акрилові фарби та меблі виготовлені для одного!

до 1 2 3 4+

24. І одна остання ідея... Як ви не відчуваєте магію і починаєте створювати?

Я думаю, перероблення старих меблів своїми руками до Це не те, що важко зробити! Я думаю, що я збираюся вчитися, достатньо натхнення. І я рекомендую вам почати!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

З дитинства зацікавився медицини, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері