Ось чому мій багажник в ідеальному порядку!

Багато людей, які називають таксі, вказують на те, що вони потребують місця в багажнику для речей. І часто речі клієнтів змушені співати з усіма сортами ярусу власника автомобіля. Веб-сайт Повідомляємо, що замовлення не тільки в салоні автомобіля!

р.

Я використовую для водія таксі. На наступному зсуві я прийняв заявку: Я мав взяти двох хлопців десь на околиці міста. Гроші було досить вигідно, тому я взяв замовлення. Приготувати до місця, де необхідно було підібрати пасажирів, затиснути двома хлопцями в костюмах і краватках.

Ми приїхали і один з хлопців вказував гармату на мене і сказав:

- Отримати в багажнику, зараз!

Не було нічого робити в часі, немає мобільних телефонів. І в багажнику я мав багато речей, які мені потрібно: запас, джек, лопата ... І все це доброта, що спостерігали на моєму спинці, вимовляючи найбільш радісні думки:
до Що робити, якщо вони вдарили голову з стрічкою? Що робити, якщо вони копають свою могилу? Вбити, як пити, вбити ...

Я вже відчайдушний для повернення додому. Через кілька годин автомобіль зупинився і відкрився багажник. Я виходив, похитаючи з страхом, і почув голос одного з похідних:

- Ви, що, Я шкодую, людина. Мій друг і я шукав машину для шутер, і не освітлювався поліцейським трафіком. Тут ви йдете.

Він ручить мене 500 пряжок. На жаль, я пішов, забрав гроші і ключі і поїхав додому. На наступний ранок я прокинув всі шматки з багажника, залишаючи тільки необхідний мінімум інструментів, покласти подушку, ковдру ... Ось чому я в цьому порядку! Клієнти дуже дивляться і думають, що я не знаю людину в житті.

Веб-камера