Вечеря 36 різних будинків і сімей по всьому світу

р.

Фотограф Louis Bielfeld створив приголомшливий фотопроект. У процесі побував десятки сімей і знімав їх під час вечері. Сімейна вечеря дуже різноманітна! - художник доводить до глядача. Веб-сайт Вона ділиться фотографіями з читачем, демонструючи спільні вечірні страви сімей з різних культур.

Фотограф Лойс Bielefeld зробив дивовижний проект, який одночасно показує різницю між різними сім'ями. Займав фотографії різних сімей під час обідів і вечерь.

Джерело: Loisbielefeld.com Як дитина, я дізнався, що їжа приносить людей ближче разом. Я завжди мав вечерю з батьками, які навчали мене добре харчуватися і малювати.

«Одно кілька років я почав готувати для моєї родини. А потім я зрозумів, що наші вечері відрізнялися від своїх батьків. р.

«Я мав би взяти серію фотографій, що відображають традиційні сімейні вечері з сім’ями з різних фонів та культур».»

«Я тільки забрав свої фотографії в будні, не на вихідних. Звісно, вечеря або обід в понеділок буде різним з неділової вечері, так як ви можете провести більше часу на приготування їжі у вихідні дні. І я хотів показати атмосферу нормального сімейного шроту.

Моя фото проекту показує, що незважаючи на всі відмінності, всі люди мають одне, що спільного: харчування. Ми всі їсти, і це об'єднує всіх людей на Землі. –

Херсон

р.

18

Габаритний зображення

5115669

р.

р.

р.

р.

Р

Веб-камера