I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen Модель, яка отримає двигун від «формула» автомобіля «Мерседес» 2016 (W07 Hybrid), буде називатися Проектом One.

У короткий опис майбутньої новинки компанія знову підтвердила використання двигуна Formula 1. Крім того, оголошення говорить про «відповіді найбільш захоплюючий двоповерховий автомобіль, який коли-небудь з'явився на дорозі». На сайті опублікована нова модель чайника, яка зображує спину тіла.

У гібридній установці гіперкара використовується 1,6-літровий турбокомпресований V6, один електродвигун і повнопривідний привід з розширеною системою розподілу тяги. Попередньо, блок «формула» буде відповідальний за обертання задніх коліс, а електродвигун буде розташований на передній осі.

Мерседес-АМГ Проекти У другому півріччі 2017 року, можливо, у вересні на Франкфуртському автосалоні. АМГ святкує 50-річчя. Очікується, що циркуляція гіперкара не перевищує 200-300 примірників. Проведено ціновий тег 2,4 млн євро, опублікований

Джерело: motor.ru/news/2017/01/10/amgprojectone/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное