Рулі 15 зустрічі: як зробити корисні зв'язки

Дракон Армія додатки CEO Джефф Хіллімейр розповідає про свою філософію зв'язку для лідерів бізнесу.

Я один з тих, хто вважає, що великі з'єднання можуть допомогти людині практично в будь-якій області життя. Особливо в розвитку вашого бізнесу. Я пишу про створення такої мережі, але я ніколи не говорив про свою філософію для лідерів бізнесу.

Одна спроба і правила Я рекомендую будь-якому виконавчому директору компанії 15. Ідея проста: Ви повинні мати принаймні 15 зустрічей на тиждень.

Габаритний зображення

Ось деякі важливі висновки:

• Наради повинні збільшити потенціал зростання бізнесуй Це можуть бути розмови з існуючими клієнтами, потенційними клієнтами, партнерами або іншими людьми, які мають хороші зв'язки. Кава з другом з церкви, яка працює на його фермі, не рахує - якщо ви перебуваєте в аграрному бізнесі.

• Принаймні, як мінімум, 75% зустрічей повинні бути особистими. Чим краще.

• Не потрібно говорити про бізнес в цих заходах. Побудуйте свою «мережу» про довгострокові відносини, незважаючи на те, що ви познайомитеся з кимось.

Що це? Три зустрічі в день (в середньому) не те, що важко зробити, і бути чесною, я думаю 20 зустрічей на тиждень або більше краще.

Ця стратегія має кілька бонусів. З чотирьох стін їхнього офісу, дає їм можливість витрачати час на мислення про бізнес, в той час як їх команди дізнаються, щоб обійтися без боса.

Як працювати з електронною поштою Тим кухар, Білл ворота та інші топ-менеджери

Інтерв'ю: 4 важливих хитрощів для недосвідченого питання роботодавців

Але реальна користь n.Почати будівельні з'єднання так, що через кілька років це буде важливим компонентом вашого бізнесу.Видання

Кредит Джефф Хіллімер

Джерело: Ideanomics.ru/articles/8205