445
Вчимося розуміти людей! Приголомшливо мудрий parable
Як часто ми не довіряємо людей безумовно? Але світ навчає нас, що насичність і щирість є різними речами. Як ви навчитеся розуміти людей? Відповідь в цьому короткому, але мудрому парі.
Один день диску попросив Ельдера:
- Як я навчаюся розуміти людей, які я довіряю і хто мені страх?
- Я покажу вам, перш за все, хто боїться, сказав Елдер.
до Поведінка найсмачнішого вигляду! РКоли ви бачите, що деякі луки перед вами, захоплює вас і показує вам свою надзвичайну позицію, ви повинні бути боїтеся від нього - більшість всіх!
до Як приїхати, Starche? здивований студент. - Обов'язково мені!
- Тому що він перший і буде втрачати вас! відповідав Ельдера з вагою.
- Хто може довіряти? запрошують студента.
до Довіртеся тим, хто простий з вами і розповість вам про те, що це, то ці люди прийдуть до вашої допомоги першим!
Сприяти старій монах:
до Невидимість - це завжди невидимість, тому важко знайти; але коли ви його знайдете, це ніколи не буде втрачати вас.Видання
Ви можете зробити це. Не шкодуйте нічого. . й
Джерело: wiolife.ru/pritchi/nauchis-razbiratsya-v-lyudyax-potryasayushhe-mudraya-pritcha.html
Один день диску попросив Ельдера:
- Як я навчаюся розуміти людей, які я довіряю і хто мені страх?
- Я покажу вам, перш за все, хто боїться, сказав Елдер.
до Поведінка найсмачнішого вигляду! РКоли ви бачите, що деякі луки перед вами, захоплює вас і показує вам свою надзвичайну позицію, ви повинні бути боїтеся від нього - більшість всіх!
до Як приїхати, Starche? здивований студент. - Обов'язково мені!
- Тому що він перший і буде втрачати вас! відповідав Ельдера з вагою.
- Хто може довіряти? запрошують студента.
до Довіртеся тим, хто простий з вами і розповість вам про те, що це, то ці люди прийдуть до вашої допомоги першим!
Сприяти старій монах:
до Невидимість - це завжди невидимість, тому важко знайти; але коли ви його знайдете, це ніколи не буде втрачати вас.Видання
Ви можете зробити це. Не шкодуйте нічого. . й
Джерело: wiolife.ru/pritchi/nauchis-razbiratsya-v-lyudyax-potryasayushhe-mudraya-pritcha.html