Я вирощував. . й
Я виріс, коли я припинив прослуховування несправедливих порад.Як правило, неспокійні поради подаються під соусом "для власного доброго", але не варто розбити пенні, адже це найдешевший штриховий чіп у світі. Особливо якщо вони не мають теплого серця і щирого бажання допомогти іншим.
Я виріс, коли я припинив прийняття речей, які заподіяли бурю занурення і незгоди. Це було особливо важко у відносинах з близькими людьми, які шукали в очах для підтвердження того, що вони самі не були впевнені.
Я виріс, коли я припинив пошук у встановлених органах, тремтіння чекати їх оцінки.й Коли я дозволяв себе вільно сердитися з людьми, які прийняли батьківське становище до мене.
Так, я отримую хвилю почуттів, коли хтось покаже ніс на промах і добрих станах: “Чому, як ви керуєте цим?” Це риторичне питання, і мій відповідь означає нічого. Це просто розумний спосіб занурення в шуму.
Звичайно це зручніше. Легко підніматися на фон інших людей, тим самим збільшуючи власну самооцінку. Так легко і приємно бути хорошими, стверджуючи себе на тлі інших людей. Так приємно почувати себе «не схожим на це», коли кожен стигматізований і розбитий. Зрозуміло бути суддею для інших і говорити про моральність. І як добре це бути «добрим», коли світ забарвлений чорно-білим.
Я виріс, коли я припинив мене, "Чому ви це робили?" Що ви думаєте? й Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що зроблено. Крім того, що в цьому періоді життя здійснюється з ресурсами, доступні на даному етапі.
Я невірна людина, яка живе в недосконалому світі. І так іноді я роблю, живі мої почуття чесно, і почуваю себе сором'язливим з них. Крім цього, у мене є недоліки і залежності, які на коефіцієнтах з існуючими соціальними ставленнями про норму.
Як я виросла старшого, я припинив, щоб бути, хто повинен бути і дозволяв собі бути самою. У конкретному періоді з певними людьми, чесно відповісти на наслідки такого дозволу.
Я виріс, коли я вийшов за межі магічного мислення і припинив погляд на причину складних подій в житті. І я не знаю всіх законів життя, щоб сказати, що це відбувається в мене.
Я просто недосконала жінка, дочка, сестра, мати, дружина. Я можу відповісти на себе, але я не можу нести тягар відповідальності.
Про себе, ніж про мене, і це не дуже важливо мені. Я виросла ідею, що почуття, ставлення і поведінки, які ще не зрілі, щоб бути викликаними духовними, повинні бути суджені в світлі можливостей для росту і розвитку.Людина не виростає, коли він не хоче прийняти точну ситуацію свого життя.й Коли він легенів, стверджує і намагається довести інші неправильні, він отримує застряг як дитину. Його життя - це вічне питання: Хто я? «Поклоніння істоти і створення Господнього? й
У дорослому навчаються працювати конструктивно з власними перешкодами і невдачами, без втрати погляду на людину, не накладаються ідеально.Неживі емоції приваблюють неживі події в життя Контакти Тестування: Спасибі і пережити на Я виріс в момент, коли я зрозумів, що не вдалося відтворити себе або вписуватися в стандарт досконалості. Як дорослий, я зрозумів, що ніколи не пізно почати навчання себе і створення інструкцій для власного використання, написання якого передує багато років пошуку себе в очах інших. Видання
Автор: Тетяна Сарапіна
Джерело: gestaltclub.com/articles/obsaa-psihologia / 8470-a-povzroslela-kogda