Захоплююча головоломка на розумі

Ви коли-небудь були в складних умовах, де важливо показати свою винахідливість? Якщо так, то ви можете легко впоратися з цим дуже складним головоломкою! Веб-сайт Він запрошує відвідати роль детектива і відповісти на питання: хто був винним злочином?

Виявний введений в квартиру і пила Mr. Smith прив'язується до крісла.

- Нарешті! Тексти пісень, а це означає: Я думав, що ви не прийшли! Швидко, роздягає мене, я так втомився, відхилений Сміт. вілла зламала в нічний час, прив'язала мене на стілець і опинила прикраси дружини. Звісно, застраховані. Я дуже люблю тебе, щоб знайти перпетатор перед дружиною, який зараз з матір’ю, дізнався про цю трагедію.

«Мр. Сміт, розповісти мені все, що сталося тут», - сказав детектив, звільняючи чоловіка.

до О, я сидю тут, зв'язавшись з усіма нічами. Вранці я почув постмана і кинув газету на мішені для листів на двері. Тоді я кричущий, блювоти його, щоб викликати поліцію. І ось ти, я так радий!

Виявна думка про деякий час. Потім він сказав,

- Зачекайте, Сміт! Чи знаєте ви, що ви будете покарані для обману страхової компанії? Не тільки для вас, але і для вашої дружини. Очевидно, що вона була тим, хто зв'язав вас, а потім зліва.

Сміт змінив обличчя і зважився гірко.

Але як з'явився детектив М. Сміт?

Відповідь 49464

Виявлений помітив, що газета знаходиться на тумбі біля дверей. І в тому випадку, якщо поштман подрібнив його через дверний проріз, газета повинна залишатися на підлозі.

Веб-камера