604
Візьміть і До: 20 шикарних ідей, які перетворять ярус в родзинку інтер'єру!
Для створення картин на меблевих фасадах використовуються навіть середньовічні майстри папірй На сьогоднішній день інтерес до цієї незвичайної техніки не відхилявся від усього: люди пристрасті до рукоділля виконують незвичайно красиву декупаж меблів!
481480 р.
Техніка декупажу - спосіб декорування за допомогою клеєних паперових ліпок або інших матеріалів (фабрика, шкіра, мереживо, шпалери) на підготовлену поверхню з наступним покриттям лаком для стійкості. З таким асортиментом матеріалів можна втілити в життя найяскравіші ідеї, досягаючи оригінального і незвичайного декоративного ефекту!
Декупаж меблів своїми руками
Реставрація старих меблів можливо для всіх. Потрібно лише встановити мету і придбати мінімум матеріалів (яскраві серветки, ґрунтовка, клей ПВА, щітки, лак), які потрібні новачкові. Давайте!
Поділіться своїм натхненням та цією статтю з друзями.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Він любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
481480 р.
Техніка декупажу - спосіб декорування за допомогою клеєних паперових ліпок або інших матеріалів (фабрика, шкіра, мереживо, шпалери) на підготовлену поверхню з наступним покриттям лаком для стійкості. З таким асортиментом матеріалів можна втілити в життя найяскравіші ідеї, досягаючи оригінального і незвичайного декоративного ефекту!
Декупаж меблів своїми руками
- Відмінне поєднання кольорів! Оливкова в всю свою славу...
- Імітація живопису виглядає дивовижно красиво.
- Старі тумбочки стали справжніми роботами мистецтва.
Р - Головне - вибрати хороший друк для оформлення.
- Для кращого ефекту дерево може бути додатково «заражений».
- Ніжна, солодка, романтична...
- Я люблю квіткові мотиви!
- Такий декор встановлює стиль всього інтер'єру.
- Важко уявити, що цей комбікорм один раз запилюється в мансарді.
- Де я бачив таке крісло? Право, Бабця в країні. Я збираю зараз!
- Великий подарунок до моєї сестри, мати, друг...
- Практичні гарнітури.
- Тут були деякі серветки. Пішоходів!
- Холодильник не розпізнає...
р. - Високий рівень майстерності.
- Чудова ідея для літньої кухні на дачі.
- Яскраві півонії на коричневому фоні виглядають чудово.
- Дуже натуральний дизайн!
- Кожна жінка мріє про такий костюм.
- Меблі та кухонне приладдя прикрашають в тій же темі.
Реставрація старих меблів можливо для всіх. Потрібно лише встановити мету і придбати мінімум матеріалів (яскраві серветки, ґрунтовка, клей ПВА, щітки, лак), які потрібні новачкові. Давайте!
Поділіться своїм натхненням та цією статтю з друзями.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Він любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Я не можу стояти омоліну, але тепер це навпаки. Roasted Manka - це відкрита страва для мене!
Кваліфікований тренер сказав вам, що тренування ноги дає найкращий результат!