6 неймовірно простих способів очищення шпалер від плям. Я знаю, як!

Хтось з сім'ї випадково розфарбував стіну в передпокої, молодий художник прикрашений шпалерами своїми роботами, а таємниця великогабаритної плями на стіні в спальні залишається невирішена? Не встигнути відчайити. "Сайт" розповість Як правильно мити шпалери від будь-якого забруднення.

По-перше, важливо визначити тип покриття: чищення паперу або флецеліну принципово відрізняється від миття вінілових шпалер. Рол зазвичай має маркування з зазначеним допустимим ступенем контакту з водою.

Визначити, чи можна повністю мити шпалери, можна і таким чином: вибрати невелику площу на стіні, приховану з вигляду (наприклад, за стілець), протерти її губкою, змоченою в мильний розчині. Якщо візерунок на шпалерах залишається в оригінальній формі, покриття можна мити.

1. Детергенти
    Найшвидший спосіб очищення шпалер від забруднень тільки одним недоліком є протипоказаний для паперу. Ось деякі вінілові або вінілові, будь ласка! Перед миттям протерти поверхню сухою серветкою, а потім обробити її губкою з піноутворювачем. Після миття змочіть поверхню зволожуючим серветкою, щоб видалити зайву воду.
    до 1 2 3 4 5+

2. Лазерна або меламінова губка
    Легке забруднення від будь-якого типу шпалер допоможе усунути звичайну стержню канцелярії. Також підходить для видалення плям з рук. Але меламін губка (сучасні засоби No1 в боротьбі з плямами) знімає навіть сліди маркерів і чорнила, але слід пам'ятати, що це сильний абразивний, який може пошкодити візерунок флеєлінових шпалер. Спробуйте на невеликій площі.
    6 неймовірно простих способів очищення шпалер від плям. Я знаю, як! р.

3. Хліб м'якоть
    Цей метод був використаний нашими бабусями, коли потрібно було видалити забруднення з ніжних паперових шпалер. Притисніть шматок м'якоть до плями на кілька хвилин: клейковина вбере бруд. Повторити процедуру кілька разів.

4. Газолін, спирт
    Цей метод підходить для всіх типів шпалер. Змішайте бензин з зубним порошком. Одержаний грейл справляється з застарілими жировими плямами: нанесіть суміш до плям, чекаючи повного висихання. Кисть залишків. Сліди від кулькових ручок, маркерів, а також кави і чаю зникнуть, якщо потерти їх тканиною, замоченою в медичному спирті.

5. Сода, крохмаль, дитячий порошок
    Для видалення жирної плями від фліселінових шпалер підійде суміш води і крохмалю (або соди). Застосувати варену пасту на пляму і дати її сухим. Проведіть залишки м'яким щіткою, потім промийте шпалери теплою водою. Але пляма на паперових шпалерах краще обробити сухим порошком (тальком) і залишити на деякий час. Залишки порошку видаляються серветкою.

6. Прованс
    Застосувати паперову серветку в пляму і праскою з теплим (не спекотним) праскою. Зміна серветок з часу і дати шпалери охолонути. Робота ретельно, так як залізні плями від покриття, безумовно, не можна видалити!
    6 неймовірно простих способів очищення шпалер від плям. Я знаю, як! р.

Неважливо, як ретельно мешканці будинку не лікують стіни, виникають неприємності. Головне, що не варто забувати, але просто вжити необхідних заходів вчасно. Потім шпалери можна відкласти!

Корисна стаття повинна бути спільна з друзями!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті 6 неймовірно простих способів очищення шпалер від плям. Я знаю, як!

Він любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.