297
Як милосердя я вчинив дружину.
Що робити, якщо хтось болить вашу дружину? Звісно, ви будете мати справу з відбійником, так що це буде погано для вас! Тільки іноді така подія дуже смішна. Веб-сайт Вона розповідає про те, як чоловік пішов захищати свою дружину.
Моя дружина повертається з роботи в сльозах.
- Ви знаєте, що наш номерний знак був просто в ліфті, захопивши свої дупи і зателефонувавши до горілки в гаражі! Пробити
Сильно відірвати вагову ногу від табуру, щоб сили були рівні, бо сусід Іван Сергійч є великим чоловіком. Я не хочу, щоб мене з ним, але моя любов дружини трахнув, і вони не жартують.
Я зателефоную сусіду, дружину Ваня відкривається.
- Привіт, Маргарита. Чистий Я маю слово з Іваном Сергієм?
до Він просто приїхав додому з роботи, вечерею. Що ви хочете? Чи зла калі? сусід привернув увагу на ногу, зафіксований у моїй кулак.
до Ні, це особиста справа.
до І ми не маємо секретів в сім'ї, щоб розповісти мені!
Я сказав Маргарита, як чоловік болить дружину. Вона мовчало відійшло ногу стільця і з похилим обличчям, що впала до квартири. По-друге, її чоловік загинув, «О, болить!» Для чого? Ти хворий!
Кілька хвилин після того, як Маргарита прийшла до мене і дав мені ногу стільця, припускаючи мене, що це ніколи не буде знову. Я щасливо кинувся додому, викрутивши ногу назад і сказала дружині, що сталося.
- Ну, дорогі, Іван Сергійович не прийде на тебе знову!
Вона дивиться на мене і каже,
- Хто Іван Сергійович? Пелюка з сьомого поверху.
Я мовчало відкрутити ногу знову...
Веб-камера
Моя дружина повертається з роботи в сльозах.
- Ви знаєте, що наш номерний знак був просто в ліфті, захопивши свої дупи і зателефонувавши до горілки в гаражі! Пробити
Сильно відірвати вагову ногу від табуру, щоб сили були рівні, бо сусід Іван Сергійч є великим чоловіком. Я не хочу, щоб мене з ним, але моя любов дружини трахнув, і вони не жартують.
Я зателефоную сусіду, дружину Ваня відкривається.
- Привіт, Маргарита. Чистий Я маю слово з Іваном Сергієм?
до Він просто приїхав додому з роботи, вечерею. Що ви хочете? Чи зла калі? сусід привернув увагу на ногу, зафіксований у моїй кулак.
до Ні, це особиста справа.
до І ми не маємо секретів в сім'ї, щоб розповісти мені!
Я сказав Маргарита, як чоловік болить дружину. Вона мовчало відійшло ногу стільця і з похилим обличчям, що впала до квартири. По-друге, її чоловік загинув, «О, болить!» Для чого? Ти хворий!
Кілька хвилин після того, як Маргарита прийшла до мене і дав мені ногу стільця, припускаючи мене, що це ніколи не буде знову. Я щасливо кинувся додому, викрутивши ногу назад і сказала дружині, що сталося.
- Ну, дорогі, Іван Сергійович не прийде на тебе знову!
Вона дивиться на мене і каже,
- Хто Іван Сергійович? Пелюка з сьомого поверху.
Я мовчало відкрутити ногу знову...
Веб-камера