Це нічого особистого, як в середині ночі

Ви йдете в магазин, і коли ви прийшли додому, ви знайшли, що ви забули купити щось дуже необхідне? Ви повинні знову одягатися і піти в магазин або відправити чоловіка там. Що робити, якщо магазин вже закритий? Веб-сайт Він розповідає про те, як людина дивиться на ніч!

Р

Я прийшов додому від роботи, і моя дружина на кухні, прокат банок. Вона побачила мене і сказала:

- Саша, нарешті! Я роблю огірки на зиму, і я забули купити їх в магазині. Чи можете ви піти його? Він дивиться на мене, як кота від Шріка.

- Дружина, ти божевільний! Це майже одинадцять годину ввечері, коли я знаходжу тебе, це закрито!

Вимкніть його вниз. І після смачної вечері, і 200 грам коньяка, я думав, "Що я, людина або не людина?" Я не можу знайти дамну для коханої дружини. Подумайте, куди її дістати, і пам'ятав, що біля будинку є ярина, де цей кінь росте в достатку. Я подав ще один напій і шукав його. Він взяв лопатку з ним, щоб викопувати корінь, ліхтарик і великий мішок сміття (навіть, що він знайшов) і, як він зносився тапочки і шорти, пішли на «полювання».

Прокинувшись через кущі і вітрів, періодично дивляться в пошуках вичерпного хріну. Я підняв ярину, але я ніколи не знайшов нічого. Я не був використаний для того, щоб відмовитися, тому я вирішив піти до кінця яру. Може бути, що там, де це нещастяне коренеплодоношення?

Після ходьба ще кілька метрів, я побував на підприємстві бездомних людей, які знаходилися в пам'яті мене якось тихо, і оповіщення. Коли я повністю сходився з кущів, вони кидаються на випадковому, так як вони побачили величезну людину, тобто мене, з великим мішком в одній руці і лопаткою в іншому. Я кинувся в іншому напрямку, тому що я думав, що компанія маргіналів вирішила похати після мене.

Після запуску декількох сотень метрів і, звичайно, розірвав всі записи, я припинив і поглядав на ноги. Право поруч зі мною виросла кущ хрін...

Я прийшов додому, вкритий подряпинами і опіками від кропиви, своїми руками тремтіння від адреналіну щітку, але немов гордість себе!

Веб-камера