Чудовий жарт про англійський

Коли обладнання не виходить, росіяни спочатку кистіться, щоб читати інструкції. І якщо це не допомагає, то необхідно звернутися до фахівців, принаймні за телефоном. Важливо описати всю проблему... Ось головний персонаж жарту.Про нас Я не подбала про одну маленьку деталь, що вийшов з неї!

Телефонний дзвінок на технічне обслуговування обладнання HP. Оператор підбирає:

- Ласкаво просимо до служби технічної підтримки HP! Моє ім'я Івана, я можу допомогти вам?

- Привіт, Джон. Нещодавно придбали кольоровий струменевий принтер від вашої компанії Модель X.

до Так, які труднощі ви повинні, sir?

до Цей принтер не друкується за кольором.

- На все?

до Він друкує всі кольори, але жовтий не робить.

- Ну, я вгадую жовтий чорнилом.

до Чи не так, я просто кладаю новий патрон вранці, спробував друкувати кольорову картину, а жовтий не друкується!

до Далі запустіть деякі тести, sir.

Після 30 випробувань виявилося, що принтер друкує всі кольори, крім жовтих. Зрозуміло, принтер навіть надруковані кольори, такі як помаранчевий і зелений, які вимагають жовтого відтворення. Оператор зрозумів, що було лише три варіанти: він був билений або хотів би грати; клієнт пішов з розуму; оператор пішов з розуму.

Так як телефонні розмови з клієнтами були відібрано контроль за управлінням, щоб забезпечити «високий рівень культури і якості технічної підтримки», оператор не може відкрито висловлювати свої сумніви, але тільки дозволив себе помітити наступне:

В останні півгодини ми зробили всі тести, перераховані в нашій базі даних. Я не можу знайти те, що проблема є. Все, що я можу консультувати вас, щоб обміняти картридж в магазині для нового, і якщо це не допомагає, то вам доведеться самостійно перенести принтер до магазину, так як у вас є гарантія.

до Дякую, Іван. Але я мав ще одну блискучу ідею. Ви думаєте, що я вводжу на яскраво-жовтому папері?

Веб-камера