Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Ірина Хакамада: Додаткові гроші приймають енергію

Ірина Хакамада знає, як досягти успіху кар’єри, залишаючись вільними і щасливими. Покажіть, як зрозуміти час, в якому ми живемо, і використовувати ці знання для своєї вигоди. Ви дізнаєтеся, як читати інші люди, як досягти стану «іронових нервів», щоб не зробити помилки на нервових ділянках, як спілкуватися з управлінням і багато іншого. Читайте 15 кар'єрних порад з Ірини Хакамади.

1,1 км Вам необхідно переходити не до мети, а до себе. «Швидше перейдемо до мети, швидше за все, мета відправляється від вас. «Для щастя» таоісти навчалися. Вам потрібно вловити свою хвилю, яка займе вас, як це серф. І для цього потрібно вміти вийти з потоку, послухати себе.

2,2 км Дивіться федеральні телеканали менше - що вони не мають нічого спільного з реальним життям. Краще дивитися розваги. І якщо вам потрібна інформація, подивіться на неї в Інтернеті або див. РБК. В цілому, вбирають інформацію від людей навколо вас. Ви можете поговорити з водієм таксі - дізнатися щось корисно з нього, з ювеліром - від ювеліра. Слухати світ, а потім ви зловите свою хвилю. Про один раз на місяць, див. фільми, які призводять до смерті, щоб оцінити життя.

3. У Якщо ви хочете бути успішними, вам потрібно зрозуміти, який час ви живете і відобразите його в ваших діях. Ми живемо в непередбачуваний час при зміні інформації та подій за такою швидкістю, яка зникає стабільності.

Будь-який, хто хоче стабільності втратити. Але якщо ви відобразите епоху, стати таким же змінним, щоб знову народитися щодня у відповідь на нові виклики і зловити її з нього - то все вийде.

4. У Стати ризикованою особою, але ризикувати невеликі кроки, щоб уникнути невдачі. Підготовлений до осені, паузи, депресії, адже життя не складається з килимів. І ризик не є проблемою.

5. Умань Якщо ваш бос є людиною, то ви повинні обговорити все в угоді з ним, включаючи овертайм і всі додаткові функції. Після того, як ви попросили зробити щось додаткове, ви відразу скажете, «Не проблема!» Але це не в угоді. Що я хочу, щоб? Людина працює на логіці, ви думаєте, що після цих слів він буде сердитися, і він спокійний. Так як ви просто сказали йому в своїй мові, так само, як і інші люди говорять йому.

6. Жнівень Якщо ви хочете дізнатися, як читати людину, вам потрібно дивитися мелодрами, драми і читати класичної літератури.

7. Про нас Якщо ви їсти все, що падає на нас з інтернету і телебачення, ви станете ганчем і не зможете приймати будь-які рішення в галузі інвестицій, управління або особистого життя!

8. У Коли ви нескінченно багаті, але раб, почуття щастя зникне. І коли ви досягали кар'єрного успіху і дуже безкоштовно, це високий. Це спосіб кар'єри щастя: об'єднати диск, високий і кар'єрний.

9. Навігація Щоб бути дико успішним, ви повинні бути мережива. Якщо ви відчуваєте себе, що ви стикалися з рідиною. У цьому випадку потрібно взяти паузу і переключати. Ви можете піти в країну, читати книгу, повністю розслабитися, краще - самотні. У процесі ви побачите правильний шлях.

10. Якщо ви хочете виграти мортальну битву, ви повинні загинути заздалегідь. Тому що мертвий чоловік не має нервів.

11.Ви маєте серйозну ситуацію, ви досягали деяких босів, і вам потрібно перевірити. Ви дійсно хочете взяти цей тест. І це робить вас дуже хвилюватися. Ви є професіоналом. Ви готові до цього тесту. Але в той же час ви струшите те, що раптом ви не досягнете успіху, і ви втратите цю ключову битву за себе і не втрачайте в улюблену компанію. Щоб уникнути цього, потрібно гармоніювати з собою.

Як зробити це? Увечері до заходу ви повинні втратити ситуацію, що ви не змогли. Ви розіграєте. Ви прокручуєте через це, потім ви вмиваємо в цей стан, який ви втратите, ви всі втратили. Тоді ви приїжджаєте з реальними рішеннями до цієї ситуації, що ви будете робити, ви не повісите себе! Ви будете вести боротьбу.

Ви кажете, що я зроблю це, це і це. Тексти пісень, а це означає: І тоді ви усвідомлюєте це не все, що страшно! Після того, як ви витратили цю терапію самостійно, заспокоїлися вниз, а потім впав дупа.

І відпочивати наступний день. Перед тим як пройти тест нічого, дивитися фільм, слухати хорошу музику, пити смачний чай. Уроки соціалізації. Просто дайте мені розум і тіло відпочивати. Виявляється, що ви в повній гармонії. Ви готові втратити, але ви робите все, щоб виграти. Ви не зробите нервові помилки, які ви можете зробити.

12. Нова філософія допоможе вам стати болдером: в цьому житті ви маєте лише одну підтримку. Всі Немає інших опор. Це не сім'я, не чоловік, а не країна, не пенсійний фонд, не посадових осіб, ні. Просто.

13.00 р. Коли ви працюєте важко, ви отримуєте багато інформації. Настає точка, коли ця інформація перетворюється на дріжджове місце, фарширований в сковороді: ви закривили кришку, і більше і більше. Починає вимивати і піднімати кришку. Ваша свідомість заповнюється так, що ви втратите апетит, сон зникне, ви досягнете ручки.

І найголовніше, ви перестаєте бути розумним і цікавим працівником, адже особливо в часи кризи, чи є локальним або глобальним, вам потрібні деякі нестандартні рішення. І ви звикли до цього. Ви заштовхували в цю мезу і ви не маєте розчину. Ви як маленька дитина, яка навчалася вирішувати типові проблеми, і як тільки ви даєте нестандартне завдання, він отримує два.

Для того, щоб у вас була інша держава, потрібно пауза. Приїжджайте додому, відключіть всі ваші телефони, навіть не зайдіть на роботу один день, лежачи щось. Нарешті, подивіться фільм, який ви мріяли. Або посидіти в саду і подивитися синє небо. Нема дітей, ні одного навколо. Немає шуму. Взяти поломку. У цій паузи свідомість піде трохи, зайве тісто буде відходити, воно буде поселитися, з'явиться невелика пишність, і в цьому смтості підсвідомий розум, який має більше інформації, викине додаткові знання.

Ви дізнаєтесь про це

Nasim Talleb: Великий Не можна уникнути

Михайло Литвик: Ваша людина знайде тебе!

14. Я зароблю достатню кількість грошей, щоб забезпечити самоповненість. Я не хочу більше грошей, ніж мені потрібно для самостійного заповнення. Якщо є занадто багато грошей, то частина мого часу витрачається на управління ним. Додаткові гроші забирають енергію.

15. Криза! Виконується. Щоб вижити його спокійно і бути на підйомі, полюбляйте себе більш ніж успіхом і кар'єром, і гроші припадуть до вас!

Джерело: www.knigikratko.ru/articles/15-karernyh-sovetov-ot-iriny-hakamady