330
Я ніколи не спробував приготувати курку, як це, але тепер це мій рецепт коронки!
Якщо ви хочете щось незвичайне, але в той же час традиційні, будь ласка! Це один Вірменський курячий рецепт Для тих, хто хоче здивувати гостей вечерею, і для тих, хто хоче урізноманітнити тижневе меню.
Рецепт смачної запеченої курки
Підготовка
Замочений лаваш в заливці непарале! Ще один варіант приготування цієї страви: кожен шматок м'яса загортається в лаваш, щільно покладіть у форму і залийте маринадом. Смачний до останнього...
Поділіться рецептом смачної курки з друзями! Ця незвичайна, соковита і ситна страва порадує всіх без винятку.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Він любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Рецепт смачної запеченої курки
- 1 маленька курка або 1 кг курячих ніжок (гіпс, крильця)
- 4 Вірменський лаваш (тонкий)
- 4 зубчики часнику
- 200 мл сироватки або натурального йогурту без добавок
- 1 болгарський перець
- щіпка
- сіль
- перець чорний, перець чилі за смаком
- 50г вершкове масло
Підготовка
- болгарський перець Вирізати і разом з очищеними зубцями часнику, розмістити в чаші блендера. Чистіть його до пастного стану.
599 р. - Покласти отриману суміш в глибоких стравах, додати матсунь (можна замінити натуральним йогуртом). Приправте маринад з чорним і червоним перцем за смаком, додайте горіх і сіль. Стирайте масу.
- Поставте в маринаду курку, наріжте порційні шматки, і залиште маринувати не менше години.
- Частково змастити підземелля вершкове масло, порізати лаваш в 4 шари, змастити лаваші листи рештою олією. Поставте курку на лаваш, залийте маринадом і відправте її до готовності до температури 180-200 градусів (40-60 хвилин в залежності від духовки). Якщо верхні опіки, покрийте форму фольгою.
Замочений лаваш в заливці непарале! Ще один варіант приготування цієї страви: кожен шматок м'яса загортається в лаваш, щільно покладіть у форму і залийте маринадом. Смачний до останнього...
Поділіться рецептом смачної курки з друзями! Ця незвичайна, соковита і ситна страва порадує всіх без винятку.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Він любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Квітка на підвіконні! Я вирощую тюльпани в домашніх умовах, тому що я знаю секрет.
Зроблення в 2017 році не буде Жінки повинні знати секретні трюки!