348
Квітка на підвіконні! Я вирощую тюльпани в домашніх умовах, тому що я знаю секрет.
Уявіть собі: поза вікном сірий, ця вічна погана погода, пишні, холодні. А на підвіконні - ніжні тюльпани, соковиті і красиві, вирощені своїми руками!
Я не люблю квіти, букети з ер, вмирати перед очима. Ось живі рослини, які цвітуть цілий рік – абсолютно інша справа! Тепер ви знаєте, Як виростити тюльпани в домашніх умовахй Ви знаєте, що вам не потрібно землі! Тільки витончена ваза і вода ...
Як виростити тюльпани потрібно буде
Процес вирощування тюльпанів у воді
Звісно, висаджені цибулини цвітуть протягом декількох тижнів, не круглий рік. Але якщо ви посадите підготовлені цибулини в різні часи, на підвіконні буде вічна клумба!
Ось ідея. Як виростити тюльпани від 8 березня! Дивіться відео про те, як висаджують цибулину в воді.
Тюльпан є символом ідеальної любові і одночасно короткочасної, проходячи красу. Ми даємо Вам ще один чудовий прийом, який знизить час, проведений на зовнішній вигляд чарівного саду в вашому будинку! Купити цибулини тюльпанів в землі, які ще не цвітуть, видаліть їх з землі і акуратно змийте їх.
Виріжте коріння цибулин і покладіть в скляну вазу, як описано вище. Незабаром вони порадують очей!
Бажаю вам гарне джерело, незалежно від погоди поза!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
З дитинства зацікавився медицини, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Я не люблю квіти, букети з ер, вмирати перед очима. Ось живі рослини, які цвітуть цілий рік – абсолютно інша справа! Тепер ви знаєте, Як виростити тюльпани в домашніх умовахй Ви знаєте, що вам не потрібно землі! Тільки витончена ваза і вода ...
Як виростити тюльпани потрібно буде
- великі цибулини сортів тюльпанів підходять для дистиляції
- красиві прозорі контейнери
- бісер, скляні кульки, камені
- вода
Процес вирощування тюльпанів у воді
- Для початку ми придбали великі цибулини тюльпанів підходять для висадки і дистиляції в домашніх умовах. "Рожевий Імпресія", "Монте Карло", "До рем", "Прінце Вікторія" - багато сортів, вибрати будь-який колір до вашої кришки.
- Місце придбаних ламп в холодильнику 13-17 тижнів. Головна Поруч з цибулинами ні в якому разі не зберігати яблукаВ іншому випадку рослина може не цвісти.
- Залийте камені і намистини в вазу, залийте воду практично повністю.
- Розміщуємо цибулини тюльпанів на вершині гальок, пропускаємо вгору. Проростки цибулин повинні досягати самої води, не можна занурювати цибулину в воді, інакше вона може просто гнитися.
- Помістіть цибулинні вази в прохолодному, темному місці близько 6 тижнів.
- Нарешті, перенесіть вази з вишневими тюльпанами до сонячного підвіконня! У 3 тижні ми порадуємо вас безпрецедентною красою цвітіння.
Звісно, висаджені цибулини цвітуть протягом декількох тижнів, не круглий рік. Але якщо ви посадите підготовлені цибулини в різні часи, на підвіконні буде вічна клумба!
Ось ідея. Як виростити тюльпани від 8 березня! Дивіться відео про те, як висаджують цибулину в воді.
Тюльпан є символом ідеальної любові і одночасно короткочасної, проходячи красу. Ми даємо Вам ще один чудовий прийом, який знизить час, проведений на зовнішній вигляд чарівного саду в вашому будинку! Купити цибулини тюльпанів в землі, які ще не цвітуть, видаліть їх з землі і акуратно змийте їх.
Виріжте коріння цибулин і покладіть в скляну вазу, як описано вище. Незабаром вони порадують очей!
Бажаю вам гарне джерело, незалежно від погоди поза!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті
З дитинства зацікавився медицини, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Вивчайте себе! Гіпси не потрібні...
Я ніколи не спробував приготувати курку, як це, але тепер це мій рецепт коронки!