Райан Рейнольдс був блискучим гумористом!

Габаритний зображення

Всі батьки не люблять своїх дочок і готові робити все для них. Відомий актор Райан Рейнольдс не далеко позаду: він любить свою маленьку дочку Джеймса так багато, що він говорить про її на Twitter без зупинки! Веб-сайт Він хоче познайомити читача до найщасливіших твиць Reynolds, в якому він ділиться порадами про батьківство і просто говорить про свою дитину!

Веб-сайт: http://www.facebook.com Я збираюся ходити по пожежі для моєї дочки. Ну, не точно через вогонь, це так небезпечно. Але я готовий увійти в супер вологий номер. Не в дуже вологому, у мене є зачіска.

Я сказав дочку, що сонце встановило, оскільки вона погана. Тепер я серйозно думаю про написання книги про батьківство

Неважливо, що дитяча книга Я читаю до моєї кричуща дочка на площині, моральність кожного з них відварюється до вазуктомії .

Як батько є одним з найкрасивіших почуттів на землі. Не в тому числі дивовижних років я провів з дитиною, звичайно .

Моя дочка - тільки 6 місяців, але вона фарбує. Я вішала свої малюнки на холодильнику, звичайно, але таємно, вони нічний знак .

Корисні поради: Дуже важливо для батьків трохи відпочивати. Неважливо, якщо ви відчуваєте себе не вдома протягом 14 років

Я похилий і мій дочка занепада в роті. Дуже задоволена. Я роблю її. Одного разу вона повинна дати мені похорон .

Моя дитина травмується цим життям. 50 відтінків сірого - найгірша розмальовка книга для дітей!

Okay, Tinder не є додатком для нянь. Моя апологія до кристала і яну для нерозуміння

Заморожений без моєї дворічної дочки. Деспір проявляється у багатьох формах

Зранку, дочка затертий «кіш» (кекст), що означає, що вона розумна голодна дупа .

Якщо тривога була Олімпійським спортом, я б хотів би стати медаллю. Я отримую!

Він дуже важко залишити свою дочку самостійно. Я майже втратив її на Burning Man

Немає нічого краще, ніж витрачати ранок, дивлячись на очі вашої дочки і мислення, "Я не можу це зробити!"

Я люблю занурення моєї дочки! Маленькі мереживні піжами. Маленькі білі шкарпетки. Чорна шкіра маска. Просто передозування міксів!

Веб-камера