Небезпечні лікди: австралійський дивер зумів т... акула

Про небезпечну попередню рибу. Але Австралійка дайвінг інструктор Рик Андерсон нехтував власними порадами і ковтати занадто близько до акула. Веб-сайт Він розповідає про дивовижну історію сім-річного дружби між Австралійським бульйоном і дивином!

Злий перший плямистий його подруга кілька років тому і вирішив кинути її. У цей час акула ще досить крихітна і спокійно лікувала людський дотик

У дивері говорить, що він спробував не відлякати дитину акула, щоб він був дуже ретельно. Він спочатку породив її в долонях і обережно говорив до неї спеціальним клапаном на його каналі .

Через деякий час удару і акула утворюється справжній зв'язок. З кожним днем дивер помер, акула до нього, щоб отримати порцію опіків і послухань

Акула так звикла до своєї людини, що він дуже щасливий своєю зовнішністю. 410952

Вона потирає на ноги Рейка, припливає його, і спокійно відпочиває на неї звершені руки для чоловіка для інсульту

"Мої колеги і студенти шокують наші дружби і іноді не можуть вірити очі!" «Я просто відчуваю себе добре про це красива акула і лікую її як я мій собака»

р.

Сайт: www.boredpanda.com/diver-cuddles-shark-rick-anderson-australia/