Головна Глютамін - запорука імунітету

Клейтамін. І чому це амінокислота так необхідно в боротьбі з зайвою вагою, що тягає за солодощі і відновлюють кишечник від синдрому «Ляки» кишечника?

Зіткнувшись з проблемою тяги для солодощів, я прийшов на цікаву книгу, яка стверджує, що відсутність однієї простої амінокислоти може призвести до цього дуже шкідливого кріплення. І що амінокислота є L-Glutamine.

Р

Але, щоб ви знали, що підготуватися до, я можу сказати, що є перевірені наукові дослідження, що підтверджують, що Ця амінокислота здатна:

• для відновлення кишечника від синдрому «рожевого кишечника»,
  • зміцнює імунітет,
  • сприяє зниженню ваги і придбання красивих м'язів
  • І звичайно, щоб боротися з кравкою для солодощів.
Що таке клейтамін?

Це найбільш рясна амінокислота в нашому організмі. Синтематичною кислотою нашого тіла від клейтамічної кислоти. Якщо тіло не в змозі синтезувати достатньо цього амінокислоти, то його необхідно отримати з їжі. Також важливо знати, що наш організм використовує велику кількість L-Glutamine щодня!

Корисні властивості глутаміну

• Для лікування синдрому підвищеної проникності кишечника

Або одна з причин багатьох хронічних захворювань, починаючи від алергії і харчових непереносимостей до аутоімунних захворювань і раку. кишечник «Ляки» є досить поширеним явищем серед людей. Я страждав від себе. Так це амінокислота є так званим інтегральним паливом для дрібних кишкових клітин, ремонту і загоєння крихітних розривів в стінах кишечника.

• Для боротьби з кравками для солодощів

Я все ж зіткнувся з цим. Я не знайшов ніяких перевірених досліджень, але я можу лише покладатися на Дієта Юрія Росса, позитивного зворотного зв'язку з іншими і власним досвідом. Ця амінокислота є нейротрансмітером в нашому мозку. І її недолік призводить до залежності від цукру і алкоголю. І виходить, що поповнюючи її кількість в нашому тілі може ефективно боротися і cravings для солодощів і напою (алкоголь є таким же цукром).

• Для детоксикації.
Повне здоров'я не існує без промивання токсинів з наших органів. І це амінокислота може допомогти нам зробити це. Позбавляє наше тіло високого рівня аміаку, перетворюючи його в амінокислоти і аміноксахар.

• Покращує зростання м'язів і загальний спортивний виступ
Під час вправ, наші м'язи і сухожилля потребують дуже великої кількості цієї особливої амінокислоти, більш ніж ми можемо отримати в середньому раціоні. Прийняття добавки допомагає побудувати м'язову масу, прискорює обмін речовин, відновлення після тренувань і сам результат. З цієї причини клейтамін є найбільш поширеним доповненням серед спортсменів.

• Підвищує синтез гормону росту
Соматотропін відповідає за жировий обмін, втрату зайвих кг і запобігає старінню всього тіла. Після прийняття амінокислоти синтез цього гормону збільшується на 40%! Отже, якщо ви практикуєте високоінтенсивний інтервал навчання, прийом Глютаміну додатково поліпшить його синтез.

• Зміцнює імунітет
  • Рак боротьби.

Де міститься і як його приймати?Звичайно, слід спробувати отримати глутамін з їжі.

Найбільша кількість з них міститься в:
  • бульйон бульйон
  • яловичина.
  • спіруліна
  • Китайська капуста
  • сир
  • Дика риба
  • індички

Видання

Неймовірні амінокислоти: вплив на організм людини

Роз'ємна тканина - як продовжити молодість обличчя і тіла!

Джерело: щасливіandnatural.com/l-glutamin-poleznye-svojstva-i-primenenie/