I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

Hyundai Motor приймає активну дію для підкорення ринку автомобільних водневих паливних елементів. Так, в планах входить випуск нового кросовера і комерційного автобуса в найближчі два роки.

Згідно з підприємством, наступна модель «зеленого» SUV буде похвалитися 30% більшим запасом потужності, ніж існуючі аналоги, а новий водневий бутік Південнокорейського автовиробника доповнить модельний діапазон, що представить серйозну конкуренцію японського Toyota з його водневими автомобілями.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

Перехрестя буде представляти другий покоління Hyundai Tucson. Нагадаємо, що автомобіль Tucson Fuel Cell (ix35) 2015 реліз має діапазон 426 км на повний резервуар водню. Нова версія буде випущена в січні 2018 року і буде в змозі пройти без заправки 560 км – показник, який трохи краще, ніж в 502 км, що водень Toyota Mirai має.

Наступного покоління Hyundai призначений для збільшення продажів автомобілів цього типу: план виробництва від 10 до 15 тис. за чотири роки монтажної лінії. Очікуваний запис ринку – друга половина цього року. Дизайн нового СУВ на паливних елементах вже затверджено, що стосується як внутрішнього наповнення, так і зовнішнього вигляду.

Очікується, що Hyundai намагатиметься тримати ціну нової моделі кросовера за $ 50 000.

Також в 2017 році компанія планує запустити на ринку паливний автобус, приблизно в той же час, планується випуск автобуса Toyota.

Джерело: Ecotechnica.com.ua/transport/1927-hyundai-vypustit-novye-vodorodnye-krossover-i-avtobus.html