Що ви бачите, коли ви шукаєте?

Ми молодої дитини тепер 20, тому роки дошкільного виховання більше для мене.

Я знаю, що я майже не шкодую. Я знаю, що це важко вірити, але правда, у мене є дуже багато чуйців.

Мої спогади солодкі, навіть гіркісолодкі, ці дні тому що я все ще в переході, намагаючись звикнути до життя без трьох дітей, життя яких було побудовано навколо мене. Я чую про це!

745825

Шукаю, я раджу:

Ми цінуємо унікальність кожної дитини.Я не зроблю мелісу фарбою, тому що Meg був добре на ньому. Петро провів всі свої часові читання книг, але я не чекав дівчат, щоб він був.

Ми зберігаємо рівень стресу низьким.Якщо щось було важко або безперешкодно для дітей, ми відкладаємо на інший день, або змінили наш підхід до теми.

Ми читаємо aloud.Ми провели майже кожну ніч, слухаючи розділ книги. Тепер ми пам'ятаємо ці моменти разом, і ми розуміємо, що у нас є наша спільна історія і загальний словниковий запас.

Ми спілкувалися один одному, багато! Я завжди дивився, що вони думають і чому. Я теж попросив мене сказати, що вони робили. Як вони старіли, ми почали говорити про новини і чомусь щось відбулося. Ми цінуємо думку та перегляд ситуації кожного дитини.

Я дивився їх.Ніщо супернатуральні. Немає ускладнених. Я просто дивився і слухав. Допомогло мені зрозуміти, що вони люблять і як вони краще вбирають інформацію.

Ми цінуємо стосунки.Я хотів, щоб діти були друзями, щоб тримати друзів як дорослих, і піклуватися про мене, як я старше. А! Але правда, сім'я назавжди, і не повинна бути так важливою, щоб дати її знищити відносини.

, м. Київ

Ми сміхали багато.Я думаю, що я повинен подякувати Міс для цього. Вона завжди сказала щось смішне і потрапила в смішні історії.

Я дав їм свободу.Я спробував не повісити над ними. З того, як ми завжди були разом, я хотів крок назад в фон, коли друзі прийшли відвідати нас, або коли ми проходимо в полях ... дивитися діти похилого віку, як секретний агент.

Ми витрачали гроші на розвиток своїх талантів.Що я хотів зробити принаймні. Я витрачаю гроші, але це було варто. У нашому житті я поїхав Міса до хокейної підготовки, їздивши в годину назад і вперед, і клуб членства вартує нас тидною сумою. Я сказав себе, що рано дитини навчається певній майстерності, кращі результати він може досягти, і наші жертви окупляться.

У корпусі Meg сидять на машині години, чекаючи на переробку.

З Петром було рішення про надсилання його на кінотабір у школі.
Я зберіг щоденник. Ваша дитина ніколи не буде однаковою. Неважливо, як старі твої діти, вони будуть щодня старшими. Захопити момент, зберегти ваші спогади, записувати те, що вони кажуть, документ, як вони зростали.

Коли я був дитиною, я побачила фільм на телеканалі "Трентон Wilder's Our Town". Один сюжет мав великий вплив на мене.

Еміль повернув додому від її могили, щоб відродити один день, її дванадцятий день народження. Вона постраждала, побачивши, як зайняти всіх:

Подивіться на мене за хвилину, якби ви дійсно побачили мене. Дякуемо! Я не можу. Я не можу це зробити більше. Це так швидко. Ми не встигаємо шукати один одному. Я не розумію... Поверніть мене на гору до могили. Але спочатку чекайте. Більше хвилин! Ще один погляд. Добрий, добробут, мир. Goodbye, Гровер Кукурудза... Мама і тато. Захопити, дражнити годинник... і мами соняшники. Їжа та кава. І нові запрасовані сукні. І спекотні тушки... Сонце і прокидка. О, земля, ви занадто красиво, тому що ніхто не може зрозуміти вас. Чи є хто-небудь реалізувати своє життя, коли вони живуть, кожна хвилина?

Цікаво: Батьки дають все, але які діти набувають

Чому важливо читати молоду дитину

Я хочу, щоб дійсно бачити ці маленькі люди в моєму житті і бути вдячні за простий благословення бути разом. І шукаю назад, я думаю, що я вдалося. Видання

Джерело: si-re-li.livejournal.com/102617.html