Як я навчився мій син в кричу

Є одне практичне поведінкове правило, отримане з принципу «сперма». Це може бути сформульований наступним чином: Якщо ви хочете отримати щось з людини, заборонити його і створити зайву перешкоду середньої складності.й Протилежна правда: «Не ставити перешкоди в дорозі, і людина не піде туди. й

У цій статті я представлю оповідань моїх підопічних, які за допомогою принципу «перма», досягали позитивних результатів у виховання дітей.

Як я навчився мій син в кричу

Коли мій син був 7 років, з усіма сортами непорозумінь, він подрібнився, відвертий, затребуваний і т.д. Я замовив його, замовив його, вимагав, загрожував йому. Але це було без використання. Так я вирішив використовувати принцип сперматозоїдів. Як тільки, коли інший нерозуміння, мій син підняв ще одну кричу, я також почав розбити, але не на нього, але щось моє.

Я вчив багато голосніше, ніж він зробив, бо ми навчили це в психологічному навчанні. Влітку вікна були відкриті, і ми прожили на другому поверсі. Моя сина, коли почула мене, атакувала мене і вимагала, що я перестаю кричати, бо кожен на дворі міг почути. Я слухав його. Ще кілька разів мені довелося повторити це, і кричуща в нашій квартирі була закінчена.

Як я поспілкуватися з дітьми

Ця проблема часто центральна до виховання дітей. Які поради я не слухав, що я не взяв. Я отримав принцип сперми. Увечері я продовжив читати їх на довгий час цікаві книги, а найголовніше, книги геніальних авторів: Homer, шекспір, Пушкін, Diogenes Laertius та інші. Природно, я вибрав місця, доступні для читання.

Щиро вітаємо Вас з Новим роком! Я відмітив, як вони розуміли біографії давньогрецьких філософів, як вони сміхалися на своїх висловлюваннях, як Одиссея доторкнулася долі і т.д., хоча було 9 і інші 12. До речі, це дуже корисно для мене. Деякі з питань, які запитують мене, показали, що вони мали свіжу і більш правильне сприйняття цих робіт.

Після цього, під час читання я промовив і шукав правильний текст. Вони подрібнили мене. Я розповідав їм, що вони були занадто рано, щоб читати. Не прочитав ці місця. Я навіть сказали сторінки, які я не можу прочитати. Звісно, ці місця прочитали їх. Іноді я читаю книгу в їх присутності, що я хотів їх читати. Подивився, що я прочитав. Я сказав, що це було занадто рано, щоб читати книгу і поховати його так, щоб вони знайшли його.

Тож я зумів вести читання моїх дітей. Коли один з моїх синів пішов на дату дівчину, з якою я мав хороший зв'язок, його друг приймав мені, що не мав ідеї, що хлопці можуть бути так добре прочитані ці дні.

Як навчити дітей

Мій син навчився добре в усіх дисциплінах, але його граматика була ламе. У шостому класі, коли він був 12-річним, питання було, чи може він мати остаточний соус. Запобігання та загрози, такі як «Чи виростите руки?», «Що вийдуть з тебе?», “Ви станете джентом!”, «Подивитися, як навчаються батьки!», і т.д. Не вдалося перевірити те, що було написано. Ми назвали до школи. Після чергового «пампінгу» речі тільки погіршилися.

Після вивчення в Психологічної Школи Айкідо я вирішив використовувати принцип сперматозоїдів. Я повернув свій текст з його помилками, і навіть доповідав його, що я можу писати без однієї помилки і був готовий платити йому 1 kopecks (це було в "стагнантній" епоху) за кожну помилку він знайшов. Ми зробили ставку в присутності нашої дружини і молодого сина відповідно до всіх правил нашого суду.

Я ніколи не бачив мій син працювати з таким ентузіазмом. На пропозицію використовувати шкільний словник, категорично відмовився. Він взяв великий словник 102,000 слів і перевірив кожне слово, навіть предложення. І було багато помилок. Як тільки він знайшов помилку, він відразу сказав щось:

- Дад, Я задаю вам сертифікат про зрілість в цілому, і навіть з медаллю? Де ви отримуєте руки? Що таке рукопис? Як ще можна тримати вас на роботі?

Проходив на важливості. На обличчі з'явився скеамішний вираз. Моя дружина заявила, що це мій екземпляр. Я не люблю себе. Але це було обструктивно бачити себе ззовні. Я чесно оплачується з ним і відмовився від навчання правил спілкування. Я почав передрукувати тексти. Він зробив помилки і попросив сина виправити їх. Моє син також навчило правила спілкування. Якщо я вимушений навчити їх, ви думаєте, що я досягне успіху?

Література поступово поліпшила. Після 3 місяців проблема була ліквідована, і поведінка стала більш складною. Коли він вступив до інституту, ми не найняти викладача російською мовою. Я витратив десять разів менше, ніж якщо я запрошував туктора. Отже, дослідження психології почали генерувати дохід. Але це не про гроші. Моя стосунки з сином удосконалилася, і в цілому сім'я стала спокійною.

Наші зв’язки покращили і припускають характер співпраці. Мій син став більш чесним з мною. Згода, це велике досягнення. А потім ми ще ближче. Він раз просить кишеню грошей. Я попросив його заробити себе, так як не було вільних грошей в сім'ї. Він погодився, але сказав, що він не знає, як знайти роботу. Я скористався послугами друкарської системи і запропонував зробити цю роботу самостійно з тими ж умовами оплати: 50 kopecks 1 сторінка з трьома виправленими помилками і 70 kopecks, якщо немає помилки.

З великою складністю за місяць він заробив 15 рублів, купив трохи дорогою іграшки, яка зламала наступний день, я зберіг дружину від зайвих лекцій. Він був дуже жертий, але не лікував, і з глибоким зітханням сказав:

- Довга! Я працюю так важко і купив деякі бульбіт.

Так я був пізніше позбутися від мопедів, "підтвердити", записників стрічок. Ні, він отримав щось, але в нашому матеріалі означає, що не було скандалів.

Як я навчився мій дочка в прибирання будинку

Я підняла свою дочку самостійно, без батька, і спробував зробити свою дочку не відчуваю себе таким чином, потурбувався про неї, зробив все навколо будинку самим і т.д. Але на 13, вона вийшла з неслухняності. Вона відмовилася від відвідування музичної школи, вимагала унітазів, які я не могла дозволити собі, бажали використовувати час неконтрольованої і нічого не робив про домашню роботу. Чим більше я загубив її і тим більше я зажадав її, тим більше вона мене протистояв.

Для мене, щоб досягти мети. Коли я дізнався принцип сперматозоїдів, я знав, що я хотів би або ні, але незабаром мій дочка буде повністю від мого впливу, і я вирішив зробити щось абсолютно різним. Після чергового скандалу зламався про те, що не хочу йти до музичної школи, я запросила дочку, щоб розповісти про це:

Я знаю, що ти дорослий. Сьогодні, я даю вам повну свободу, єдиний запит, що коли ви знаходитеся протягом тривалого часу, давайте мені знати, коли ви назад.

Вона погодилася, не знаючи, що чекала її. У той же день вона пішла в друг і повернулася пізно. Я вже в ліжку. Вона попросила мене годувати її, і я запропонував взяти їжу самостійно. В будинку немає хліба. Я звернувся до того, що я не мав часу, як вона зробила до, дочка почала мене перепробувати, що я не люблю її, що я погана мати і т.д. Мені важко, але я погодився з усіма її заявами. Тексти пісень, а це означає: Тоді я сказав собі, що вона і її мати були нещасливими.

У бою, як це, де я втратив весь час, через сім місяців. Я не збираюся розповісти вам, що наш дім став. Іноді в холодильнику немає їжі. В кінці, без будь-яких інструкцій, дочка приймала ініціативу, присвоєно обов'язки, присвоєно роль варіння: «Мама, варити краще». Вона також очищає квартиру і зробила невеликі покупки. Ми зробили багато прання разом.

Вона поступово розвивала стосунки з друзями в класі. Вона стала спокійною, більш впевненою. Через рік вона знайшла роботу в кооперативі, що зробили іграшки. Я допомогла їй освоїти процес. З'явився гроші, і питання з її гардеробом було вирішено. Наступного літа ми купили квиток на табір з грошима, яку заробили. Я помітив, що після повернення з табору моя дочка сіла на фортепіано. Вона сказала, що в таборі вона стала друзями з хлопцям з іншого міста. Ми домовилися відповідати і зустрітися наступного року, і, можливо, раніше. Це як мій перший любов прийшов до моєї дочки.

Я був раді, що я був першим, і я думаю, що тільки він поділився цим. Якщо я не надав принципу сперми, я не думаю, що я міг бути другом дочки.

Як зупинити підліток від неwanted Sexual Partner

Підліток у віці від 15 років завжди зразковий хлопчик, серйозний, активний. Зовні шукав набагато старше своєї, займаючись спорт-школою і надаючи високі сподівання як спортсмен, раптом зацікавився дівчиною двадцяти років. Починав їхати додому пізно, пропустити навчання, навчатися гірше в школі, дівчина з якою він був великий сексуальний досвід і насолоджуватися репутацією, яка не порадувала своїх батьків. Він вже дорослий і знає, що робити. (Ви, мій шановний читач, який знає про «принцип сперматозоїдів», вже розуміючи, що чим більш інтенсивна робота була проведена проти цієї дівчини, тим сильніше хлопець привабився до неї.)

Моя дружина була постійно кричуща, я був пригнічений: У клініці з'явився купівля. Як дізнатися принцип сперматозоїдів мене, і це те, що я сказав сина:

Син, я шкодую, що ми заважаємо в житті. Ми пропустили вирощувати. Ви дійсно розумієте більше в житті і є благородним, ніж нам. І ви можете любити краще. Що це важливо, що вона старша, ніж ви і має сексуальний досвід? Це ще краще. Чому б ви мене з недосвідченою дівчиною, яка все ще має бути навчена і ніхто не знає, що ще станеться. Як це недосвідчена людина оцінить вас? Інша справа - це те, що ви зараз Ви не повинні навчити її, і порівняти вас іншим чоловікам, вона вже мала, вона зможе оцінити краще, зрозуміти, наскільки добре ви. Ви можете зробити те, що ви хочете.

Я не буду описати мій син сюрприз. Побачити своє обличчя. Але після попередження мене він сказав, що він був переїзд у неї. Але через три дні він прийшов додому і наші відносини були добре.

Як навчити сина мити

Моя дружина є типовою Cinderella і навколо будинку зробив все по собі, відвертавшись від допомоги їй. Звісно, вона відреагувала нас, але спроба допомогти їй закінчитися, Добре зроблено, хлопці! Добре промивають підлогу, і чому акумулятори не втиралися, пил від шафи не протирають, під фуршетом не змивалося, килим не був вакуумований. І ще 15-20 коментарів. Якщо ми нічого не робили, буде тільки один коментар. Коли я почав вивчати психологію спілкування і ознайомився з «принцесою сперматозоїдів», я став дуже хвилюватися про внутрішню неадекватність сина. Він був вже 10 років, але він не міг мити, варити, прасувати, шити гудзик і т.д., і найголовніше, він не хотів дізнатися його. Він навіть не вважав, що необхідно змінити чисту брудну сорочку для чистої. З скандалами, його дружину захотів все це від нього.

Я служив в армії і знав, що якщо він пішов на це, він буде важко часу в армії. Я не можу переконувати свою дружину. Але не було щастя, тому нещастя допомогли. Її сестра, яка проживала в іншому місті, впала і повинна подбати про неї протягом місяця. Проживання на фермі. Природно, я припинив водіння його і спостерігаючи сина змінити його сорочки і змінити їх. Немає, я пішов, але я не заважав.

Він провів тиждень носіння білої сорочки без зміни. У суботу запитав мене промити його за нього. Я домовився зробити так після того, як я закінчив мій бізнес, і попросив його залити воду в його басейн, потім кинути ложку миючого засобу там, потім замочити його сорочку там і т.д. Він пішов на всі етапи і промив його сам. Коли я пішов на ліжко, я його бачу. Ви знаєте, це досить добре. Я зробив деякі прання. Вранці я сказав, що він промив свою сорочку краще, ніж матір, і він довіряв її з такою відповідальною роботою.

Про той же час, після того, як всі продукти харчування в холодильнику зникли і коли він хотів їсти щось смачно, він приєднався до інших хорів навколо будинку.

Більше прикладів можна надати. Адже головне – зрозуміти, приймати, вірити та опанувати певні технічні техніки, що виникають з принципу сперматозоїдів. Відмінність запропонованого підходу та заборонних заходів:

Якщо ви досягнете чогось через заборони, то ви відразу отримаєте результат, який вам потрібно, але потім він гірше, тому що ви потрапляєте в невимушене коло.

Прикладом цього є наша непрофесійна антиалкогольна кампанія, яка призвела до поширення наркоманії. При використанні нашого підходу він буде гірше спочатку, але потім ви можете досягти бажаного результату, який стає незмінним і не вимагає виражених емоційних стресів і воєдиних зусиль для його стабільності. Але погіршення неминуче, а іноді значне. Він схожий на шахове поєднання, де ви спочатку жертвуєте лапкою, потім слон і роок, а потім королеву, а потім можна покласти кінську половинку. Але якщо комбінація не здійснюється до кінця, то навіть жертва лапи буде безглуздим.

Тому я вважаю, що мій обов'язок попереджати, шановний читач, що якщо у вас немає фірми, що відповідає правильність таких дій, і ви не закінчуєте справу, поверневшись до стилю пригнічення, то краще не почати. Дуже складно. Що можна очікувати від наступного прикладу.

Мій друг, дуже досвідчений терапевт, який консультував мене, зламав чоловіка. Я намагався стільки, що я можу допомогти їм, але все ще не вдалося врятувати сім'ю, але вона постраждала розриву більш-менш спокійно і з гідністю, ставши наодинці у віці 28 з п'ятирічною дочкою. Зробила рішення не боротися з чоловіками більше і побачила сенс її життя як виховання її дочки. Я попередив її, що в 10 років вона була б проблемами з її дочкою і вона запитала мене за допомогу, але я не можу переконувати її. Вона підняла її в стилі заборон. Дочка побачила тільки дорослі жінки навколо неї: її бабуся, її неуспішні друзі матері.

Коли дочка досягла статевих губ і була мальована до хлопчиків, вона стала все більш важко тримати її вдома. Так вона вирішила приїхати до мене. Моя дочка була 15-річною в часі і була в 9 класі. Ми прогнорували 6 днів. Я природно рекомендую, що всі заборони будуть підніматися. Мати була непристойна, щоб побачити, що вона могла піти в руки. Я погодився з нею, але додали, що тепер вона буде йти в руки 15-річного віку, і навіть якщо вона керує тримати її ще на два роки, то вона буде йти в руки 20-30-річного віку.

В цілому вона слухала мої рекомендації. І... дочка, як очікується, пішли на руки своїх однокласників. З шубою, мій друг подивився на мене на рідкісні зустрічі. Про рік Але коли її дочка починала старшу школу, вона попросила маму, щоб наймавторитетніше. Всі хлопчики вивели відразу. Вона пішла в університет, який вона буде випускником найближчим часом. Недавно одружився. Чоловік добре живе. І тепер я не даю таких рекомендацій з індивідуальним консультуванням, але я розповідаю про ці принципи в лекції і писати в книгах. Видання

Автор: Михайло Литвик

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: cross-club.ru/vospitanie/135-princip-spermatozoida-i-vospitanie-detey.html