566
Будьте обережні, змініть Ваше ім'я змінює вашу долю!
Дата народження, ім'я, по батькові та прізвище з точки зору метафізики, є першим чинником, який прокладає основні риси характеру. Нумерологія дати народження (значення дня, місяця та року) - жирна (яскрава) в природі, оскільки чисельні коливання дати народження визначають можливості та мету людини.
Вібрація дати народження, імені, по батькові та прізвища обчислюється послідовно підведенням числа дня, місяця та року народження та приведення їх до єдиного дігіту, а також оформленням літер у назві. Отримане значення відповідає таким важливим елементам особистості як переваги, недоліки, призначення, життєві цілі, карма, долі та важливі події людини.
Коли батьки дають нам назву на народження, це важлива процедура. Так як праве ім'я дає перевагу, що якщо ім'я співзвучна з прізвищем і датою народження дитини, його доля буде більш успішним, ніж тих, які батьки не збіглися з долею дитини. І така дитина має безліч перешкод, так як ім'я не допомагає дитині, але навпаки.
Коли жінка змінює свою назву на шлюб. Кожна родина має прізвище. Прізвище складається з літер, кожен лист має вібрацію конкретної планети і кількості.
Також кожна прізвище – це ціле, яке має власний егрегор, а відповідно карма, як добре, так і погано. Прізвище суперечить вібраціям дати народження людини. Тому іноді буває, що коливання прізвища носять багато впливів, починаючи з нумерологічного і астралого коду, до карма і розвитку роду.
Коли жінка входить до шлюбу, відповідно, вона ділиться кармою свого роду чоловіком, перемішуючи її карма з родиною чоловіка, а також приймає вібрацій ім'я, що вона взяла. З моменту народження вібрацій, або є гідна кармічна вага родини чоловіка. Невід’ємна природа, народні суди або самогубці.
Але буває, що жінка поліпшила свою долю, змінивши її назву.
Коли людина сама вирішила змінити своє ім'я або ім'я, він таким чином може зробити сильну корекцію в долі, але якщо вибір неуспішний і не гармонійно вписується з датою народження, то доля може подарувати неприємні сюрпризи і погіршити долю людини.
Тому перед тим, як ви вирішили змінити своє ім'я, не зв'яжетеся і розрахувати, яку кількість ви належите від народження, і яку кількість ви отримаєте, якщо ви приймаєте ім'я вашого чоловіка.
Додайте рік, дату та місяць народження, кількість ім’я, по батькові та прізвище, введіть результат до першого числа до 9 і подивіться на результат.
Виконайте таку ж операцію з Вашим ім'ям, по батькові та прізвищем, яку ви збираєтеся взяти після весілля.
Правило першої допомоги вибору нумерології
1 час Незалежність, прагнення до лідерства, вміння самостійно приймати рішення, чоловічі риси
2 000 р. На ставлення до партнерства, вміння та бажання працювати в команді та враховувати інтереси іншої людини. Вічний пошук компромісів
3 хв Можливість досягнення будь-яких цілей за допомогою слова, зручності, творчого початку. Оптимізм, ентузіум
4 Примушена готовність до обставин, виконання, ставлення до подолання труднощів і одночасно – небажання жити правилами
5 хв Бажання змінити місце проживання, заняття та партнерів. Кравінг для екстремальних видів спорту і надниркових щіток. Відповідальність
6 Пошук корисної взаємодії (з вами, я до вас), відмова в спілкуванні, якщо це користь не є. Знайти баланс і гармонію. Відповідальність
7 хв Близькість, бажання проаналізувати все, безладность, увагу на дрібні речі
8 000 р. Побажання економії і потужності, прагнення вимірювати все з грошима, вміння грамотно обробляти фінанси, прагнення управляти сімейним бюджетом
9 Послуга іншим особам, подання іншим особам - вимушеним або добровільним, поданням. Нездатність або небажання приймати рішення. Мрія, романтичний
Ідеальний варіант з нумерологічної точки зору полягає в тому, що Номер Ім'я до зміни назви збігається з номером імені після його зміни. Це говорить про те, що ви дійсно обрали чоловіка, і ви маєте можливість жити довго і щасливе життя з ним.
Однак, якщо ви хочете врятувати себе і чоловіка не відключити, ви можете розглянути варіант з подвійним прізвищем. І якщо нумерологічні показники цього варіанта підходять вам більше, ніж просто змінити назву.