591
Мені потрібні богиня! - Повернення до Землі
Цей текст для балансу про чоловіків, які роблять надмірні та нереальні вимоги до жінок, які хочуть бачити як їхні життєві супутники.
Деякі люди потребують «красних як фотомоделі», але в той же час, так що незнайомці не дивляться на них, інші важливо, щоб «Я мав її перший», але це абсолютно нормально, що у мене є діти від попередніх шлюбів або великий трек запис колишніх жінок, інші хочуть бути «розумними, цікавими, яскравими, любити свій бізнес», але потім вони починають скаржатись, що жінка є вдома дуже пізно і втомилися, готування і миття її, з якоїсь причини, не надихати.
Тут проблема така ж, як і у жінок ідеї про чоловіків – брак знань, широких поглядів, глибини поглядів та духовного розвитку. Я навіть побажаю, що в міру заспокійливої і поверненої терапії, кожна людина перед створенням відносин мала можливість контактувати з болем, що надходить в десятки літер і оповідань при прийомах з фахівцями, пов'язаними з темою сім'ї і дитинства.
Якщо кожна людина мала можливість читати принаймні 30-50 не ці Голлівудські оповідання, які дають враження, що люди назавжди застрягають в цукерково-букетному періоді і не збираються рухатися, але абсолютно прозаїчні історії реальних пар, в яких партнери мають труднощі з грошима, проблеми з працевлаштуванням, діти хворі, батьки гинуть, є сімейні сварки на поділі майна, багато проблем від неконструйованих відносин з родичами, тоді як і чоловіки, і жінки будуть набагато чіткіше, що сім'я грає дуже важливу роль в житті людини.
Сьогодні ви захочете заточений малюнок і укусливий характер вашої обраної людини, і завтра ви страждаєте від того, що в домашніх умовах він холодний, шикарний малюнок і красивий зовнішній вигляд подарують вам як незворотний аргумент, за яким ви повинні любити людину, дарувати йому подарунки, виконати всі побажання, і в поверненні отримувати нічого.
Сьогодні сексуальна сумісність, здається, ви найважливіше на цій планеті, і завтра ви страждаєте, тому що людина не хоче сказати гарне слово до вас. До тих пір, як ви переможете, є любов, один раз справи пішли - щось неправильно, давайте шлях.
Якщо кожна людина мала доступ до декількох десятків реальних оповідань простих людей, жінки розуміють, що які питання у чоловіків не м'язи і мільйони векселів, але де він йде, на які принципи він будує відносини з людьми, які цінності він має.
Якщо ви цінна частина життя для нього, або в першій складності у відносинах, на перших клопотах на роботі, дружині та дітей буде викинутися як тягарний баласт – «Соррі, солодкі, чудові речі чекають мене, і ви можете зробити щось тут без мене!» Чоловіки розуміють, що перша пара років поява і сексуальна привабливість жінки класна, кожен може бачити те, що хороша трофія ви виграли, але швидше або пізніше насиченість зовні все ще відбувається, а потім чоловіки починають курсувати для теплої та серцевої атмосфери в будинку, де вони чекають, де вони підтримують, де вони надихають і смачні корми.
Задайте старших чоловіків, як добре вони з укусами, як дружини. Ви приїжджаєте додому і війна! Що таке радість, 10-15 років дисекції мозку, знецінення досягнень, нескінченні парі з підвищення доходів і жорсткої агресії, якщо ви помилитеся. Як ви живете в такому будинку, ви думаєте?
Гарний зовнішній вигляд хороший, але не повинен бути єдиним критерієм, на якому можна зробити вибір. За роки, поява змінить, щось інше має тримати людей близько!
Ось десятки разів я читаю те ж саме: «Діна, hello, жив і жив з дружиною, нормальні відносини були такими, але якось, трохи свіжі, звичайно. Діти, іпотеки, повсякденне життя, ви знаєте. А потім прийшов !!! Зірка! вона настільки яскрава, так захоплююча, така близькість з нею неймовірна, так багато емоцій, стрибок, всі мене зачаровує. «Ок, великий, що проблема?
«Що я не знаю. Я пропустив дітей з якоїсь причини, все, здається, бути яскравими з зіркою, але з часом я почав розуміти, що вона також має деякі негативні сторони. Мені потрібно звикати до дитини. Перебудувати все з родичами також не дуже легко. Закупівля дитини не дуже задоволена. Не обов’язково дайте дітям (повністю)
Чому ми намагаємось змінити один для іншого? Так, бо вони ще не розуміли своє місце в житті, вони не знайшли миру всередині, вони не визначилися на своїх цілей, вони не зрілі, чому їм потрібна родина також не дуже чітка.
Так вони починають приймати ілюзію в неволі - давайте бути красивими, нехай він молодший, давайте приїжджати від хорошої сім'ї, давайте готувати смачно, нехай буде яскравим і цікавим, розумним і добрим, неймовірним, приголомшливим, самодостатнім, скандалами, які ніколи не задоволені, емоції не покали, щоб вони не заварилися, не сумнівалися, не змушують помилок, в цілому, хочу все, щоб бути ідеальним. Ну, це чудово сказати, нехай це йде.
Якщо вам потрібно богиня на пару вечірок, щоб не турбуватись з відповідальністю, або ким ви можете жити трохи, це одне, але якщо ви хочете нормальні відносини, міцна сім'я, життєвий партнер, це ще один.
Навіть у спільному бізнесі не кожен погоджується на природу, нехай тільки сім'я. Не важливо для сім'ї? Як людина спілкується з вами, він готовий зустріти один з одним в кварелі, як він заважає в складних ситуаціях, він намагається регулювати ваших родичів, встановити хороші зв'язки з ними, або нескінченно кладе вас перед вибором «усе я або вони»?
Як реагує жінка на фінансові проблеми, як відкрити вас до ваших ідей і пропозицій, як ви відчуваєте з нею? Чи можете ви потурбувати свою емоційну нестійкість, або вам потрібна жінка ніколи не торкнутися або бути відхилений? Якщо ви хочете коли-небудь посміхатися роботи, оберіть магазин робототехніки, і якщо ви хочете жити людина, розумійте, що крім радості, сумність також буває жінкам.
Зростання і розвиток в відносинах не тільки про жінок, чоловіків також корисний для читання книг, прослуховування лекцій, спостереження за людьми старшого віку і консультації, якщо виникають проблеми.
Чоловіки часто не розуміють кількості «роботи» у сім'ї. Багато людей думають, що якщо я можу зробити власний бізнес, заробити гроші, купити квартиру, то все інше буде якось вирішити себе. Він не буде. Гроші, можливо, ви можете спробувати оплачувати когось в сім'ї, але проблеми не будуть менше через це.
Ви не помітили, скільки напруги починає з'являтися в відносинах, коли ви раптом вирішили від улюбленого сина стати коханим чоловіком, але ось поганий удачі - там немає меж здоровим з матір'ю, тому що мама не має нормальних відносин з батьком протягом тридцяти років, і головна людина в її житті є сином, а потім раптом ще жінка приходить?
Якщо ви думаєте, що ця проблема вирішується через кілька секунд, ви повинні подумати. Зростання чоловіка між матір'ю і дружиною є однією з найбільш поширених проблем сім'ї, і не завжди одна дружина може виправити цю ситуацію. Перед тим як стати чоловіком, чоловік повинен самостійно боротися з кордонами в батьківській сім'ї, і насправді це одиниця, то виходить, що дружина не може впоратися з матір'ю «любителем».
У процесі сімейного життя з’являться батьківські життєві місця, де молоді люди починають жити, виховання онуків, фінансової допомоги та багато інших питань.
Неможливе, неможливе, щоб бути абсолютно незалежними від усіх людей на планеті, особливо Ваших родичів. Якщо ви любите це або ні, ваша жінка повинна взаємодіяти з вашими родичами, і ви повинні будувати відносини з нею.
Поглиблені молоді люди думають, що ви можете записувати всі ці не дуже сучасні бабусі-бабуки, мама-dad, тітки і дяки, але вірити мене, життя перетворить все так багато разів, що ми знайдемо себе в цих місцях.
Поблизу богинь - це красива, я не сперечався, але необхідно зустріти бажаний рівень. Для того, щоб знайти себе, уважно розглянути наші сильні та слабкі сторони, і бути відкритими для тих людей, які надсилаються на нашому шляху життя.
В цілому люди цвітуть в любові і турботі. Чоловіки, жінки, діти, батьки та всі інші живі істоти на цій планеті! Я думаю, що це означає, щоб почати не з вимог, але з наданням інших можливостей людей і можливостей, щоб знайти свою найкращу сторону, будучи з нами.
Кредит: Деена Річардс