Порада не зажадала

Я забув ноутбук в класі один раз в інституті. Я навчався в першій школі в Політехніці. Коли я пам'ятав його, він не був в аудиторії. По суті, вона була рукавом на дверцятах і вона мала ноутбук.

Серед інших записів, одна з сторінок мала короткий ескіз для фантастичного оповідання (що я писав на моєму дозвілля). Характер ескізу був певною істотою - хрестом між куполом і лісом. І це було викликано чим аналогією - драбинкою. Ліси і садиби.

Р

Після прокручування через блокнот я знайшов, що певна «віртуя», яка виявила блокнот, очевидно, позбавляючи блиску з промиванням і причиною, що повністю не пролягав мене, не лежав в кожному слово, щоб виправити «e» і». І він не був розмащений навіть тим, що його гіпотетична Лісенок проходить на задні ноги і, як правило, бджоли непристойно не в появі. З кожним словом! Два сторінки

Чи не приємно мені? Я не хотів. Як описати свої почуття в цьому моменті. Спочатку з'явився вихідний. Хтось заважав мій внутрішній світ, прихований на сторінці, і не просто виглядав, але трамплінг на брудних ніжках.

І прийшов гнів. Не тільки зробив він трамвайним, але він пішов в повну і святкуючи, що він зробив мене добре! Тоді прийшов розчарування. Усе, десь ця людина сидить і думає, «Для людей, які не знають, як записати слово фоскс!» Або навіть розповім про це.

Як, "Я думаю, що я знайшов блокнот тут." Подумайте про це, людина намагається писати оповідань, але він не міг стати першими! І я не можу отримати задоволення, говорячи з ним, "Ви навіть читаєте його?" Що пекло? «У вас занадто багато уяви? й

А потім прийшов мир (по-перше, багато пізніше). Я поправлю свій текст назад. І це хтось, десь там, продовжить жити в світі дивних Чорнобильських лисок і їх холі вірність, і швидше або пізно, все ще буде спалений при спробі «добрати» кому, хто не запитав його робити. І з уявою він поганий і навряд чи отримає краще. Про нас

Я пам'ятав все це нещодавно, коли я прочитав вражень другу, який пішов на навчання в Америці на рік. З почуттям відсутності соціального тиску і спроб лівих людей навчати життя. Я думав, наскільки важко жити з цим! Не дозволяйте нам вільно дихати.

Помаранчева річ, що це не просто слів! Люди кажуть! Про і без, знайомі і абсолютно незнайомці, з смарт-обликом, з проникним тоном. Ви завжди будете легко і легко розповідати, чому ви не повинні їсти м'ясо, вигодовувати або вірити певного політика.

Коли ви прогуляєте з прокруткою внизу вулиці, компасіонатна тітка обов'язково зловить вас, стрибаючи по дорозі, як диявола з снаффбокса і щасливо оголосить, що дитина замерзла руки і потрібно терміново покласти рукавиці на нього! І радісно, з почуттям звершення, буде курсуватися на захід перед тим, як ви встигли занурити те, що ваша наполеглива і дуже туманна дитина знімає рукавиці приблизно в три рази швидше, ніж вона забирає їх на нього.

Де ми живемо в цьому святому стані, що їх думка є інтересом до кожного? Особливо дивний? Навіть в ситуації, де він не просить порад?

Я впевнений, що читання цього, майже кожен буде думати – і дійсно, що ступеню, я ніколи не... Він, ймовірно, буде неправильно. Тому що це відбувається так само, і природно, що «в'язувати» дуже рідко помітить цей факт, і «згасити» так само, як рідко розуміє, що дратує його?

Це просто створює своєрідний фон соціальної думки, в якому ми всі живемо, функції і намагаємось не виділятися і не поспішати. І просто розбиваємо з цього фону фізично – ми відчуваємо, що десь втрачено колосальну вагу з плечей.

І раптом, з сюрпризом, ми усвідомлюємо, що не намагаємось навчати інших і не намагаємось виправдати очікування інших, ми починаємо жити нашим реальним життям, не заточений для всіх.й

Так що про тих, хто не може фізично втекти? Ви можете створити власний фон навколо вас, з основним правилом - не доторкнутися до мене, і я не доторкнутися до вас.

Багато людей мають зв'язок між порадами і підтримкою. Людина боїться ставити людей у своєму місці, які не перебувають у власній бізнесі, щоб не залишитися без моральної підтримки.

Але не плутайте. Це два радикально різні підходи. Підтримуйтеся і, якщо це необхідно, допомагаючи це одне. І отримаю у своєму «йому я буду в своєму місці...» або «йому я був минулого року, потім...» зовсім інший.

Якщо хтось відчуває себе погано і ви дійсно, дійсно хочете зробити їх добре, просто запитайте, "Як я можу допомогти вам?" ?й Нехай він просто потребує, щоб сидіти поруч з ним. Вимкніть. Або коробка Raffaello. Або просто слухайте без перерви.

Жінка, яка може дозволити собі не турбуватися

Як ваша шкіра показує ваші емоції

До цього і ви будете обробити таким же чином. Стати трохи психолога – хто ніколи не дає порад, але тільки допомагає людині знайти правильне рішення самостійно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Автор: Тетяна Голованова

Джерело: psy-practice.com/publications/prochee/sovet_kotorogo_ne_prosili/