Як приготувати кето хліб - здоровий хліб від льону

Палео Хліб з білизниабо Кето Хліб. Він містить тільки лляні і мінімальні вуглеводи, і він виходить майже як звичайний житній хліб!

Я можу жити без хліба. Але іноді (наприклад, напередодні Нового Року) я дійсно хочу сендвічів з червоним ікрою. Я не хочу їх на традиційному білому барі.

Я скажу вам прямо, я був дуже критичним навіть намагаюся випікати цей хліб вперше. Я прийшов до його вивчення так званої Кето харчування або продукти харчування з мінімальною кількістю вуглеводів.

Хліб виготовлений Палео, що не містить клейковини або будь-якого іншого зернового борошна. Крім того, це кето, тобто кількість волокон взаємо виключає вуглеводи і вона може бути частиною дієти для схуднення, діабетики і тих, хто намагається зменшити кількість вуглеводів, споживаних.

Палео Хліб дуже схожий на звичайний жито. Ідеально підходить для сендвічів або будь-якого. Ну, його вартість значно нижче, наприклад, хліб з кокосового борошна.

Насіння льону багаті омега-3, які не втрачають навіть при нагріванні!

Також всі випічка з цих насіння мають значно нижчий глікомічний індекс, який особливо корисний тим, хто повинен контролювати рівень цукру в крові.

Багатий в вітаміні B1, Мідь, марганець, магній і фосфор.

Флакс містить спеціальні фіто поживні речовини Lignana, які мають властивості клітковини, антиоксидантів та фітоестрогенів.

РЕЦЕПТ

Інгредієнт:
  • Форма для хліба - 1
  • Насіння льону, грунт - 2 склянки
  • Яйця - 5
  • Вода - 1⁄2 склянки.
  • Масло вершкове або кокосове, розтоплений - 1⁄3 склянки
  • Сода - 1 чайна ложка
  • Яблучний оцет нефільтрований - 1 чайна ложка
  • Сіль рожевий Гімалаян або море - 1⁄2 чайної ложки
  • Сесаме, для посипання - 1 ст.
р.

Метод підготовки: Нагріваємо духовку до 175С. Подрібнити насіння льону на кав'ярні. Я роблю це кількома способами. У глибокій мисці збиваємо яйця сіллю і водою. Додати насіння меленої льону, соди і оцту. Стирати його вгору. Додайте кокосове або вершкове масло і перемішайте до однорідної консистенції. Перенесення тесту в попередньо підготовлену форму для випічки. Bake 45 хвилин на 175C. Примітка. * Насіння льону завжди повинні бути подрібнені безпосередньо перед застосуванням!

* Іноді для зміни я роблю цей хліб спеціями і додаємо насіння соняшнику і гарбуза. Автор Євгенія_Happy & Natural: З любов'ю! Також смачно: Смачний житній хліб з сушеними фруктами і горіхами без цукру Несвіжий хліб на яблуні з нуля

Джерело: Happyandnatural.com/paleo-hleb-izo-lna-keto-hleb/