278
Я шкода, але я не можу зробити це для вас. . й
Я не можу зробити це для вас" - ви відчуваєте відхилений. Ви не можете прийняти, що інші не можуть дати вам все, що ви очікуєте від них.
І ви кинуте непристойну любов, безмежну увагу і безкінечні найкращі.
Фото 浜у 灞 绀
Ви не визначили ліміти своєї любові. Ви дали всі інші бажали від вас. Вони просять більше - ви подали більше, поки ви прийшли до повного виснаження і почуття, що ви просто використовували.
Ви визнаєте та поважаєте інші та оціните їх.
Коли ви поговорите з людьми, які ви любите, ваші вимоги збільшуються. Після того, як вони перевели людей, які ви піклуєтеся про стільки, що вони повинні летіти, щоб вижити.
Ваше завдання полягає в тому, щоб дізнатися, як піклуватися про себе, щоб ваші потреби залишаються в межах ваших меж, а не захоплюючи тих, хто ви любите.
Любов буде дійсно щасливим, коли кожен повністю його і може залишатися себе, даючи себе іншим.
Тому для того, щоб дати себе більш ефективно і бути більш відповідальними за ваші потреби, потрібно встановити межі вашої любові. Видання
Генрі Новен, Внутрий голос любові
Цікаво: Ринок відносин або ілюзію любові
Виклик вищого рівня партнера – бути готовим до наслідків
Джерело: sobiratelzvezd.ru/izvini-no-ya-ne-mogu-sdelat-eto-dlya-tebya/
І ви кинуте непристойну любов, безмежну увагу і безкінечні найкращі.
Фото 浜у 灞 绀
Ви не визначили ліміти своєї любові. Ви дали всі інші бажали від вас. Вони просять більше - ви подали більше, поки ви прийшли до повного виснаження і почуття, що ви просто використовували.
Ви визнаєте та поважаєте інші та оціните їх.
Коли ви поговорите з людьми, які ви любите, ваші вимоги збільшуються. Після того, як вони перевели людей, які ви піклуєтеся про стільки, що вони повинні летіти, щоб вижити.
Ваше завдання полягає в тому, щоб дізнатися, як піклуватися про себе, щоб ваші потреби залишаються в межах ваших меж, а не захоплюючи тих, хто ви любите.
Любов буде дійсно щасливим, коли кожен повністю його і може залишатися себе, даючи себе іншим.
Тому для того, щоб дати себе більш ефективно і бути більш відповідальними за ваші потреби, потрібно встановити межі вашої любові. Видання
Генрі Новен, Внутрий голос любові
Цікаво: Ринок відносин або ілюзію любові
Виклик вищого рівня партнера – бути готовим до наслідків
Джерело: sobiratelzvezd.ru/izvini-no-ya-ne-mogu-sdelat-eto-dlya-tebya/
На ніч 13 до 14 січня Старого Нового року 2017 року: звичаї та традиції
Батьки, які живуть у своїх дітей. . й