Мистерський злочинний головоломка: Чи можна визначати злочин?

Хто не хоче бути детективом і розслідувати злочин? Якщо ви не дали решту лауреші Sherlock Holmes або Hercule Poirot, то це завдання для вас! Веб-сайт Ми запрошуємо вас спробувати свою руку при вирішенні цікавого головоломки! Прочитайте завдання ретельно і подивіться на картинку.

С ***

На спекотний літній день Інспектор Варнікке переслідував злочин. Пройшов невелику лінію і знайшов себе на березі річки, дуже швидко і глибоко.

На березі Варника я побачила кілька хлопців відпочивають і підійшов їх. Він запитав питання:

- Я шукаю чоловіка про ваш вік. Він побіг цей шлях. Чи можна ви побачити його?
Молоді люди в одному голосі почали претензувати, що всього за пару хвилин тому хлопець пішов біля них швидко.

Одна з компаній - сказав він
до Саме там, де він побіг у річці. Дивись, він вже з іншого боку і виходить з води! Швидко, швидко, ви встигнете зловити його!

Компанія симпатологічних хлопців навіть захотіла багатитись Варнікою на човні, але інспектор швидко відмовив від цієї пропозиції.
- Пройдіть його, сказав інспектор, тепер я хочу зустріти вас!

Чому ви думаєте, що Варнікке залишився на цьому боці річки і не завадили злочину з іншого боку?

Відповідь

Опис річки необхідно уважно прочитати. Якщо це глибоко і має сильний струм, то хлопець буде швидко віддатися, тому він не міг отримати точно навпроти місця, де він нібито вводив воду. Так одна з кримінальних злочинів - хлопець від компанії на цьому березі.

Веб-камера