Подаруйте собі один день.

Я пропоную вам експеримент. Вимкніть свій телефон на один день. Поставте не на «вибро», але тримайте бажану кнопку довго, поки екран повністю не згасився і мозок цього, повністю вимкнено. Не ввімкніть на комп'ютер, планшет, телевізор, радіо... Чи знаєте ви, коли ви читаєте це? Я впевнений, що ви будете відвідати більше одного разу на цей день.

Якщо ви вирішили спробувати, починайте вимкнути всі мізки поза вами. Далі, буквально, подивіться. Повідомляйте дихання, підлогу під ногами, ритм вашого серця. Просто подивіться, див. що відбувається з вами ...

7895718 Габаритний зображення

Звичайно, ви можете спати, але ви пропустите багато цікавих речей. Книга також втечу від реальності. Спирт виключається з тієї ж причини. Так, за весь день я раджу вам самостійно. І не хочеться, ви дізнаєтеся багато про себе... дізнатися, що ви є «інтерлокатором», чи є ви другом або самим, як ви з вашими інтересами і уявою, чи ви занурилися з собою, чи комфортно ви... дізнайтесь, що ваш час наповнений, відчуйте свій реальний курс, дізнайтесь про ваші бажання або їх виправдення при першій відсутності, дізнайтесь, напевно, про ваших страхів. І, звичайно, відчуйте, як ваше повсякденне життя наповнене спілкуванням. Чи є ці стосунки цінними для вас? Скільки часу і зусиль ви вставите в неї?

Важливо дивитися. Щоб спостерігати свої думки, їх потік, щоб спостерігати тілесні прояви, імпульси – прагнення взяти книгу з полиці; приготувати щось для себе – знайомий або щось нове; або взяти телефон і зателефонувати тут в цій ситуації, можливо, несподівана людина для вас (не буде працювати сьогодні, ми пам'ятаємо). Можливо, багато буде знайомим, від повсякденної інерції, але є шанс, що щось буде народився в створеній сматтості, яка зараз співзвучна. Чи можна ви послухати себе?

Після деякого часу ви можете перетворити на музику, почати писати свої думки, досвід, спостереження за рукою на папері, ви можете пофарбувати, танцювати, піти на прогулянку в пустельному місці.

Повільніть себе в цей день. Наприклад, якщо ви зазвичай п'яте каву, заваривши її окропом прямо в чашці, приготуйте її повільно, мудро: в Турку, з спеціями, залийте її в гарну чашку, насолоджуйтеся нею. . й

Чи знаєте ви стан конфіденційності? Не самотність, але повна соляда? Визначте ці 24 години до себе.

Автор: Марина Литвиненко

Джерело: mlitvinenko.com/blog/ne-vklyuchayte