3 Невибагливі переваги шлюбу

Коли я був молодий, я був реальною жінкою. Я хочу, щоб спати якомога більше жінок. На жаль, за деякий час була невід’ємна частина моєї нездорової особистості.

Я зустрівся кілька дівчат одночасно і пообіцяв їх щось. Проте, я не був, що вони можуть дізнатися про одне існування, оскільки я завжди можу знайти заміну.

Він був безтурботним, але порожнім життям. Я нічого не подбала, але мій его.

Моя обсесія з сексом пов'язана з страхом прихильності і глибоким переконанням, що не існує правдивих відносин. Я не хочу, щоб хтось був занадто близьким до мене, і замість того, щоб задовольнити свою потребу в любові через якісні відносини, я був чаєм кількість.

Побічні дії все це було те, що протягом багатьох років я розвивав низку вірувань про лояльність і шлюб, які виправдали свою поведінку. Я думав шлюб був застарілою традицією. Чоловіки і жінки біологічно схильні до повсякденних відносин. Треасон є невід'ємною і лояльністю до скляної в'язниці.

Пройшов час. У мене був накопичений досвід і думка, що я знаю майже все про цю тему. Вивчав біології, антропології та гендерні відмінності. Про п'ять років тому я навіть писав кілька статей на моєму блозі, які ми б першим поколінням, щоб розбити шаки моногамі. Я думав про зміст шлюбу і чи можу я коли-небудь оселитися.

(Ці статті не актуальні, вірити мене)

Я одружився зараз. І мені подобається. Що сталося?

1704660р.

Багато речей.

По-перше, я зустрів це дівчина.

По-друге, я вирощував.

Я зрозумів, що секс не робить мене хорошою людиною або «реальною людиною», як я використовую для думки. Як я заспокоївся трохи і даваю мене страхами, я почав відкривати безліч несподіваних переваг образу і прихильності до однієї людини.

1,1 км Відновлення зберігає розумову та емоційну енергію для більш важливих речей.

Я провів багато часу і зусиль, які хвилюються про наступні речі:

• Які жінки думають про мене?

• Як привабливі вони були;

Планування зустріти всіх жінок, які мені сподобалося.

Як я був до протилежного сексу в один раз або інший

• Де мати секс;

Коли у мене є секс, то в останній раз я був, то я не закрутив, і так далі?

Як і де зустріти більше жінок

• які вони повинні бути.

Моя дружина неодноразово розповіла мені, що у мене є "змінений" з моменту її просування в 2015 році. Ось чому. Коли я попросив мене, кажучи, що я хотів жити з нею все життя, мій мозок зрозумів, що він більше не потрібно турбуватися про речі, перераховані вище.

Довгий час забрали занадто багато моєї психічної пам'яті. Насправді, я, як і будь-яка одна людина, пройшов через періоди абсолютної обсесії, проаналізувавши кожне слово, що я сказав і фантазує години про те, як буде виглядати.

У певній точці припинив мене занурення. Я почав відчувати себе безкоштовно. Тепер я про те, що я маю на увазі щось для мене. У мене є багато вільного часу, що я витрачаю на старі та нові хобі. Більше книг. Я не вішала в барах. Життя красива.

2,2 км Постійний партнер надає Вам більш продуктивну роботу.

Я не можу варити. Я просто не можу. На кухні я відчуваю себе абсолютно безпорадним і безтурботним, як глухий чоловік в симфонічному оркестрі.

В минулому, бо я не знаю, як підходити до плити, я сидів багато.

Після того, як ви вирішили поділитися своїм життям іншою особою, ви стаєте командою і доповнюєте один одного. Якщо ви не знаєте, що ви можете звернутися до свого партнера, і навпаки.

Моя дружина допомогла мені стати здоровим, розумним і більш продуктивним, оскільки вона має життєві навички, які я не маю з одного приводу або іншого. Я можу сказати те ж саме про неї. Ми буквально доповнюємо один одного.

Крім того, я завжди піти повною, яка говорить багато.

р.

3. У Психологічне значення створення загальної історії

Я поїхав у подорож по всьому світу. У мене був незабутній досвід, але в кінці, шукаю назад, я відчув, що це було безглуздим.

Після того, як моя дружина почала знайомства мене, вона кинути свою роботу і ми подорожували світ разом протягом двох років. Подорожуючи з нею було дуже складним, ніж один, але спогади про досвід неоцінюються для простих причин, які вони поділяться.

Найдивовижніше, що вони стають ще більш важливими.

Кожен знає, що знайти справжні друзі важко. У світі, які ви знали більше п'яти років. Звичайно, ви цінуєте і поважаєте їх. Після запуску сім'ї, ви зараз створюєте спільну історію з людиною, яка знає буквально все про своє життя і буде там для вас як в горах, так і в радості, "навіть смерть до вас частиною. й

Автор: Олександр Жвакін

Цікаво: Ринок відносин або ілюзію любові

Щасливі жінки ніколи не повстанці.

Джерело: muz4in.net/news/tri_neozhidannykh_preimushhestva_braka/2016-12-31-42557