12 красивих жінок, які не бояться рости

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Хтось готовий робити все, щоб затримати цю зустріч, а інші не бояться зморшок і зрозуміти, що кожен вік прекрасний своїми силами. Ми зачаровані цими жінками, і варто відзначити, що вони виглядають просто дрібно.

Гейді Клюм, 43

浜у 涓 蹇

У 2013 році Heidi Klum одягнена для Хеллоуїна як стара жінка. Зробивши модель абсолютно невизначеною: крім макіяжу обличчя вкрито цілим тілом. На червоному ковроліні Heidi звикли до ролі і танцювали, відкидаючи блиск. Ну, Heidi Klum's почуття гумору і самоіронії є чудовим.

У інтерв’ю з журналом «Людина» додана модель:

«Журналісти говорять цілий рік, що я 40 років. Я запитав кожен день, "Що це відчувається, як стати старшим?" А потім я вирішив, що з усіх зацікавлених, я буду чітко показати мій старий вік! ?

Гейді Клум

Cate Бланкет, 47

8415697

浜у 涓 蹇

Оскарження актриса Cate Blanchett, як правило, не змінився протягом багатьох років. Однак вона є опонентом пластичної хірургії і вважає, що особа будь-якої акторки завжди повинна бути живою, щоб вона могла показати свої почуття і грати ролі.

"Я знаю, що коли я сміюся, мої зморшки глибше, але я не панікаю про це. Чому я маю обличчя, яка не відображає мій сюжет, особа, яка не має почуття гумору?

Cate Бланкет

Мерил Стереп, 67

й Новини

Після 40 Мерил Стереп досягнув п'ятниці своєї кар'єри, взявши роль Мирани Приестлі в Деввол Вейрс Прада.

Мерил може бути вказаний серед зоряних записів для міцності сімейних зв'язків - вона була одружена протягом майже 40 років і має 4 дітей. Можливо, одна з досягнень актора є те, що її вік ніколи не був перешкодою для творчості або образу.

Моя порада: Не витрачайте стільки часу про те, чи є ваша шкіра ідеальною, або якщо ви отримали фунт. Подумайте про те, що ви зробили в цьому житті і що ви досягали. й

Мерил Стереп.

Юлія Робертс, 49

浜у 涓 蹇

Після 40 років актриса свідомо почала моделювання кар’єри. Вона зауважила, що позування фотографій в 40 набагато цікавіше, ніж в 20, тому що в цьому віці жінки вже добре знають своє тіло і стають більш визволені.

«Ваша особа повинна бути про вас, не про ваших поїздок до лікаря. й

Юлія Робертс

Джоді Фостер, 54

浜у 涓 蹇

Актриса є опонентом пластичної хірургії, але все ж вважає, що це особистий вибір для всіх. Вона зберігає себе придатними для здорового харчування та спорту. Варто відзначити, що Фостер виглядає красиво протягом своїх років.

«Це краще бути жінкою з зморшками, ніж жінка, яка відразу показує, що вона захоплюється її зморшками. й

Джоді Фостер

Джуліне Мур, 56

浜у 涓 蹇

Julianne Moore каже, що секрет її молоді є природністю і самолюбом. Вона намагається їсти багато свіжої риби, овочів і фруктів. Серед слабких сторін вона згадує гарне біле вино.

До речі, тепер акторка рушила в кінофільм «Світовий повно дива», за роль вона мала «зростити старий» і спробувати на сірому в'язі.

«Я не намагаюся тримати на молоді. Ви можете сказати, правила краси, які я слідкую. Моя мама завжди сказала мені носити сонцезахисний екран. Я не слухав її до. Санскрит тепер моя основна зброя.

Юлія Мур

Рахель Вейс, 46

浜у 涓 蹇

Актриса допускає, що вона ретельно піклується про її шкіру, регулярно відвідує масаж, і використовується крем для очей з 17 років. Вона вважає, що рано ви починаєте доглядати за собою, чим більше шансів виростити старий і гармонійно.

Rachel коментує, що Botox повинен бути заборонений для акторів таким же чином, стероїди заборонені для спортсменів.

«Акти – всі емоції». Так чому з'їжджає можливість літати?

Рахель Вейс.

Кім Каттралл, 60

й English, Українська, Français...

Всі юристи Кім з її персонажем з серіалу «Секс і місто» Samantha Jones, але в житті вона абсолютно інша людина. На відміну від свого персонажа, Cattrall не боїться віку.

Моя 40+ була гарною, але зараз, в моїй шостій декаді – о, навіть слово ударів старовини! – це чудовий самоклин. Ви не намагаєтеся бути кимось іншим або зробити щось з себе. Ти думаєш, «Хто я». Я пішов через це, я пережив, і я знаю, хто я.

Кім Котрол

Сусан Сарандон, 70

浜у 涓 蹇

Хто вважає, що вік є лише номерами Сусан Сарандон. Подарувала дітям віком 42 та 45 років.

Актриса не боїться виглядати свого віку і вірить, що, на відміну від йоги та інших видів спорту, пінг-понг є найбільш веселим способом перебування.

Я отримав татуювання на 60, так як старий я можу бути? ?

Сусан Сарандон

Кате Вінслет, 41

浜у 涓 蹇

Kate Winslet разом з акторами Rachel Weiss і Emma Thompson створили британську лігу проти пластичної хірургії. Також актриса не сидить на дієтах і не соромиться її розміру ніг (на ній є 41).

Коли я був 21, я думав, 40 років. Але тепер я відчуваю себе навіть молодшим, ніж я зробив, і я знаю себе як добре книгу. Ви знаєте, як акторка, я дуже рада бачити, як змінюється обличчя з віком. Я люблю тіло і особливо руки. Я пам'ятаю своє життя на них, бо вони любили і втратили, працюю, доторкнувшись людей.

Kate Вінслет

Емма Тхомпсон, 57

浜у 涓 蹇

Еманські зв'язки, які під тиском стандартів краси, всі актриси стають однаковими. Як за старе вік, актриса вважає її природним процесом в міру зростання.

«Я бачу за багато красивих жінок, які повинні думати день і ніч про те, як вони виглядають. й

Емма Тхомпсон

Brooke Shields, 51

й BabiradPicture/REX/Shutterstock

У фільмі Blue Lagoon, Brooke Shields була неймовірно красива дівчина, і тепер вона дуже красива жінка, яка не боїться її віку.

«Моїй обличчя все дуже відомо, якщо я змінив щось про це, будуть розмови, як сталося з деякими акторами». Всі журнали починають шукати за розмірами своїх губ! До і після! Я не хочу лякати всіх. й

Brooke Shields.

Шарон камінь: Я люблю спокійно отримувати старше. Тетяна Дубрик: Старий вік не слабкий.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.adme.ru/tvorchestvo-kino/12-prekrasnyh-zhenschin-kotorye-ne-boyatsya-staret-1434215/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное