Бісон мама

Мама! Ви здатні отруювати і вбити душу життя ваших дітей. Через несвідомість — нездатність дивитися на себе з-за кордону і боротися зі своїми емоціями самостійно — і ваша дитина може бути фізично живою, але психічно замороженою або мертвою!

Ви виснажуєте своїми емоціями, ви пригнічуєте своєю не довірою, ви паралізуєте страхами і пропозиціями, ви відмовляєтеся від правої сліпоти і глухості, нездатність бачити справжню суть і бажання вашої дитини за «право або неправильно».

А дитина в контексті я шукаю, що може бути трирічний, або заводський директор. Ви подарували дитину для власних самопізньих мотивів - це було для вас і тільки ви «то встигли», або ви бажали прищити на щік, або посміху дитини, або склянку води у віці. Ви і тільки ви зробили вибір, щоб перемогти себе заради дитини, щоб подарувати йому "все життя" і так далі. Так чому ви зарядите дитину для цього? Це твої очікування не приїхали, це ваша особиста криза, все добре з дитиною, не потрібно надихати його комплексами і провиною!

Ваші переповнені емоції, ароматизовані песимізмом, постійною тривожністю і негативністю, ви залийте і отруюйте життя вашої дитини! Ви дорослі у батьківській парі! Ваша відповідальність і завдання, щоб боротися з вашим досвідом, знайти вихід з ситуації в першу чергу за рахунок власних ресурсів - фондів і знайомих, терапії і розмов з дружиною і друзями, не маючи на увазі ексорбітантного навантаження на дітей.

Постійно взаємопов'язані з дітьми в розв'язанні ваших проблем відходить їх колосальна життєва енергія, зв'язки руки і ноги з провиною, позбавляє їх права на вибір. Після того, як ви є матір'ю, найсвіжіші люди, як відмовлятися від вас і як не постраждали від болю.

Щоб використовувати свої діти таким чином смішний, незрілий і жорстокий! Ви не бачите живу людину перед вами, тільки функція рятівника, тільки вушка, жилет, в найгірших випадках - сміття може де можна злити все, що ви не можете "розшукувати". А потім ви скаржаєте і задавалися питанням, що відносини з дитиною не виходить, що відчуває агресію і ненависть, що він не ділиться секретом, що він уникає вас або йде жити на краю землі, що він не виходить разом з протилежною сексом, що діти не зачаться або хворі, неспокійливі, що його кар'єра стала часткою.

Діти! Ви маєте право бути щасливими! Ви не несете відповідальності за очікування та почуття батьків. Діти дорослі, ви маєте право вибрати, що робити з вашим життям, ви несете відповідальність за це, і ви не повинні відповісти нікому! Ви можете жити і жити вперед, створюючи свій шлях.

Відчуття провини і неоплачуваного боргу батькам може поховати живе джерело творчості і життєвої сили, позбавлене сенсу життя, стабільної психіки і майбутнього. Ви не несете відповідальності за Ваш вибір матері, щоб дати вам народження, щоб дати вам кращий і підштовхувати себе на фоні.

990 р.

У здорових відносинах акцепт і вдячність є основною мовою любові, але ви нічого не знаєте для батьків. Як ви можете повернутися на ноги, коли ви повинні дати, обіяти і жертвувати від початку? Що ми робимо?

Повторити як мантра. Я маю право бути самою, щоб бути вільним і щасливим. І дуже пильно подбати про виконання цієї мантри в житті, захищаючи кордони від будь-яких захоплень і атак - чи є батьки або будь-які інші люди, які хочуть змінити вас і надихати вас почуттям провини.

Прийміть і полюбуйте себе, станете кращим другом.Вчитися не відлягати себе за помилки і «заправки», оскільки, ймовірно, налаштовується у вашій батьківській родині, просто переключіть свої переваги, розвийте їх і намагайтеся покладатися більше на ваш досвід, навчайтеся довіряти собі. Так, з часом ви отримаєте стабільність і незалежність, ви станете відчужливим до прийнятої і звичної позиції «завження», ви станете «автором» в житті.

Мама! У вас є можливість бути щасливими не за рахунок життя ваших дітей, але SA-STO-I-TEL-NO! Як і працівники Herbalife мали значки - "Ви хочете схуднути?" Про нас Запрошуйте своїх дітей і спробуйте послухати, попросіть мене! Я готовий допомогти вам зрозуміти і зрозуміти, адже історія життя драматична і складна.

«Я шкода, я не розумію, я шкодую. й? Варто звернути увагу на ваші невиправлені очікування, почуття провини, незадоволення життям - в кожному випадку це власний унікальний склад подій і досвіду.

Зручна пастка: «Уві сні, вони дивляться мультфільми» – про дітей та гаджети Стартові тригери: Чому виникає хістерія у дитини

Мій текст - це виклик обох сторін, щоб привернути увагу до нього занадто пізно. Відповідальність в будь-яких відносинах між двома дорослими однаково розподіляється. У той же час, ваші діти насправді роблять свою всю практику, і свідомі мами можна розраховувати на пальцях однієї руки і вони дивляться. Будь ласка, дайте дітям дихання і бути щасливими. Вчимося бути щасливими! Видання

Автор: Марина Литвиненко

Фото: mlitvinenko.com/blog/otravlyayushchaya-mama-kak-byt