Любов з очима або душею

Деякі проблеми відносин завжди були неприпустимими для мене, так як я любила запахом, внутрішніми почуттями істоти з жінкою. Я впевнений, що це правда гармонії в пари. Не слідувати розрахункам розуму, а не порадами, але почуттям. Не як я шукаю з ним, але чи є вона гідна, і коли ви не подбаєте про це, ви просто хочете бути з цією людиною і це. Про це розповів Павло Стадзон спеціально для .

Немає конвенцій.

Коли я запитав, як я відчував про одне з визначеннях любові, я відповів, що це було погано, не тому, що визначення було погано, але тому що де є визначення, вона більше не любить.

Чи знаєте ви річку, змочуючи ноги?

Чи можна говорити про теплу воду, як ви збираєтеся бути в цій воді, не змиваючи в неї?

Як і любов, багато чоловіків і жінок бояться зануритися в неї.

Не дивлячись на те, що кожен з вас має більше і краще інтуїцію і емоційний інтелект, ніж наші чоловіки.

Це дивно, що жінки люблять читати і вчитися, але вони страждають. Може бути надабундантом інтелекту? А тому, коли ви отримали два ступені, це неприпустимо бути з людиною з вищою шкільною освітою?

- Чому ви страждаєте, жінки? Чому ви завжди обрали сумки, коли ви були дитиною, які надсилали вам замість скромних і романтичних?

Багато чоловіків зайняті появою жінки, так як багато жінок займають їх зовнішній вигляд.

Але це ставка на короткострокові ефекти.

Якщо ви старієте, або просто починаєте шукати гірше.

Саме там, де індустрія краси зігріває руки, граючи на постійній натязі, страх жінок гірше.

Уявіть собі величезний страх і натяг, що така жінка постійно переживає. Шукаю в дзеркалі з метою «як я шукаю» іноді стає манією. Займає багато часу, нервів, тому здоров'я і нерви.

Ви думаєте, що втрата ваги до певного стандарту робить ви краще? Нічого не подобається. Натяг від насильства над тілом так гучний, що з такою жінкою не тільки спати, не хочеться жити, і навіть просто бути близьким.

Я теж хочу запитати, чому ви все зносите той же макіяж, захопивши брови і т.д.?

Іноді я бачив багато клонів деяких дівчат у відео.

Як ви захотіли бути таким же? Насолодіться губами, такими як Angelina Jolie, зносостійкі окуляри.

Що таке жарт?

Що б людина прикусила на обгортці з кліпу? Що зараз? Ви отримали тренд? Або це ви?

По-справжньому прибутковим і довгостроковим інвестиціям є розвиток внутрішньої краси, яка по-справжньому впливає на красу зовнішньої.

Цікаво, що жінка приховує під паління бажання виглядати красиво назовні?

Звільнення глибше в його внутрішній світ?

Але тільки глибока духовна інтерпеляція дає найвище задоволення у всіх сферах відносин, незалежно від сексу, розмови або просто тиші.

Що дає найвище задоволення в сексі? Чому люди вірні один одному, чому є пари, які з кожним днем 50 років?

Через глибину знань іншого дає глибину самоноження.

І секс, і тиша, і розмова - вони дійсно чудово тільки з постійним партнером, за умови, що ви хочете дізнатися один краще і більш глибоке.

Ви хочете виглядати за межі поверхні?

Також є люди, які постійно змінюють партнерів, тому що вони мають бажання ловити це «дивне щастя» цукеркового періоду і небажання пускати інші в глибини себе для страху страждань, не безпечні, в залежності від і т.д.

Джо Вітал: Секрет миттєвого побажання10 знаків, які ви щасливі

Занурення в партнера – це як довіра у світі та навіть у собі. Скільки ви довірите себе, що ви боїтеся?

Ви хочете бути коханими очима або душею?

Духовна любов - найяскравіший і найкрасивіший, який може бути. Ми додаємо тіло і отримуємо відносини. Видання

Автор: Павел Стандарт, особливо для

Джерело: www.facebook.com/paulstandzon