Щоб вирішити цю головоломку, вам доведеться стати справжнім детективом!

Хто не хотів би бути Sherlock Holmes або Hercule Poirot протягом п'яти хвилин, щоб спробувати свою руку при вирішенні злочинів? Веб-сайт Це дає читачеві можливість! Ви повинні показати всі Ваші знання і уважність, щоб правильно вгадати, що злочинець є!

Читати текст головоломки і уважно подивіться на зображення, щоб побачити, які з цих людей закріпили браслет від невибагливої дівчини. Один літній інспектор Варнікке пішов на річку для відпочинку. Але як тільки він прийшов на пляж, він почув жінку кричу біля і вирішив приїхати до порятунку. Він звернувся до крісельної дівчини:

до Яка ваша надзвичайна ситуація? Я можу допомогти вам!

Дівчина відповів Варинка через сльози:

до Мій браслет відсутній! Ви не знаєте, скільки я любив його!

Слабкий вниз, дівчина продовжував:

- Сьогодні, як звичайно, я прийшов на цей пляж для відпочинку. Я зняв браслет і залишив його на книзі, лежачи поруч мене так, щоб моя рука була обережна. Тоді я лежав буквально протягом п'яти хвилин, і коли я відкрив мої очі, браслет не був.

Інспектор Варінке уважно слухав дівчину і почав оглянути піском біля неї місце відпочинку. Він був дов'язаним, і не було слідів, щоб побачити, крім стежок самої дівчини. Не може бути закритим, так що інспектор міг би бачити їх.

Вважаю, що злочинець є одним з них.

Відповідь

Акуратно, людина з ловлям стрижнем приклеїти браслет, зачепивши його. Тільки він може зробити це, не заближаючи до дівчини і залишивши на піску.

Веб-камера

Категории

Смотрите также

Новое и интересное