333
Щоб вирішити цю головоломку, вам доведеться стати справжнім детективом!
Хто не хотів би бути Sherlock Holmes або Hercule Poirot протягом п'яти хвилин, щоб спробувати свою руку при вирішенні злочинів? Веб-сайт Це дає читачеві можливість! Ви повинні показати всі Ваші знання і уважність, щоб правильно вгадати, що злочинець є!
Читати текст головоломки і уважно подивіться на зображення, щоб побачити, які з цих людей закріпили браслет від невибагливої дівчини. Один літній інспектор Варнікке пішов на річку для відпочинку. Але як тільки він прийшов на пляж, він почув жінку кричу біля і вирішив приїхати до порятунку. Він звернувся до крісельної дівчини:
до Яка ваша надзвичайна ситуація? Я можу допомогти вам!
Дівчина відповів Варинка через сльози:
до Мій браслет відсутній! Ви не знаєте, скільки я любив його!
Слабкий вниз, дівчина продовжував:
- Сьогодні, як звичайно, я прийшов на цей пляж для відпочинку. Я зняв браслет і залишив його на книзі, лежачи поруч мене так, щоб моя рука була обережна. Тоді я лежав буквально протягом п'яти хвилин, і коли я відкрив мої очі, браслет не був.
Інспектор Варінке уважно слухав дівчину і почав оглянути піском біля неї місце відпочинку. Він був дов'язаним, і не було слідів, щоб побачити, крім стежок самої дівчини. Не може бути закритим, так що інспектор міг би бачити їх.
Вважаю, що злочинець є одним з них.
Відповідь
Акуратно, людина з ловлям стрижнем приклеїти браслет, зачепивши його. Тільки він може зробити це, не заближаючи до дівчини і залишивши на піску.
Веб-камера
Читати текст головоломки і уважно подивіться на зображення, щоб побачити, які з цих людей закріпили браслет від невибагливої дівчини. Один літній інспектор Варнікке пішов на річку для відпочинку. Але як тільки він прийшов на пляж, він почув жінку кричу біля і вирішив приїхати до порятунку. Він звернувся до крісельної дівчини:
до Яка ваша надзвичайна ситуація? Я можу допомогти вам!
Дівчина відповів Варинка через сльози:
до Мій браслет відсутній! Ви не знаєте, скільки я любив його!
Слабкий вниз, дівчина продовжував:
- Сьогодні, як звичайно, я прийшов на цей пляж для відпочинку. Я зняв браслет і залишив його на книзі, лежачи поруч мене так, щоб моя рука була обережна. Тоді я лежав буквально протягом п'яти хвилин, і коли я відкрив мої очі, браслет не був.
Інспектор Варінке уважно слухав дівчину і почав оглянути піском біля неї місце відпочинку. Він був дов'язаним, і не було слідів, щоб побачити, крім стежок самої дівчини. Не може бути закритим, так що інспектор міг би бачити їх.
Вважаю, що злочинець є одним з них.
Відповідь
Акуратно, людина з ловлям стрижнем приклеїти браслет, зачепивши його. Тільки він може зробити це, не заближаючи до дівчини і залишивши на піску.
Веб-камера
15 дивовижних фото, які покажуть вам, що Ісландія є різною планетою
22 дивних написів, авторів яких занадто добре з уявою