Про це

Як ви старієте, ви перестаєте боятися багатьох речей, і ви починаєте бути більш боятися деяких речей. Наприклад, я дуже боявся втратити близьких, а іноді ви втратите когось в найбільш ступінчастому шляху – і найпопулярніший спосіб – через тишу, його або ваших.

Коли я був молодий і молодий, я думав, що людина може бути любим, коли він добре виглядає і добре. Я спробував, але я не міг. Я непристойна і помірна, а іноді я впала в скандали, іноді в евфорію.

Звичайно, я хотів би бути збалансованим і спокійним, але я не вдалося. І знаючи, що я не був ангелом, я можу бути п'ятдесят, гучним, веселим, веселим і життєздатним. Він, ймовірно, бачив його в мене, але він зберіг тихий.

Тепер я працюю багато з жінками, які втратили близьких, я бачу, що Однією з найпопулярніших способів боротьби з людьми є перенести і залишитися безшумним.й Або ж, Але тримайте тихий і потім зникне.й Я сказав: "Я хворий на тривалий час, я шкодую."

У цей момент жінки відчувають небезпеку. Вони відчували себе спочатку, а потім закинулися. «Чому не ви сказали мені?» вони просять, але людина тільки лікує голову і мовчить, відходить, іноді говорить м'яко, «Я сказав вам, але ви не чули. й

Я думаю, що це те, що жінки не знають навіть, тому що це рідко згадується в звичайних сім'ях: Влада чоловіка проти жінки, влада його небезпечнай Найчастіше неординарний виїзд чоловіків в іншій кімнаті або з дому в важкому кваре є відмінним способом збереження відносин. Чоловік пучок в стіні залишає відступ на неї, так само, як і його гнів у нас є великим, і вона може залишити справедливий відступ у відносинах. Так вони кинуться від нас в цей момент і займіть свою деструктивну силу з ними. Ви, його жінка, може викликати сильні почуття в ньому, може пошкодити його, викликати не тільки пам'ятку, але і розрив, і ви можете побачити практично нічого і не помітивши зовні.

Я хочу поговорити з чоловіками. Скажіть кохану людину про ваші почуттяй Це дуже тонке мистецтво, тому що якщо ви критикуєте, ви не будете чути, якщо ви звинуватили, ви будете захищатися, але які жінки дійсно хочуть знати, що вони роблять неправильно і що відбувається з вами.

Давайте візьміть простий малюнок. Ваша жінка критикує вас у відкритому або в приватному, або визначає ваші перемоги, або ваші успіхи, або навіть ваші здібності, щоб обсмажити яйця без горіння їх. Таке знайомство: в цьому моменті ви здавалося б, посипаєте зсередини, і ви якось ще збираються з міцністю, але тільки за час перебування, а потім руки падають і нічого не роблять.

І в цій звичаї ситуації людина сміливо тримає мовчать, бо знає, як сміливо тримати мовчать, або, якщо він досить, приїхати і сказати неприємні речі в відповідь, але часто сміливо тримає мовчу. Тоді, проте, вона знизиться на дитину, кішка, підлеглість, або на дорозі раптово агресивно агресивно і швидко підійде, сплітаючи на інших, а потім буде відчувати себе як jerk і bastard.

р.

Я пам'ятаю великий випадок, коли чоловік сказав цю жінку так, щоб вона почула його, сказав він дуже правильно, хоча до цього він сказав, що це неправильно. Вона зробила те, що було дуже болючим для людини: вона зробила задоволення від нього в публіці. Причини її поведінки не дуже важливі зараз, важливо, щоб він, як реальний чоловік, не відповів їй, звичайно, не зашкодував її у відповідь і не зловив, але потім, в приватному, дратує почався "навіть, чому ви завжди скажете, що я їздив погано" (неважливо, що він зробив поганий або поганий, все ще було питання). До чого сказано щось схоже на «навіть, що це?», а потім вони почали сперечатися до синього, втратити, по суті, початкової причини.

А потім один день він сказав їй точно наступне: "Коли ви критикуєте мене в громадському житті, я відчуваю себе погано і я відчуваю, що ви зраджую мене". Я не хочу мати секс з вами.

Це правда, що чоловіки, які розважають багато агресії до жінки, можуть втратити тяжіння, хвилювання, бажання. У цей момент пара потрапляє в невимушене коло: секс стає менше, жінка перестає відчувати себе бажаним, сердитися з людиною, її гнів кидає йому ще далі, секс стає ще меншим і коло закривається.

Але що відбувається, якщо ви сказали, що ваша дружина? По-перше, правда не тільки те, що ви погані, але і деякі її дії, які ви не хочете. Я думаю, що в цій точці, будь-яка людина, яка хоче розповісти її про те, що вона відчуває інтенсивні почуття - гнів, розмаїття, провини і надії.

Це один спосіб дізнатися більше про вашу жінку, коли ви говоримо про неприємні речі. Ви побачите, що вона теж, може випробувати дуже сильні емоції в цей момент. І сором'язливі і гасіння і страх. Багато жінок кажуть: «Чому не скажеш мене до» і ніколи не робити це знову.

Багато зловживання критикою і звинуваченнями, захистивши себе спочатку. «Я бачу, я не знаю, що ви були так погано». І переважна більшість рано чи пізно перестати робити речі, які болять чоловіка. Але тільки якщо ви сказали її.

Якщо ви тримаєте мовчу і не поговорите, ви перенесете її надії, що вона з'ясує її, то, алас, ви не маєте морального права очікувати його на зміну. Жінки більш інтуїтивно зрозумілі, ніж чоловіки, але ніхто не з нас є телепатією. Так є цей парадокс. своєчасно випустили агресію, упаковану в грамотну форму, заощаджує ваші стосунки і ваш секс набагато надійніше, ніж якщо ви його віддаєте і приховуєте весь час, а потім просто зникне, тому що не існує сил, щоб закінчити його.й

Конфлікт в парі: тиша є найбільш руйнівною зброєю

Очі. Психосоматика: Репресія того, що ми не хочемо бачити

Так говорить її, що не те, що вона неправильна, тому що вона почне зануритися з вами. Це про ваші почуття, ваш стан, коли вам зашкодить, болить вас, або віддаляє вас. Що ви не звикли говорити про те, що жінка буде дуже важливо почути. Видання

Автор: Юлія Рубльва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: get-hard.ru/w/blog/skazhi-ey-ob-etom/ ?rf=yes&CODE=skazhi-ey-ob-etom