Підшлункової залози звучить як підшлункової залози на латинській мові. Пан - це все, що це творець. «Все в Креаторі», «все в батькові» – так ви можете перевести слово «панкреас».
Психосоматика підшлункової залози дуже тісно пов'язана з темою батьківства, визнання дитини батьком, спаданням.
Я пам'ятаю перший раз зустрілася з психосоматичним кейсом панкреатиту в розмові з другом, зацікавленим у психосоматиці. Він скаржився на періодичні болі, які вказували боути панкреатиту.
В рамках дискусії я сказав: «Так, що кінь мають рак підшлункової залози, якщо для того, щоб додати їх до педігре, вони змінюють документи, які вказують не рідний батько».
до І я теж не маю ім'я свого батька, сказав співрозмовник. Моє ім'я мій батько і я страждаю від нього. (Використання є ключовою фразою в пошуку причини захворювання.)
Якщо дитина була надана для прийняття, якщо він не був визнаний власним батьком, все це може стати джерелом міцних почуттів і привести до болю в підшлункової залози, хронічний панкреатит і навіть рак підшлункової залози.
У дитини матері про нелегіратну дитину також може призвести до того, що пізніше він може мати проблеми з підшлунковою залозою.
Недостатньо отримувати спадкування також одна з причин патреатиту. Поки людина бореться за спадкування, підшлункової клітини (що походить від ендодермії) збільшення кількості. Після вирішення конфлікту починаються запальні процеси - панкреатит.
Підшлункової залози є екзотриною залозою. Виготовляє ферменти, з якими перетравлюється їжа.У якому випадку потрібно виробляти більше ферментів (для цього кількість клітин підшлункової залози підвищується до раку)?
Якщо потрібна велика кількість ферментів для травлення. Таку потребу можна виникати, якщо до тіла доставляється маленька їжа, і необхідно, щоб не було відкладеного. Все повинно бути перетравленим.
Коли людина погано бракує щось, коли боїться нестачі їжі, укриття, гроші. Або коли він має все це, але характер людини такий, що все не вистачає для нього, то підшлункової залози починають працювати набагато більш інтенсивно і збільшити його розмір.
Після того, як виникнуть конфлікти, починається панкреатит.
рак підшлункової залози означає, що людина перебуває в активному етапі конфлікту. Він знаходиться в процесі боротьби за спадщину, для визнання як родичів, для чого він думає дуже необхідно в даний момент.
Підсвідома програма: Як створюються захворюванняBert Hellinger: Техніка для позбавлення від всіх захворювань!Психотерапія:
1,1 км Трансформація віруючих про самодостатність у разі невизнання власним батьком.
2,2 км Перехід до модерації в боротьбі за бажану спадщину / майно / визнання тощо.
3. У Робота з страхами голоду, холоду і так далі (багато рідше, але виникають). Видання
Автор: Олена Гускова
Джерело: elenaguskova.ru/psihosomatika-podzheludochnaya-zheleza/