Ринок відносин або ілюзію любові

Сучасні зв’язки стали такими як економіка ринку. Наприклад, є договірні відносини між хлопцем і дівчиною, тобто партнерство - "ми знайомі".

• У Вас є форма власності. й
  • Є ціна - зовнішній вигляд, полум'я, інтелект та інші атрибути.
  • Є також обмеження, наприклад, обмежене спілкування з іншими людьми, завдяки тому, що суб'єкти відносин бояться невідповідності.

Взаємовідносини «лове» є тимчасовим відносинам. Зв'язки можуть бути одним або багато в одному році. Любов є одним або двома в житті, і хто-небудь і ніхто, незалежно від того, як сумувати його звуки.

Зв'язки - це ілюзія любові. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Під час зустрічі з кимось, багато хто радує тим, що вони знаходяться в відносинах, віруючи, що є щось між ними, але в більшості випадків це тільки торкнутися або вигода будь-якої партії, часто інтимна. Всі ці стосунки базуються на спільному партнерстві з їх потребами.Потрібні, як погода, постійно змінюються.

Також. Кожна потреба має ліміт насиченості.При досягненні цього ліміту інтерес до людини стає мінімальним, і це одна з причин, чому багато пар розпадають протягом перших місяців або тижнів.

Фрази, як «Я люблю його» – це ще більше, ніж «Ми все ще разом, і він мій майно». Якщо щось йде неправильно і хтось відмовляється від кого-небудь - немає проблеми, я дізнаюсь ще.

У «любовних» відносинах, або у спільних людей «мутака», є багато кімнат для зраді, адже більшість цих людей мало духовного з'єднання.

Окремий авангард соціальні медіай З приходом соціальних мереж на вулицю ознайомитися стало практично неможливим і іноді ступеню. Хлопці не знають, як познайомитись ввічливо, і дівчата не знають, як відповісти на це. Або другий буде грубо, намагаючись показати його «сірий» характер. Ефіше одна попіла і інша страшна. Багато людей помітили, що коли вони бачать когось красивими, вони роблять себе в деякі дивні істоти з підвищеним его.

На сторінках соціальних мереж розгортається «реляційний ринок».

• «Сімейний статус» став більш схожим на ущільнювача, що тимчасово прив'язує двох партнерів і офіційно оголошений всім.
  • «В активному пошуку» більше нагадує «за продаж». Продається не за гроші, але для зовнішніх і внутрішніх атрибутів: зовнішній вигляд, полум'я, гроші, як ви одягнете, що ви слухаєте і т.д.
  • «Я зустрічаю з ...» – це «Мій майно...»
Більшість з усіх, дівчат, які «не спати з тими, з ким вони не зустрічають», адже «тільки хто це робимо», але в той же час вони можуть зустрітися з десятками хлопців на рік і вірити, що вони не хтори, адже вони мають все право і офіційне, і неважливо, що «у січні я був з Коля», «у лютому з Міша» і «нині, в березні я з Петею», адже Коля втомилася, і Міша, здається, не любила мене, і мені все так правильно, і мені потрібна увага і розуміння.

Любов не потребує статусів, не потребує публічності, не вимагає з'ясного уявлення і приділяють увагу.Видання

Кредит: Tat Melqon

Цікаво:Щасливі жінки ніколи не повстанці.

Якщо ви хочете знати любов, зупинитися.

Джерело: www.psychology-age.ru/2014/01/blog-post_20.html