Жінка, яка може дозволити собі не турбуватися

У сім’ях людей, які проживають у сім’ї, і в сім’ях людей, які живуть з ними. Коли жінка починає реалізувати свій потенціал, її таланти розкриваються, посилюється її духовна сила і самоконфеденція, людина, з якою вона перебуває в партнерських відносинах, починає мати певні перешкоди: або проблеми в бізнесі, або хвороби, або інерції і зниження інтересу.

І замість життєрадісного партнера рух вперед, це призводить до того, що людина сердитися або потрапляє в апатію. Як зміцнюється самоактуалізація жінки, важливість чоловіка в родині знижується, а людина знаходить себе в гіршій фінансовій позиції, ніж раніше. В результаті, незважаючи на успіх жінки, дохід сім'ї в цілому залишається на одному рівні.

У цій ситуації суперечать. Я вірю, що спосіб відмовитися від своєї нової сили, яка трансформує реальність не є способом йти. Давайте спробуємо розібратися.

Я починаю з афарю. У сімейній моделі, яка характерна раніше, чоловік вважав хлібобулочним і забезпеченим для сім'ї, і жінка вважається відповідальною за будинок. На основі міцності сонячного плексу було побудовано сучасний розвиток.

Знаряддя, що дозволило виграти, подолати і домінувати. У період з’явився історичний момент (пошта-воєнна або перестройка), коли жінки змушені взяти ініціативу і вижити, надаючи тягар підтримки сім’ї. Але під час цих періодів жінки все-таки діяли як чоловіки, розвиваючи потужність сонячного сплетіння, інакше вони не виживали.

З близько 80-90-х років минулого століття ситуація почала змінюватися в принципі. Починалася хвиля духовного пробудження. Більш того, на всіх духовних сайтах, частка левів була жіночою, тобто жінки значно більше шукали шляхи гармонізації свого життя, фундаментально нові принципи, які прагнули покращити. Не було тому, що жінки нічого не робили, а тому що вони краще, ніж чоловіки.

Це те, що епоха Божої Матері пробуджує світ, прибуває епоху травлення і жіночності в світі. Зважаючи на те, що будь-який успіх був заснований на боротьбі і, отже, успішна жінка змушена була «працювати як чоловіка», вона була жінкам, які захопили можливість досягти успіху, відмовитися від «чоловічого», зовнішнього, типу досягнення цілей, перетворюючись на суть життя – створення в межах себе.

Ми живемо в той час, коли жіноча енергія повинна бути активно проникна всіх способів життєвого прояву на планеті. Не захоплює простір, не підкорює нічого, вона росте як зелена трава.

Енергія Фемініна не енергія вогнища і не енергія пологів. Це енергія, яка не підштовхує голову суперечок, але знаходить гармонію між ними. Не є компромісом, коли один задум і інший переносить його або атакує, але гармонія.

Жіноча енергія знає, що різні частини можуть добре співати і мирно з собою. Саме на основі цього принципу ми можемо зараз вирішувати етнічні та політичні конфлікти та екологічні проблеми. Саме ми вводили епоху, коли «жіночий» тип створення гармонії з історичним розвитком світу.

Я хочу зробити це ясно, що «Жіноча енергія» не означає, що генерується біологічною жінкою, це означає жіночну енергію Всесвіту, яка міститься в кожній атомі матерії, в кожному фізичному тілі космосу, в кожній душі – як чоловік, так і жіночий. Але це у жінок, які вона більш легко проявляється. (Я думаю, що це простіше, не краще. Всі душі рівні в потенціалі.

І все буде добре, але часто жінки самі призводять до пошуку цього жіночного творчого підходу до своєї реальності в маскулінному шляху: вони хочуть «коректно і затягнути» своїх чоловіків, задовольнивши зусилля, спонукати їх до участі, і так далі.

І причина, чому це відбувається, тому що в нашому житті ми перемішуємо дві різні візерунки достатку. Перша модель є старою, пов'язаною з сонячним плексом і буде, планами і досягненнями, метою і зусиллями, і другою моделлю є вигляд серця, можливо, пристрасно до розуму, але дійсно ефективно.

Цей достаток через відкриття пам'яті ілюзійних рольових ігор суспільства, універсального взаємозв'язку всіх нас на глибокому рівні, а також звернення до цього глибокого рівня через довіру в поточному процесі (легкість, гумор, краса, відображена в практиці Декоратора, наприклад, легко досягти мети, де ніхто не допоможе).

Однак, виходить, що якщо жінка починає реалізувати нові енергії, вона не може відразу «забудити» старі способи, вона прагне виправити і підсвітити її чоловіка, що призводить до конфлікту.

Жінки розуміють, що старі способи бізнесу більше не дають результатів, які давали. І відродити, подивитися на реальність більш гнучко і застосувати все це «лабуда» про «позитивне мислення» у своєму житті, чоловіка не готовий. Вважаю, що сниться тільки через зусилля, ви досягнете результатів, і, як ви обираєте.

І чоловік потребує достатньо прикладів з власного життя, щоб фактично переконатися, що старий механізм не працює, він повинен вчитися діяти по-різному. Але протягом всього цього часу людина поруч з вами дійсно неуспішна.

Які умови розвитку людини в цій ситуації? Він відчуває себе некомфортним, робить високі вимоги до своєї дружини, до навколишнього середовища («Чи не можна зробити бізнес тут», «ніжмарські чиновники», «ненадійні партнери», «Ви не можете заробити нічого в цій області на всіх»), агресії та апатії проявляються. В результаті людина починає приховувати голову в піску, програє віру в себе і інтерес до життя, і коли людина незадоволена себе, він стає незадоволеним, перш за все, з тим навколо нього. Жінки природно дратують. Ми часто розчарували, що кохана людина проявляється таким чином, вона відштовхує нас, є дуже сильною емоційною втомою.

Це початок того, що я називаю «Поправки контракту». Жінка стикається з вибором: чи вона грає типові ролі минулого, або вона завдяки життю для чарівної ручки і намагається зрозуміти – що це її урок зараз? й

Ролики з минулого: взяти все на себе і пригнічувати зростаючий не схожий на чоловіка - «мочити», забути все добре, що було.

У новому житті питання: чому я, жінка і людина, не довіряю життя? Чому я кладаю свою ногу на шляху видимого благополуччя нашої пари через чоловіка? Помилки Я був на шляху свідомого життя перед ним? Чи може це бути угодою, щоб показати його приклад щасливої самодостатності Дійсність нових сил, які регулюють життя? й

Справа в тому, що позов до партнерських блоків не тільки успіху чоловіка, він блокує власний успіх жінки. І не тільки видно, але й важливе – гармонія всередині розбита, а новий спосіб створення реальності стає неможливим. Ми можемо сказати, що наші дорогі партнери, які падають в час, незважаючи на те, що ми точно розкрили нові якості вирішення будь-яких проблемних ситуацій, а саме: довіра в житті, відповідальність за себе і вдячність за все, що це!

Я запитую своїх студентів, які, якщо ви були самостійно (з дітьми або без дітей)? Ви все ще повинні зачарувати, посміхатися у світі і створити нові можливості у вашій реальності через любити її, тому чому ви тягнете себе назад? Чому ви отруюєте себе невдоволенням, коли ви очікуєте або вимагати, щоб ваш син або чоловік був «право», чому не ви залишаєте їх самостійно і зосередилися на вашому власному створенні? Цікавий приклад цієї проблеми щодо дорослого сина можна почути.

Я недавно прочитав про жінку, яка вирощує кімнатні рослини і в’яжуться красивими речами, продаючи їх онлайн. По суті, вона заробляє три рази більше, ніж її чоловік. У той же час, ніхто від навколишнього середовища навіть усвідомлює, що сім'я існує, подорожує і будує будинок для найбільшої частини з її грошима. Вона не доведе нічого.

З точки зору, вона робить її для себе. Вона відрізняється тим, що вона любить, і Всесвіт дає повернутися досить, щоб компенсувати недолік, що людина не може оплатити, спираючись на старі підходи: зусилля і боротьба в матрицю. І ви не можете почати робити те, що ви любите і повернетеся від неї, поки ви не будете любити себе. Де існує вимога іншим особам, не існує чесності. Подбайте про ваш настрій, навчайтеся жити в гармонії, і ви побачите від себе, чи можна змінити свій партнерський договір, або це час, щоб завершити його.

Як тільки ви починаєте відчувати себе чуйним для вашої сім'ї і процідити себе, Ви йдете на потік життя і обов'язково відчуєте зобов'язаний до чоловіка, і це паралізує його.

Прийняття і щире неодруження близьких чоловіків (для багатьох вони сини, не чоловіки) виникає не тому, що жінка дає їм свою владу, але навпаки - оскільки вона має стільки духовних сил, які вона може дозволити собі не турбуватися.й Вона не очікується, щоб отримати її багатство через чоловіка поруч з нею, вона має нормальне з'єднання з Всесвітом, вона впевнена, що вона буде мати все необхідне. І так ви можете дозволити вірити людям без очікувань.

Як ви повинні зробити щось в цьому житті. По суті, кожен в цьому житті отримує за своїм пуповинним внеском, внесок радості. І ви знаєте, що все, що вам потрібно буває в житті, тому що ви в гармонії, в повноті, і благословення цього життя.

Важко розуміти, що ви не є хропінням, ви не подбаєте про сім'ю. Ви не маєте можливості розширити свій бізнес, щоб зробити ваш чоловік. Ви просто живете в кращому з вашої здатності, так як ви комфортні. Але в той же час ви розумієте, що ваш партнер потребує часу перебудування, і вам просто потрібно довірити свої вибори, без соломок через ваші зобов'язання (не заплутати гарячий обід або вартість ремонту квартири, в якій як жити, так і кредити на ім'я дружини, щоб відшкодити боргам чоловіка).

Якщо ви вірите в нього, я гадаю вам, що він за деякий час почне пересуватися самостійно. Але якщо ви відчайдушно чекаєте його, щоб відступати від дивана, він не згасає. Оскільки ваша внутрішня програма формує ваші можливості. Якщо ви розгубите його всередині, якщо ви розчаруєте всередині, ви знищуєте себе і його, не зануривши його. Тому дуже важливо не пошкодити, а не брати, а не нащадувати, але жити ваші інтереси, поважати будь-яку з його ініціатив, бачити і оцінити свої переваги.

І дуже важливо виділити: ви підтримуєте свого чоловіка, тому що ви граєте на ритуальну гру. «Я хороша», «я не залишаю себе на полі бою», «Я потрібна людина, інакше я буду само собою. й І ви жертвуєте себе, або вам визнати, що мені потрібна ця унікальна людина, Я його значення, і я ціную союз з ним.Я збираю свої уроки прямо зараз і краще, що я можу зробити це турботою про мій ресурс. Тому що пацієнт відновлюється поряд з здоровим, і не навпаки.

Закон, неможливий, ваші думки реальні. Єдиний вибір!

Ми підтримуємо наших чоловіків, гідних чоловіків і допомагаємо їм зробити цей перехід у світ створення. Щоб зробити це, вам не потрібно нічого пояснити, вам не потрібно надихати їх словами, вам не потрібно показати, як правильно це зробити. Все, що вам потрібно зробити, це створення гарного настрою в звичайному день (що це те, що всі матеріали моїх курсів присвячені) і вірити в людину, яку ви обрали, як ваші супутники. Видання

Автор: Світлана Добровольська

Джерело: obretenie-sily-lubvi.ru/otnosheniya/popravki-k-kontraktu-ili-uspeshnost.html