На пастках сайтів знайомств

Хлопець 50 років, високий, благородний, російський, шукаючи чистий, досить, не жир жінка строго до 29 років для взаємовигідного задоволення на її території. Ні целюліт. Не комерція.

р.

- Так я писав – «територія»? – здивував мого друга Лени, початківця, але перспективних граматики-нази.

- Так я писав – “не жир”? – ще один світ Світла змащена оливковою.

- Я вірно розумію, що не особливо з грошима, одружена п'ятдесятрічна людина щиро вважає себе подарунком для молодої худої жінки з власним житлом? - Де ви навіть знаходилися, що фрика?

до Де, де. На сайті знайомства, де ще, я відповів. І, поперечаючи ваші питання, приймав мене на її запит.

Легко відмітив пальцем в Lena і закриває ноутбук.

Нікому сміється. Тому що жива людина є досить пригніченою. І познайомитись з «порожньою і чистою» серединною грою Мусковіт абсолютно ніде, крім інтернету.

- Неспроможність. Кафе, вечірки, лекції, концерти, взаємні друзі - з ходу перелічених Світлів.

- тренажерний зал, банк, торговий центр, Ліза додано.

до Ви покажете мені більше, на вулиці Лена - сказав він. Ви не в кав’ярні або концертах, фінансова ситуація не така ж. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. По суті, ви знаєте, що вони дивляться? У той же програвачі ніхто не потребує, які все ще живуть з матір'ю і перемістити тільки до тієї ж матері, і я якось не хочу протирати snot. Гімнастичний зал, високий, що ще є? Як ви уявите, що? Сісти на лавці і чекаю гарного незнайомця, щоб прийти до мене? За останні десять років я роблю те, що я чекав.

- Ну, принаймні тематичні сайти! Загальні інтереси, що всі ...

до Ні, добре, якщо я проходив коргі або був помадою плавання, то, звичайно, - отруйно приправив Лену. Але я є членом спільноти «Кращих схем вишивки хрестом»! Ви бачили багато любителів чоловічої вишивки?

- Офіс, право?

- Маючи приплив на роботу дно.

до Дно - знайомства сайтів, Ліза запечена.

1287483р.

Щоб розповісти правду, я повинен погоджуватися з останнім судом. І не через «зцілення» і «комерційність», хоча це досить страшне. Ви ніколи не знаєте, що з іншого боку монітора. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Або тітка, яка сердитися у всьому світі, яка муки, хребти для відвертості, а потім бере і кладає всю листування в соціальній мережі з зауваженням «Для того, що деякі жінки ступені, де самореспект і в цілому!» Або, швидше за все, струганий одружений чоловік, який просто хотів яскраві емоції і, якщо удачливий, не зв'язаний секс.

У цьому сенсі мегаполіс дуже схожий на величезну маскарадну кульку: ви можете вибрати будь-яку маску і не боїтеся, що вона буде протерти в самий неоппортний момент. Ви живете в принтерах, ваш інтернет-провайдер, який він, в Алтуфієво. Ви не знаєте один одного. Можливість зустрічі шансів недбала. Чому б не створити ідеальний образ і використовувати його, щоб зрізати деякі торфини?

Щоб бути справедливим, прикрашений образ транслюється не тільки чоловіками, але і жінками. Один друг шахти розмістив фото на сайті знайомства, вигідно підкреслюючи її дуже привабливою обличчям, вирізавши п'ять років віку і делікатно випромінюють те, що вона важить один і половина разів більше, ніж ви зможете зрозуміти з фото. Звісно, що один і той же вечір виловив сорок-річний заможливий бізнесмен з деякими надзвичайно поважними хобі. Немає дружини, немає дітей, немає шкідливих звичок. Ми поспілкували, обміняємось номерами мобільного телефону. Фото було надіслано один, дивний з позовом до мистецтва, і звичайно доповнюється. Але коли прийшов на персональну зустріч, дівчина зустрілася: він побачить, що я старший і жирний, він розуміє, що я одержував його, що робити, життя над!

В результаті її друг пішов на дату - тонкий і з тим же кольором волосся. Я повернувся з двома новинами. По-перше, заможливий джентльмен пішов про свою безпеку, і про його ніжність, теж. Це людина, звичайно, не поганий, але досить на відміну від того, що він уявляв в Інтернеті. Про те, що Cayenne був в ремонті, тому мені довелося піти на метро. Другий: реалізувати, що перед ним не жінка, з якою він провів тиждень онлайн, хмільний власник підробки Rolex взяв близько десяти секунд.

до Як ви пропонували, я дав вам ознайомитися з нашим листуванням, незабутньою жертвою інста-фільтрів і власним ремісничим мотивом.

- Новини No три, - цегляно відповів, "мені не ідіотів.

Ви помітили, що любов по листуванню спалахує набагато швидше і горить гарячим? І все, що вона має приманку, яка часто відсутня в реальному світі. Це називається curiosity. Що так незвично про дату в кафе? Ми зустрілися, подивилися один одному, розмовляли. Це ясно, просто, швидко. Що таке інтернет-загадка. Ми прочитали анкети, вирушили до приватного месенджера. Ми обмінялися фото - зрозуміло, що фільтри і вигідний кут, але фантазія завершує відпочинок з знаком плюс, а не мінусом.

Це не приварене пляма, це світло, що не виходить. Це не другий підборіддя, це просто те, що вона нахилила голову так. А в парі днів чекайте повідомлення про новий лист. «Що буде ваш день? Просимо колегу про це, ви подумайте: ви повинні бути так приступними. А коли незнайомець надішлемо текст з тим самим питанням, ви відповіли зі спонтанним смайлом. «Я думав про тебе», «Чи ви на Скайпу», «Я не збираюся спати до ранку» – набір інтернет-штрампів, які завжди працюють. А тепер на першій персональній зустрічі ви вже готові: пристрасть, любов, «Я відчуваю, що я знаю, що ти все моє життя». Неважливо, що це тільки тиждень, так як ви отримали на сайті знайомств.

Звичайно, ми не робимо це з метою. Але сайти знайомств, як дзеркала Гаррі Поттера: ми бачимо себе, як ми хотіли б бути. Ми намагаємось зробити інші однакові речі. Відкриття ноутбука, звичайних людей, які просто проштовхуються в метро і купили кілограм ковбас в супермаркеті, перетворюються на блискучі красуні, залізні джельмені, світло, життєрадісна, безкоштовно. Просто трохи самотні.

Не існує великих труднощів у еспресуванні з реального світу трохи під час і грати в ідеальну гру.

Проблема в тому, що ця гра не зберігає від самотності. І ось чому вона почала. Видання

Автор: Алла Боглепова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.m24.ru/articles/106723