3 Cedra – Чарівна різдвяна казка по Paulo Coelho

За давньою легендою, багато століть тому в дивовижних бухтах Лівану народилися три кедари. Вони відомі, щоб виростити неймовірно повільно, тому вони мали сотні років думати про життя і смерть, людина і природа.

Вони свідчили велику кількість подій на землі – як прийшли царі і пішли, народилися і звалилися цілі імперії, скільки разів народила кров на поле бою. Вони побачили любов і ненависний, багатство і бідність. Вони дивилися каравани торговців і одиночних мандрівників. Вони пам'ятали, скільки разів змінили мову і як вони придумали алфавіт.

Дуже рідко вони говорять один одному, воліючи дотримуватися і відображати, але один день вони почали говорити про своє майбутнє.

- Я бачив багато в моєму житті, сказав перший кедар. Я хотів би стати престолом, на якому буде сидіти найпотужніший король на землі.

до І здається мені, зважився другий кедар, що головне в світі добре, тому я хотів би стати інструментом, який може перетворитися в добре.

до І я впевнений, що головне - віра і душа, третій кедар пропущений. Я хочу, щоб люди виглядали на мене і заповнили надії і віру.

Декади після декади, і один раз в гавці з'явилися бульбашки. Зрізають всі три кедари, приймали їх до майстерні і розпилювали їх.

Кожен кедар мріяв про себе, але реальність рідко відповідає очікуванням.

Перший кедр став звичайним худоби стабільним, а від його залишків пристрасний одяг збудував просту розсаду. Другий кедр став шорстким сільським столиком, а колоди третього кедру перекинули на склад.

Всі три кедари зважені з розчаруванням: «Це жито, що люди не знайшли гідного використання нашого чудового дерева ... й

Рік пропущено, і одна ніч заміжна пара без притулку над головою прийшла на ніч в той же баран, побудований з першого кедру. Жінка була злагоджена і що ночей народила хлопчика, які заклали в гайку. У той же час перший кедар зрозумів, що його мрія прийшла вірною: він став підтримкою найбільшого царя на землі.

Через кілька років викладач і його 12 студентів сідають на столі з дерева другого кедара. Перш ніж їсти, вчитель витерла кілька слів, а другий кедр зрозумілий, що він став опорою не тільки чаші вина і блюдо хліба, але і спілки людини і Бога.

177575

Невірно! Слова, які провокують мутагенний ефект сили монстроуса Ми не навчимося бути щасливими.

Наступний день хрест був побудований з колод третього кедру і прибивається до нього цвяхами півсердного чоловіка. Кедр був захоплений своєю долею і почав захопити його долею і долею чоловіка набивав до нього, але протягом трьох днів людина на ньому стала світлом миру, а хрест сам перетворився з інструмента катування в символ віри.

Таким чином, доля трьох лебанських кедрів: так як часто справа з снятами, вони вийшли вірними, але не таким чином ми можемо уявити. Видання

Кредит Павло Коельхо

Джерело: fit4brain.com/7769