Якщо ви турбуєтеся про випадання волосся, ламкість нігтів або слабкий сон, це те, що їсти!

Проблеми, такі як випадання волосся і лацінаЖінки часто намагаються видалити зовнішні засоби: маски, масла, аптечні лосьйони і сироватки. Але це має лише короткочасний косметичний ефект і нічого іншого.

Здоров'я надниркових залоз може вплинути на здоров'я волосся, нігтів і навіть якість сну. Надниркові залози розташовані на вершині нирок, і знаходяться ендокринй Ці залози відповідають за кілька гормонів, таких як стероїди і адреналін.

Редакція "Сайт" Я готовий до вас рецепт, який нормалізує адреналізмЦе позбавить від багатьох проблем. Кількість інгредієнтів береться в залежності від порції і смакових вподобань.

Засіб для схуднення волосся у жінок Склад
  • мед
  • Парслі-лист
  • петрушка
  • бразилки
  • родзинки
  • мелений імбир

Підготовка
  1. Помістіть висушені листя петрушки і горіхи Бразилії в блендері і перемішайте їх.

2. Далі додайте родзинки, мелений імбир і чистий мед.

3. Змішайте всі інгредієнти ретельно і помістіть в скляній банці. Зберігати в холодильнику.

Приймайте 2 столові ложки цієї медицини вранці 15 хвилин до сніданку, на порожньому шлунку. Ви повинні прийняти цю дозу двічі або три рази на тиждень.

Таким чином, ви подаруєте надниркові залози підвищення і відразу відчуваєте зміни вашого тіла. Якість сну покращить, ваше волосся буде виглядати здорово, і ваші нігті стануть міцними.

Зверніть увагу на зовнішні сигнали про порушення вашого тіла і позбавляйтеся від них вчасно! Поділитися рецептом. смачні з друзями

Артикул

Він любить живопис і завжди готовий бачити фотографії! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.