Зворотній зв'язок: Я слухаю інших, але тільки довіряю себе.

Не копіюйте Richard Branson, він не допоможе.

Про те, що це означає бути переможцем в бізнесі, говорить відомий підприємець, консультант і автор підприємців Steve Toback.

Я нещодавно говорив до блискучого молодого підприємця (Я його наставник) і він став для мене, що більшість власників стартапів і малого бізнесу мало уявлення про те, що це означає бути переможцем. Так вони дотримуються прикладу Річарда Брансона і Марка Кубана і людей, як вони, намагаючись зрозуміти, як думають успішні люди.

На жаль,Думка - це тільки початок. Довгостроковий успіх спирається на прослуховування вашого інтуїції не менше, якщо не більше, ніж з приводу причин.й На основі не стільки на розуміння себе як на відносинах з іншими. Успіх перш за все про досвід і якість виконання, не блискучі ідеї. Успіх – вміння робити, не снитися.

І починається успіх, що визначає вашу поведінку. На ставлення успішної людини – це ставлення, які заохочують дію. Це установки. Якщо я не найкращий, хтось ще краще. Все про те, як важливо, щоб любити бізнес. Але якщо ви просто одна людина з тисяч, які роблять те ж саме, ви не зможете любити результат ваших дій. Звісно, що ваш бізнес є хорошим стартом. Але це просто початок. Для того, щоб стати переможцям, ви повинні бути кращими на те, що ви робите.

Я слухаю інших, але тільки довіряю себе. Успіх – це лише можливість зробити правильні рішення. Відомості є влада, але сьогодні і великий, кожен має доступ до тієї ж інформації, тому правила гри відносно рівні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Так довіряйте свою власну інтуїцію.

Не існує сенсу розповісти людям, які хочуть почути. Більше кліків, більше послідовників – це те, що кожен хоче. Кожен боїться відірвати інші або негативно з'являються. Ось чому так багато людей присутні і після безшумних, порожніх, бездумних, утопійських порад і причин. Ваше значення говорить про те, що люди правда, особливо коли вони не хочуть чути.

Не існує для мене. Ідеї просто думки. Всі вони мають. Зміст просто ідеї в паперовій або електронній формі. Всі вони генерують. Єдина різниця є те, що ви насправді робимо. Що робити. Що подарувати іншим. Все інше просто порожня розмова.

Якщо у вас є, то робіть це по-різному. Чому б людина, яка хоче стати переможцем, хоче зануритися в соціальні медіа та цифровий маркетинг? Що все інше. Ви не можете виграти цей шлях - ви будете тільки в траншеях цієї війни протягом тривалого часу. Якщо ви користуєтеся тими ж інструментами, як і кожен інший, і зробіть те, що вони роблять, ви не різні. Період.

Я віддаю шанс бути лідером. Дзвоните до цього, що ви хочете, - племена, спад, пакет, натовп, організація, компанія -але завжди одна людина, один лідер попереду. Ви можете бути особою або іншим. Немає нічого неправильного, що є послідовником. Але якщо ви послідовник і вважаєте себе лідером, ви глибоко помилилися.

Клієнти не піклуються про поняття та зміст: вони цінують реальні рішення В бізнесі, по-великим, є одна фундаментальна концепція: продаж товарів і послуг, які замовники потрібні. Таким чином, реальний успіх досягається тими продуктами і послугами, які найкраще відповідають найсерйозніших, найбільш болючих проблем людей. Велика проблема + хороше рішення = велика перемога. Пам'ятайте це рівняння.

Я не щасливий з моїми досягненнями. Не багато бізнес-книжок варто прочитати. Книга Марка Маккормак, що не навчає вас у Гарвардській бізнес-школі, варто прочитати. Маккормак каже, що ключовою рисою чемпіонів є їх «деп незадоволення власними досягненнями». Це правда, що успіх не хороший.

Непристойна смоктати. Кожен говорить про невдачу. Але це тільки тому, що перемога болить. Якщо це болісно, ви можете побачити, що пішов неправильно, ви можете дізнатися щось з цього прикладу і не змусити цю помилку знову. Ви станете сильнішим і життєздатним. Але це не станеться, якщо перемога болюча для вас. Не боятися втратити, але не заплутати його з перемогою: ваша мета не втратити, але виграти.

Зробіть цей трюк на тиждень і ви побачите, що відбувається! Успіх не класифікується: 25 натхненних котирування

Я можу формувати п'ятнадцять або двадцять таких міркувань, але головна точка полягає в тому, що ваше ставлення до вас до дії. Вікторія – дія. Видання

Кредит: Стів Toback

Джерело: Ideanomics.ru/articles/5210

Категории

Смотрите также

Новое и интересное